Kako koristiti vrijeme mladog Mjeseca?

Tijekom mladog Mjeseca, na Zemlji se razvijaju specijalne energije. Tada su manji sukobi i napetosti. Zapravo, ova obnova je razdoblje novih početaka, razlučivanja i pronicljivosti. Za vrijeme pronicljivosti otvoreniji smo za promjene, nove mogućnosti i pogodno vrijeme za dobitak najtočnijih odgovora na svoja pitanja.

Mladi Mjesec zrači takvim čistim energijama da su stručnjaci ezoterije i proroci u mogućnosti vidjeti daleku budućnost iako su bili pod velom tajni. Zanima li Vas koji je Vaš mjesečev znak, OVDJE možete saznati!

Ako i Vi želite znati što Vas čeka u budućnosti, ne oklijevajte! Odgovore ćete dobiti od naših proroka Tonke, kod 126 i Dade, kod 432 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Što god želite postići i stvoriti, onda vrijedi u to vrijeme to raditi jer rituali za vrijeme mladog Mjeseca djeluju višestruko.

 

Gordana 311

U tom slučaju su najjače energije obnove organizma i moć samoiscjeljivanja. Zato je pored proricanja potrebno još obaviti i detoksikaciju kako se ne biste oslobodili samo od psiholoških prepreka u ovoj posebnoj prigodi. Potreba za promjenom će Vam pomoći da se oslobodite od loših navika, promijenite način života, odnosa i najvažnije financijsko stanje. Želite saznati kako da se riješite ovisnosti, kliknite OVDJE! Ako pored Vaših pitanja želite rješenja i odgovore na financijske probleme, onda potražite Loreanu, kod 159  ili  Avu, kod 447 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. One će Vam napraviti magiju Mladog Mjeseca i govoriti će za magiju promjene. Također vrijedi formulirati i Vaše želje i poslati ih u Svemir pomoću stručnjaka.

OVDJE možete pročitati više o tome!

Želite li saznati nešto više o magiji i ritualima vezanim za Mladi mjesec, nazovite naše savjetnike u Astro Centaru na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i zamolite ih da Vam pomognu pri tome!