Kako prepoznati prisutnost zlih duhova!

Nesreća se nekad ne javlja samo u situacijama na koje ste navikli. Kada sreća ne funkcionira, to automatski znači da ste nesretni. Uzrok nesretnim okolnostima može biti urok ili kletva, ali i prisutnost duhova!

ISTINITE priče koje dokazuju da duhovi postoje! 

Teško je zamisliti kako jedan duh može izazvati nesreću, ali odgovor je jednostavniji nego što mislite. Zli duhovi se hrane Vašom energijom što utječe i na Vašu sreću. Kako duh odvlači Vašu energiju, tako Vam predaje nesreću!

Najčešće mislite kako nemate problema sa srećom te kako je sve u najboljem redu. Čak i ne pomišljate da imate priljepljenog duha, posebno ako ne osjećate njegovu prisutnost jer do sada niste bili žrva duhova. Često je pristunost duhova neprimjetna, jer njima nije ni cilj da budu primijećeni. Stoga je vrlo važno tražiti male znakove njihove pristunosti ili u najboljem slučaju potražiti pomoć stručnjaka. Stručnjak može provesti provjeru i reći Vam je li duh priljepljen uz Vas ili se nalazi u Vašem domu! Ako Vam ništa ne polazi za rukom i nemate sreće, što je prije moguće nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji osjeća njihovo prisustvo pa može doznati što Vama doista otežava život!

 

crna, mačka,urok,astro, astrosavjetnik, nazovite, savjet

 

 

Zastrašujuća priča opisuje povratak duha ubojice! NEVJEROJATNU priču pročitajte OVDJE

Napad duhova ne izgleda kao što se prikazuje u filmovima. Duh uvijek čeka da zaspite i samo onda crpi Vašu snagu. Kao što smo već spomenuli, njegov cilj nije da ga primijetite, nego da neprimjetno uzima Vašu energiju. Upravo iz tog razloga je vrlo teško primijetiti jesu li zarazili Vaš život i zato nemate sreće. Mnogi godinama kasnije potraže pomoć stručnjaka kada je već jako kasno.

Savjet dana: što možete učiniti ako vidite duha?

Ukoliko primijetite u Vašoj okolini znakove koji ukazuju na prisutnost duhova, nemojte se sami boriti protiv njih jer nemate stručno znanje ni iskustvo s duhovima! Obratite se našim stručnjacima u Astro centru, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam pomoću seanse ukloniti duha koji Vam oduzima energiju! Već danas nazovite, jer ako to uspijete riješiti, onda možete imati najveći dobitak u Vašem životu kroz pročišćenje energija sreće!

Oko Vas se stalno događaju neobične situacije te Vas bez ikakvog razloga obuzme osjećaj hladnoće? Predmeti koji bez nekog povoda padaju sa stolova, ormara ili polica? Jednom riječju, neobjašnjivi događaji? Ili jednostavno nemate sreće već duže? Obavezno zatražite provjeru kod naših stručnjaka! Nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523 ili savjetnicu Vesnu na kodu 423, koja Vam mogu pomoći otjerati ove duhove!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

 

Facebook