Kako razgovarati sa savjetnikom?

Svi povremeno doživimo situacije kada bi najradije postavili pitanje: „Što učiniti sada?“ Neki imaju materijalne, drugi ljubavne probleme, no popis problema može biti beskonačan jer je svaka situacija jedinstvena i osobna. Najbolje je u tim slučajevima zatražiti pomoć stručnjaka jer u njega možete imati potpuno povjerenje.

Ako nazovete naš centar, dobro je znati da i telefonsko savjetovanje ima svoj proces da ne bi došlo do nesporazuma, ali i da pomognete svome savjetniku riješiti Vaš problem. Sada ćemo detaljno pojasniti od čega se sastoji razgovaranje sa savjetnikom.

 

1.korak – Telefoniranje savjetovanje

Nazovite broj 064 600 076 na kojem će Vam automat ponuditi opciju biranja razgovora sa savjetnikom. Ako ne znate koji Vam savjetnik odgovara, možete pričekati da Vam mi ponudimo jednog. Poželjno je zatržiti uvijek istog savjetnika jer tada postoji netko tko već poznaje Vašu situaciju i moći će Vam uvijek pomoći kada imate problem. Na stranici http://www.astrosavjetnik.hr/savjetnici/možete vidjeti sve naše stručnjake i njihove profile te video u kojem se predstavljaju. Na temelju toga možete izabrati savjetnika čija je struka vezana za Vaš problem.

U materijalnim pitanjima preporučujem savjetnika Doru, kod 903 koji će Vam dati najbolje rješenje. Tehnike koje radi: Tarot karte –  sudbinske i kroli, ritual svijećama i visak. Teško je ili skoro nemoguće nabrojiti sve odlične savjetnike koji pomažu preko interaktivnog proricanja, stoga pogledajmo ostale korake!

2. korak – Predstavljanje

To je bitan dio interaktivnog proricanja jer odmah kažete svoje ime savjetniku. Savjetnik će se isto predstaviti, reći Vam svoje umjetničko ime i svoj kod preko kojeg ga možete dobiti kao i područja na kojima je stručnjak. Možete birati pomoću čega biste htjeli dobiti odgovor na pitanje. Nakon toga će Vas zatražiti točan datum rođenja, a ovisno od tehnike, može Vam postavljati pitanja vezana za mjesto rođenja i stanovanja.

oci

3. korak – Postavljanje pitanja

Poslije predstavljanja savjetnik će pitati kako Vam može pomoći? Poželjno je o tome pažljivo razmisliti prije poziva tako da u razgovoru ne budete nervozni. Naravno, nemate razloga za to jer ovdje svi radimo kako bismo Vama pomogli. Slobodno nam možete reći bilo koji problem jer to nitko drugi neće saznati. Bitno je da posložite svoje misli jer dok pričate o svojoj situaciji, proricatelji meditiraju prema Vama i istovremeno počinju slagati karte ili računaju horoskop. Jako je bitno što konkretnije postavite pitanje ili molbu nakon što ste opisali svoju situaciju!

4. korak – Savjetovanje

Slaganje karte ili upotreba drugih stvari može potrajati nekoliko sekundi. Molimo Vas da zbog toga ne budete nestrpljivi, jer što ste uzrujaniji i nervozniji, savjetnici Vas ne mogu jasno osjetiti i vidjeti. Ako ste previše napeti, vidljivost postaje kao kada hoćemo vidjeti dno uzburkanog jezera. Kada je gotovo slaganje naših sredstava, počinjemo Vam govoriti što vidimo i osjećamo. Događa se da su pričljive karte, zvijezde ili vizije, no međutim ponekad su suzdržane i šutljive. Odnosno, kada govorimo što vidimo, Vi nas oslobodno možete prekinuti svojim pitanjima. Recite što mislite. Interaktivno proricanje nikad nije jednostrana stvar, jako je dobro ako se oblikuje razgovar između Vas i savjetnika.

5. korak – Završetak

Moji kolege i ja smatramo da je važno pružiti korisnicima dugoročnu pomoć. Prije završetka razgovora uvijek se dogovorimo što Vi možete učiniti da Vam se sudbina poboljša. Također kažemo u čemu Vas i mi možemo podržati (magije, slanje energije). Nakon toga Vam kažemo osobni kod i vrijeme u koje nas možete dobiti tako da nas možete nazvati i drugi put kada Vam zatreba pomoć.

 

6. korak – Ostale mogućnosti

Interaktivno savjetovanje nije samo tijekom razgovora. Postoje i mogućnosti koje možete upotrijebiti i kada nas ne možete nazvati. Za te situacije smo osmislili SMS proricanje i chat.

 

SMS proricanje:   

Na broj  647 444 pošaljite riječ ASTRO, Vaše ime i datum rođenja pa vaše kratko i konkretno pitanje. Putem SMS poruke ćete dobiti odgovor od naših savjetnika.

 

Chat:

Riječ je o vrsti SMS usluge, ali upotrebom istog u najkraćem vremenskom periodu odgovoramo na Vaša pitanja. U vezi ste sa svojim savjetnika konstantno sve dok ne pošaljete riječ STOP za prekid. Chat možete započeti slanjem poruke SMSCHAT na broj 888 170 (cijena  4,99 kn/ SMS poruci).

 

Navedene dvije usluge su prikladne kada trebate donijeti brzu odluku ili ako ste nesigurni vezano za neku osobu. Možete zatražiti i dnevni horoskop koji će biti Vaš osobni horoskop i svakako točniji od onog horoskopa u novinama.

 

Ako ste nesigurni, otvoreno i mirno nam recite što biste željeli jer specijalne situacije se uvijek pojave.

Nemojte se plašite, svi savjetnici su iznimno ljubazni, iskreni i spremni pomoći. Stoga, pomislite na savjetovanje kad uzmete telefon u ruke ili kad šaljete poruku.