Idealan rođendanski poklon za osobe u znaku Djevice!

Idealan rođendanski poklon. Bliži nam se vladavina Djevica. Ako želite iznenaditi osobe u znaku Djevice za njihov rođendan, nemate lak zadatak. Djevice su organizirane osobe i čvrsto stoje na zemlji. Znate li njihovu omiljenu boju? Znate li što vole čitati? Kako izgleda njihov dom i koje boje prevladavaju? Sve to trebate uzeti u obzir jer će ih jednako oduševiti skupi poklon ili neki aparat za kućanstvo. Djevice obraćaju pažnju na detalje, stoga će primijetiti jeste li dobro razmislili o daru. Ako ženskoj osobi u znaku Djevice ne poklonite ništa za rođendan, ispast ćete nepažljivi, a kada je riječ o muškarcu tad ispadate bezosjećajni. Mi ćemo Vam pomoći u odabiru idealnog rođendanskog poklona za muškarca i ženu Djevicu.

 

Idealan rođendanski poklon za muškarca Djevicu

Mušku osobu u znaku Djevice trebate dobro upoznati kako biste svojim poklonom dirnuli njegovo srce. Ako muškarac Djevica nema dosta slobodnog vremena za svoj hobi, dar povezan s njim je odlično rješenje. No pripazite da mu ne darujete nikakve bonove za masažu i slično, jer će takav dar shvatiti kao da mu poklanjate novac. Iako muškarac Djevica za hobi često misli da mu je poziv, on mu ipak više znači kao intimnija zona odmora i opuštanja.

Također voli posjetiti i termalna kupališta gdje opušta svoje tijelo i rješava se stresa. Toplina je uvijek važna, stoga svijet saune nije stran za muškarca Djevicu. Takav će dar vrlo rado prihvatiti. Svakako ispitajte voli li Vaš poznanik Djevica takve stvari, prije nego se upustite u organiziranje ovakvih pothvata.

Muškarac u znaku Djevice poznaje posebna vina, ali konzumira jednu vrstu. Stoga alkohol nije najbolji dar za njega. Sa sirevima je, međutim, druga priča. Ako dobije posebnu vrstu sira na dar, to će ga veoma obradovati, zbog čega biste mu mogli postati vrlo dragi.

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

Gordana 311

 

 

Idealan rođendanski poklon za ženu Djevicu

Ženu Djevicu će oduševiti sve što ste sami izradili. Najviše zbog vremena i truda koji ste uložili u to. S druge strane, Djevice su veoma praktične, stoga je aparat za kavu ili neki alat za kućanske potrebe također vrlo dobra ideja. Neće to smatrati ništa manje romantičnom gestom. Žena Djevica voli i čitati. Ako ipak ne znate koji žanr najviše voli, s priručnikom za kuhanje nećete pogriješiti.

 

Sanjarica

 

 

Ako ipak Djevici želite pokloniti nešto što će joj osigurati još bolju organiziranost, cijenit će poklone poput aktovke, praktične police za dom ili rokovnik. Također nećete pogriješiti ako joj poklonite nešto vezano uz čišćenje. Bilo što, samo joj nemojte plaćati nikakve usluge servisa za čišćenje. Iako Djevicu možete čuti kako se žali koliko puno posla ima kod kuće i koliko joj vremena odlazi na pranje i čišćenje, ona zapravo u tome uživa. A rijetko tko se posvećuje čišćenju kao ona.

Žena Djevica ne pridaje toliko pažnje drevnim stvarima, ali zato voli umjetnost. Veoma će se radovati bilo kakvom praktičnom ručnom radu. Iako pazi na način prehrane, voli okusiti fine stvari. Stoga se teglica domaćeg meda može smatrati vrlo dobrim darom. Uz to, zanemarite ako Vam kaže da se voli hraniti zdravo jer jako uživa i u čokoladi.

Pročitajte još:

Astro istraživanje: Je li ovo točan datum rođenja Isusa Krista?

Ljetne avanture prema horoskopu!