I Vi možete postati Milijunaš!

Je li moguće korištenje različitih magijskih rituala, tako omagijati brojeve da oni postanu dobitni brojevi?

Kliknite OVDJE i saznajte kojih je to 5 magija za novac! 

Ovo pitanje ste zasigurno i Vi sebi već postavili, ali nikada niste dobili očite odgovore na pitanje. Idemo vidjeti što piše o ovoj temi u knjizi magije.

Ovisno od sadašnjih magija, postoje takve mantra tehnike koje nam omogućavaju da pronađemo dobitne brojeve. Da bi ste to učinili, potreban Vam je poseban visak koji koriste i naše kolege u Astro Centru. Ako želite Vaše osobne sretne brojeve, nazovite broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i kompetentni stručnjaci će Vam pomoći da stanete na put izobilja i bogatstva.

Loreana, loreana159, astro, savjetnici, savjet, Hrvatska, Novatv, Astrosavjetnik

U mnogim slučajevima se dogodilo da skeptična osoba nije htjela koristiti nastali niz brojeva, a onda se ispostavilo da su svi brojevi izvučeni. Tako je mogao postati dobitnik.

Već slijedeći put korištenje tih brojeva nije bilo dovoljno za pun pogodak. U takvim se slučajevima često privlače samo simbolični iznosi.

Ako Vas zanima kako doći do novca putem magije, kliknite OVDJE i saznajte! 

Prolem je što kombinacija brojeva dobivena na astralnoj razini zapravo ne postoji. U tom trenutku dobiveni slijed brojeva najvjerovatnije je dobitna kombinacija, ali ako ih koristimo tijekom duljeg razdoblja, to se može promijeniti. Time se smanjuje šansa za pobjedu.

Kako bi to izbjegli, i da Vi postanete sretni izabranik, nazovite broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i pitajte za pomoć od naših najboljih profesionalaca.

Buddha je simbol bogatsva, kliknite na njega!

Naše kolege će odraditi ritual privlačenja sreće, koji u kratkom vremenskom razdoblju donosi sreću i novac za Vas.

Također su prisutni i čimbenici koji su u interakciji u nekim slučajevima. Jedan od primjera je kada na privlačenje veće nagrade, puno ljudi pokušava utjecati na astralnoj razini. Tako se te snage ubijaju i time eliminiraju jedna drugu. Ostali faktori obuzdavanja mogu biti kada Vam je karmički put blokiran za privlačenje veće nagrade. Ove karmičke sudbine se mogu čistiti, ali ih nije moguće u potpunosti riješiti. Ako osjećate da ste karmički blokirani, potražite naše savjetnike koji će obaviti potrebno čišćenje na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

OVDJE možete vidjeti korake za dobivanje na lutriji! 

Tonka , Tonka 126 , Savjetnici, Astrosavjetnik, Novatv

U svemiru je za svakoga zapisana određena razina nagradnog fonda koju će prije ili kasnije doživjeti. Želite li saznati kada ga možete očekivati? Potražite naše kolege u Astro Centru koji spremno čekaju na Vaš poziv, 24 sata dnevno.

Ako se pridržavate pravila astrologije i odradite pojačanje magije za privlačenje novca, dobitak putem sreće će pozvoniti na svačija vrata.

Ako se pripremite, pročistite dušu i ne ignorirate položaj Mjeseca, onda možete izbjeći stalan gubitak novca! To zahtijeva potpunu eliminaciju negativnih energija i ispravnu magiju novca, koje i Vi možzete pitati od savjetnika Dore, kod 903 ili Dade, kod 432 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koje će Vam pomoći ostvariti financijski dobitak!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

 

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

 

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,