Pokazat ćemo Vam kako da na dan sv. Martina proričete sami sebi!

Sv. Martin obilježava se 11. studenog i jedan je od rijetkih dana kada se može predvidjeti budućnost bez posebnih vidovnjačkih vještina. Zbog toga je izniman dan jer je svima omogućeno besplatno proricanje. Tog dana proricanje nije samo besplatno, nego Vas podučavamo kako sami sebi proreći budućnost. Samo tog dana; u drugim danima nećete imati tu mogućnost.

 

Saznajte OVDJE koji je Vaš lunarni znak? Na osnovu njega možete dobiti proricanje! 

 

 

Budući da je dan Sv. Martina ispunjen brojnim narodnim pričama i vjerovanjima, budite i Vi sami svoj savjetnik tog dana!

 

Ipak, kako da to učinite?

Predvidjeti na ovaj dan možete samo neposredno prije obroka. Najednostavniji način je da nabavite karte za predviđanje pomoću kojih ćete na Dan sv. Martina dobiti odgovore na svoja pitanja. Važno je znati da Univerzum daje odgovor samo na jedno postavljeno pitanje, stoga nije svejedno što ćete pitati. Također, na ovaj dan ne smijete više puta predviđati budućnost ako se profesionalno ne bavite proricanjem! Ako želite odgovore na više pitanja, u tom slučaju trebate zatražiti pomoć proroka.

 

 

Interesira Vas proricanje iz anđeoskih karata? Onda kliknite OVDJE

 

Predviđanje je jednostavno: dobro promiješajte karte, a zatim odaberite i postavite na stol tri koje će dati odgovor na Vaše pitanje.

Na dan sv. Martina posebno je vrijedno pitati Univerzum za financije. Kao što smo već naveli, dobit ćete odgovor samo na jedno pitanje! Na Sv. Martina svi su obroci teški i blokiraju svu energiju. Stoga pitanje kartama postavite ujutro prije jela.

 

Želite proreći dan pomoću tarot karte? To možete napraviti OVDJE

astro_banner_cro_zrinka_2

 

 

Ako Vam je potrebna pomoć u vezi predviđanja, nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., koja će Vam pomoći svojom stručnošću. Vrlo lako se može dogoditi da imate više pitanja, a pomoć jednog od naših stručnjaka će Vam dobro doći.

Želim privući Vašu pozornost na rituale Sv. Martina pomoću kojih možete promijeniti tijek negativnih predviđanja. Ne trebate putovati stotinama kilometara za pomoć maga, čekati u redu i prijaviti se, te pritom dati mnogo novca za ritual. To možete napraviti iz svog doma, a plaćate jedan telefonski poziv. Magijski ritual na ovaj poseban dan provodi nekoliko magova zbog čega su sami rituali mnogo učinkovitiji.

 

Isprobajte i Vi besplatno proricanje Sv. Martina. Nećete se razočarati. Razmislite o svemu što želite pitati na ovaj poseban dan, jer više odgovora možete dobiti pomoću proroka.

 

Potreban Vam je novac? U potpunoj ste blokadi pred blagdane? Uz pomoć savjetnice Tonke na kodu 126, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., možete doći do većeg iznosa novca kojim možete kupiti darove za cijelu obitelj!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica