Kako horoskopski znakovi vode ljubav?

Ovan

Ovan voli seks u velikim količinama, pravi seksualni predator. Voli ga brzo, i stalno razmišlja o novim osvajanjima, ali ako pronađe pravu ljubav, učinit će sve za svog partnera.

Bik

Bikovi su vrlo romantični i opredijeljeni za ljubav. Od svih horoskopskih znakova, oni su najerotičniji. Najosjetljivije točke su im stopala i noge.

Klikom OVDJE doznajte kojih pet predmeta može uništiti Vaš seksualni život!  

Blizanci

Ruke, ramena i stopala su njihove erogene zone. Oni imaju uzbudljiv seksualni život i često mijenjaju partnere. Vole seksualna pomagala i teže novim iskustvima. 

Rak

Prema njima se mora romantično i polako prilaziti. Oni ne vole eksperimentirati i strpljivo čekati da se oni otvore.

Klikom OVDJE doznajte zašto Vas partner vara ako Vas doista voli! 

Lav

Lavovi imaju veliko samopouzdanje i tako se i ophode prema svemu. Vole kada su priznati i kada im partner pokazuje koliko su savršeni. Njih treba uvijek hvaliti, a ne kritizirati. Njihove erogene zone su ruke i kosa.

Astro Savjetnik Gordana

 

Djevica

Oni su jedni od najupornijih znakova, potrebno im je puno ljubavi i osjećaj sigurnosti. Vrlo teško se opuštaju u krevetu i pažljivo proučavaju svaki detalj. Nikako ih ne smijete požurivati, polako im se trebate približavati.

Želite poboljšati odnos s partnerom? Nema više uzbuđenja u Vašem seksualnom životu? Na temelju horoskopskog znaka partnera, naši stručnjaci mogu Vam reći točno što Vaš partner želi u krevetu! Međutim, možda bi trebali priupitati karte, postoji li treća osoba u Vašem odnosu. S povjerenjem se obratite savjetnici Medini na kodu 654 i savjetnici Stoji na kodu 520,064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Vaga

Vole kada ih neko želi osvojiti, uvijek su u potrazi za novim avanturama, ali su i vrlo vjerne. Vole lijepe stvari, luksuz, sjaj, i kada se prema njima postupa kao da su prioritet. Njihove erogene zone su leđa i stražnjica.

Škorpion

Škorpioni su jedni od najstrastvenijih horoskopskih znakova, zavođenje i dobar izgled im je vrlo važan. Oni mogu voditi ljubav bilo kad i bilo gdje, čak i stojeći, ako situacija tako nalaže. Nikada se ne igrajte s njihovim osjećajima i nikada ih nemojte lagati!

 

Strijelac

Strijelčevi su vrlo aktivan znak, na lak način krenu dalje. Partner ih lako može razočarati. Vole avanture, a u krevetu su vrlo izdržljivi. Ako sa Strijelcem želite kvalitetan seks, morate mu pružiti dovoljno slobode!

Što volite u krevetu? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Jarac

Jarčevi inzistiraju na svojim navikama, to se također manifestira i u seksu. Teško se pomiču iz uobičajene situacije. Obožavaju romantiku i kada sami mogu biti s partnerom koji samo njima pruža pažnju. Erogene zone su im leđa i koljena.

Vodenjak

Vodenjaci su otvoreni za sve, pa tako i u krevetu. Za njih je važno, da im je partner pametan, vole puno pričati prije seksa. Vole erotske filmove i vrlo rado vode ljubav ispred zrcala.

Ribe

Ribe na veoma dubok način doživljavaju odnos, pa tako i seks. Uvijek žele privući pozornost na sebe i u krevetu. Često znaju postati nesigurne. Vole uzbudljiva mjesta i seksualna pomagala, kao i seksualne igre.

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook