Kako osvojiti muškarca Škorpiona? Što poručuje horoskop?

Kako je element vode izražen kod muškarca Škorpiona

Muškarac Škorpion je, prema horoskopu, intenzivan i strastven. Od svih 12 horoskopskih znakova, Škorpion je najintenzivniji znak. Postoje brojni razlozi koji su izravno povezani sa planetama Mars i Pluton. Mars se smatra vrućim zbog svoje blizine Sunca. Pluton se smatra hladnim zbog svoje daljine. Kad se polariteti oba nebeska tijela kombiniraju, oni stvaraju alfa energiju koja je izuzetno intenzivna.

Uvijek ćete znati kad ste u prisutnosti Škorpiona jer duboko u sebi ćete osjetiti kako prodire u Vašu dušu. Ako ste ikad bili vezani za nekog škorpiona, znajte da je to istina. On može osjetiti Vaše osjećaje i misli. Iako neki misle da znak ima natprirodne sposobnosti. Ono što se zapravo događa je ovo – Škorpioni imaju način na koji će predvidjeti što ćete reći i intuitivno osjetiti Vaše emocije bez da ikad izgovore riječ.

Klikom OVDJE doznajte što nikako ne smijete činiti na desetmilijunti dan! 

 

Ova sposobnost dijelom ima neke veze s tim da muškarac Škorpion predstavlja vodeni znak. Jednostavno govoreći, vodeni znakovi su duboki. Škorpion je empatičan prema Raku i Ribama. To je zato što predstavljaju element vode. Kada osvajate muškarce Škorpione imajte na umu da su izrazito logični. Daroviti snažnom vještinom slušanja, imaju sposobnost analiziranja složenih problema i pronalaženja rješenja. Ovo je blagoslov i prokletstvo. S jedne strane, oni mogu svoje kompaktne emocije kompenzirati kao laser na određenom pitanju. S druge strane, taj se fokus često pretvara u fiksaciju.

Gordana , Gordana311 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

 

Škorpioni su vrlo konkurentni. Ova osobina može biti dobra ili loša, ovisno iz kojeg kuta gledate. Generalno gledano, Škorpioni su vrlo konkurentni. Atletski naklonjeni, izvrsno se snalaze u raznim sportovima. Isto vrijedi i za druga životna područja poput karijere i poslovanja. Mnogo toga ima veze s ranije spomenutom osobinom opsesivnosti.

Škorpion horoskop – životni partneri!

Loš dio je što Škorpion, prema horoskopu, ponekad ima mentalitet “pobjede po svaku cijenu”. Zauzvrat, to ih može natjerati da donose odluke koje nisu uvijek mudre, barem dugoročno. U romantičnim vezama muškarci Škorpioni mogu biti izuzetno agresivni. Taj pristup “pobjeda po svaku cijenu” može biti problematičan, pogotovo ako je opsjednut Vama. To nas vodi do još jedne karakteristike – one na koju ćete zaista htjeti obratiti pažnju. Ako ste u vezi sa Škorpionom i pronalazite se u opisanom, nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311 i savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i pitajte za pomoć! 

Naši najbolji stručnjaci Vam otkrivaju kako možete eliminirati negativne energije i duhove, brzo kliknite OVDJE i doznajte sve detalje!

Škorpioni su izrazito ljubomorna stvorenja čak i kada ih Vi osvajate. Ali evo što nećete moći reći jer su oni stručnjaci koji skrivaju svoju istinu. Problem proizlazi, uglavnom iz teritorijalnog karaktera. Zauzvrat, to nas vodi nepovjerenju drugima. Ako shvate da Vas zanima netko drugi, što nije teško za njih da shvate, započinju s osmišljavanjem plana akcije.

Iako nije istina za sve muškarce rođene u znaku Škorpiona, ali mnogi od njih se bore sa problemima tijela, bar tako kaže horoskop. Ovo ima smisla kad se uzme u obzir da muška verzija ovog znaka jako brine kako izgledaju. A zbog opsesivnih osobina o kojima smo ranije govorili, problemi sa tijelom često se pojačavaju.

Zatražite analizu odnosa od naših najboljih savjetnika! S povjerenjem se obratite savjetnici Morani na kodu 369 i savjetnici Katji na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam pomoći da se izborite s problemima u odnosu! Spomenute savjetnice Vam mogu pomoći i ako ste usamljeni i tražite partnera!

Facebook