Kako sebi gatati iz Tarot karata?

Od svih karata, tarot karte imaju najznačajnije simbole. Mnogi stručnjaci godinama proučavaju kako se podjednako koncentrirati na svaku kartu i na njihovo značenje. Nije lak zadatak razumjeti i prepoznati značenje tih karata jer se njihovo značenje nalazi na višoj razini i svaka ga karta sadrži u sebi. Ja se već više od 10 godina bavim gatanjem iz Tarot karata, ali i dan danas se pojavi novo značenje neke karte koje i meni predstavlja novost. No ako je riječ o točnosti i temeljitosti gatanja, Tarot karte su najbolji odabir jer daju najjasniju viziju. Zanima li Vas kako odabrati Vaš sretan dan pomoću tarota? Kliknite OVDJE!

Ako ste si već postavili pitanje: kako sebi gatati iz tarot karata i zainteresirani ste za gatanje, poželjno je naći stručnog učitelja jer Vam ne mogu napisati sve o Tarot gatanju i njegovim čarima. Prvobitno jer postoje tajne koje se isključivo pri učenju mogu naučiti i steći znanje o njima. No ukoliko želite isprobati tarot gatanje, tada to možete učiniti tako da slažete karte na jednostavan način koji ću Vam sada opisati:

Prvo da razjasnimo krug pitanja. Kao početnik možete tražiti od karte osnovno gatanje, ali kako ćete napredovati u gatanju, tako ćete sve više razumjeti poruke i tako će odgovori biti konkretniji. Kasnije će biti bitno da što točnije postavište pitanje, no krenimo sada ispočetka.

Osnovno gatanje iz Tarot karata:

Uzmite u ruke tarot karte i temeljito ih promiješajte. U međuvremenu se skoncentrirajte na ono što želite saznati, npr u ovom slučaju mislit ćemo na budućnost i na ciljeve. Kada osjetite da ste dovoljno promiješali karte, stanite i presjecite ih lijevom rukom. Nakon toga, izvucite 4 karte iz špila zatim prvu kartu stavite sa svoje lijeve strane, drugu s desne strane, treću gore u četvrtu dolje. Taj način slaganja s 4 karte simbolizira što će Vam se dogoditi u sljedeća 4 mjeseca. Kod drugih vrsta gatanja može se gatati i na duži period, na primjer od godinu dana, ali ako si gatate po prvi put, tada je bolje uzeti što kraći period. Možete čak i na mjesec dana da bi lakše protumačili značenje karata.

Prvo čemo tumačiti prvu kartu koja se nalazi s Vaše lijeve strane. Kod te karte je bitno uzeti u obzir svoje sadašnje stanje, znači tu se ne pokazuje samo budućnost, nego i početno stanje. Ako je to ekstremna karta kao na primjer Kula ili Sud/Novo doba, nemojte se plašiti jer je moguće da se upravo nalazite u lošoj situaciji, ali na tome možete poraditi u bliskoj budućnosti jer početak u kartama nikad ne označava kraj.

 

relax

 

 

Prva karta, ako je gledamo kroz našu životnu sferu, je karta zdravlja gdje se najviše vide promjene vezane za zdravlje.

Druga karta koju tumačimo je karta koju smo postavili dolje i simbolizira 2. tjedan, 2. mjesec ili sljedeće tromjesječje u gatanju. Ako sve ide u najboljem redu, tu kartu treba protumačiti samu, a i povezati sa prethodnom kartom kako biste vidjeli kako će se sudbina mijenjati.

Što se životne sfere tiče, ta karta označava odnos i tu ćete dobiti upute kako će Vam se odvijati obiteljski i partnerski odnosi, ili pak prijateljski odnosi. Saznajte OVDJE kako pomoću tarota odmah saznati dali je parnter prava osoba za Vas!

Treću kartu koju tumačimo je koja se od Vas nalazi desno i označava 3. tjedan, 3. mjesec ili četvrtinu godine. Također je promatramo i tumačimo zasebno, a i povezano s prethodnim kartama. Kad sebi gatate, ta karta označava kako će Vam se situacija odvijati na poslu i još više pokazuje na materijalne promjene. Kao što vidite, svaka karta ima određenu nadležnost.

 

astro_banner_cro_ava_2

 

Četvrta karta je zadnja, odnosno koja se nalazi gore i kojom se zatvara krug. Ova karta označava završetak perioda za koji smo gatali, znači izuzetno je važna pri tumačenju. U našoj životnoj sferi označava i simbolizira sreću. Odnosno, ako se tu nalazi karta Obješenog, Kotač sreće ili Kočija, to uvijek znači nešto dobro.

 

Ovo je bilo osnovno gatanje sebi iz tarot karata. Neću se sada upuštati u pojedinačno značenje svake karte budući da je toliko opširno da bi moglo stati u knjigu. Ako zapnete u tumačenju, preporučamo Vam da nazovete našeg savjetnika koji će Vam odmah pomoći da dobijete odgovore na pitanja. Ne samo da će Vam pomoći u gatanju, nego će Vas naučiti kako sebi bolje gatati. Tarot Vam može i otkriti dali imate prokletstva, saznajte OVDJE kako!

Naravno pitanja se razlikuju i drugačija su, zato u početku puno znači ako se posavjetujete sa stručnjakom kako ne biste zašli na pogrešan put!

 

astro_banner_cro_tonka_2

 

Što Vas čeka u budućnosti? Zanima li Vas odgovor na to pitanje? Možete ga saznati na mnogo načina, a jedan od njih je da nazovete našu savjetnicu Anu, kod 201, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min koja Vam je spremna dati odgovor upotrebaljavajući razne tehnike za otkrivanje sudbine.