Je li ON prava osoba za Vas? Deset pitanja pomoću kojih ćete saznati odgovor!

Ljubavno proricanje – Mislite da ste pronašli pravu osobu za sebe, ali još uvijek sumnjate i želite ići na sigurno? Onda hrabro testirajte partnera i sebe važnim pitanjima koja slijede. Možete malo prilagoditi test jer nisu svima bitne iste stvari. I najbitnije da ta prava osoba treba pristajati uz Vas, a ne uz nekog drugog.

Prvo pitanje sami trebate smisliti, a mi ćemo Vam pomoći s ostalih devet. Važno je znati što biste trebali pitati kako biste saznali istinu. Možda ćete smatrati neka pitanja čudnim, no ako dobijete odgovore, već možete imati točniji uvid u budućnost. Bitno je da polako postavljate pitanja, a ne sva odjednom. I nemojte postavljati ona pitanja koja govore o Vama i o budućnosti veze, već konkretno o emocijama. Više o svemu tome zašto je ovo važno učiniti na taj način, reći će Vam naš stručnjak zadužen za ljubavno proricanje.

Astro Savjetnik Gordana

  1.  Ovo prepuštamo Vama, šta je za Vas najbitnije?
  2.  Što ste posljednje čitali, koji ste film gledali?
  3.  Kako najradije provodite svoje slobodno vrijeme?
  4.  Što mislite, postoji li neka sila iznad nas?
  5.  Koliko često imate seksualne odnose?
  6.  Što sljedeće želite kupiti od ušteđenog novca?
  7.  Koliko mogu računati na Vas na ljestvici od 1 do 10?
  8.  Što biste učinili kada biste osvojili glavni loto dobitak?
  9.  Koji je najsmješniji događaj koji ste doživjeli i koji nikada nećete zaboraviti?
  10.  Društvo ili samoća?

Možete zatražiti kompletno ljubavno proricanje čak i ako smatrate da ste već pronašli  pravu osobu, ali i u slučaju ako još uvijek sumnjate.

Hrabro nam ispričajte ako imate više simpatija i mi ćemo Vam pomoći čak i ako imate osjećaj da ste prevareni. Ne postoji ljubavni problem za koji naši najprofesionalniji stručnjaci ne znaju rješenje, oni Vam u svemu mogu pomoći.

Jeste li znali da je ljubav kodirana u sudbini? Detaljnije OVDJE

Pet ljubavnih magija koje djeluju, kliknite OVDJE za sve detalje! 

Pet tehnika pomoću kojih u svoj život možete privući ljubav, detaljnije OVDJE

Iz nekog razloga Vaš partnerski odnos ne funkcionira onako kako biste Vi to željeli? Često ste tužni i ne dobivate ono što zaslužujete? To je već dovoljno znakova da Vam je potrebna promjena! Obratite se našim savjetnicima u Astro centru, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će u Vaš život donijeti pravu ljubav!