Istinite priče o izvantjelesnim iskustvima i iskustvima bliske smrti!

Postoji mnogo knjiga i filmova koji obrađuju i prikazuju teme o bliskom iskustvu sa smrću. Iako se međusobno razlikuju, ipak postoji nekoliko motiva koji se ponavljaju i postoje sličnosti u opisima ovih iskustava. To je ono što ove događaje čini uvjerljivim. U članku ćemo navesti nekoliko slučajeva te opisati primjere iz iskustva slavnih osoba koje su bile u drugoj dimenziji, ali su ih srećom liječnici vratili na vrijeme pa su nastavili snimati filmove koje danas gledamo u kinima.

PRIPREMITE SE za godinu iskušenja!

Jane Seymour, koju znamo iz TV serije “Dr. Quinn, žena vrač”, imala je alergijsku reakciju na penicilin, zbog čega je nekoliko minuta bila klinička mrtva i doživjela izvantjelesno iskustvo. Prema njenoj izjavi, ‘lebdjela’ je iznad vlastitog tijela te mogla vidjeti sve što se oko nje događa, kao i kako je liječnici oživljavaju. Tada je sklopila pakt s Bogom; da još ne smije umrijeti jer ima djecu koja je trebaju, ali pod uvjetom da ne spominje božje ime uzalud. Nije nam poznato pridržava li se svog obećanja, ali srećom liječnici su joj spasili život, a ona sada može podijeliti svoje iskustvo o drugoj dimenziji.

SENZACIONALNE ISTINITE priče i iskustva bliske smrti!

Sljedeći na popisu je Larry Hagman, poznat kao J.R. Ewing iz TV serije “Dallas”. Ovisnost o alkoholu kod glumca je uzrokovala zdravstvene probleme, zbog čega je morao na transplataciju jetre. Nakon završetka operacije došlo je do komplikacija koje su izazvale kliničku smrt. Također je doživio izvantjelesno iskustvo koje nije opisao kao ulazak u tunel ili jarku svjetlost, već kao stanje smirenosti te dodao kako je bio okružen osjećajem ljubavi koji nikada do sada nije osjetio.

Saznajte od nasih savjetnika SVE!

Osobe koje su doživjele izvantjelesno iskustvo, znaju kako je životni zadatak veoma važan. Upravo iz tog razloga su dobili još jednu priliku kako bi isti ispunili. Stoga doznajte koji je Vaš karmički zadatak! Nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., uz čiju pomoć možete pronaći mir i obilje!

Američka glumica, spisateljica i bivši model Sharon Stone 2001. je doživjela moždani udar te kliničku smrt. Svoje iskustvo opisala je kao ulazak u tunel svjetlosti i dodala kako ju je okruživao nevjerojatan osjećaj smirenosti.

ISKUSTVA BLISKE SMRTI – drugi dio!

Dvostruka dobitnica Oscara Elizabeth Taylor svoju priču je ispričala 1992. u Oprah Showu. Navedeno se dogodilo godinama ranije kada je bila klinička mrtva pet minuta. Za to vrijeme je doživjela rajsku smirenost, ‘lebdjela’ s anđelima i razgovarala s njima. Između ostalog srela je i svog preminulog supruga koji joj je rekao kako još nije došlo njezino vrijeme. Nakon što se probudila, više nikada se nije plašila smrti.

Sada i Vi možete doznati koji su to dani kada Vas očekuje nesreća, kao i kako je spriječiti! Obratite se savjetnici Vesni na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., te zajedno spriječite bilo kakve probleme!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook