Kako Vam mladi Mjesec može pomoći u rješavanju financijskih problema?

Za vrijeme mladog Mjeseca može se odrađivati mnogo jakih i djelotvornih magija koje pomažu u rješavanju financijskih problema. Ne smijete propustiti jednu ovakvu priliku, jer za promjene ovo se isplati odraditi. Sada mladi Mjesec u znaku Raka donosi neočekivano iznenađenje u sudbini!

Sada možete nešto učiniti protiv nestašice novca, ako iskoristite razdoblje kada je mladi Mjesec. Tada uz jednu specijalnu magiju možete mnogo toga učiniti za obilje. Osobe koje su rođene u znaku Raka, okružuju prvenstveno energije mladog Mjeseca, koje su oslobađajuće, a pomažu u brisanju nestašice novca i siromaštva. Trebate biti veoma oprezni, jer ako imate na sebi prilijepljenog duha, onda mladi Mjesec daje dodatnu snagu svim entitetima!

Stoga nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite najjaču magiju mladog Mjeseca za stvaranje novca!

Vase zelje

Jačina magije mladog Mjeseca, kao svaka mjesečeva magija, ima svoju jačinu, i utjecaj dobiva od znaka u kojem se nalazi u tom trenutku. Sve više astrologa smatra da je veza između Raka i Mjeseca veoma specifična. Prema tarot kartama se vidi na karti Mjeseca znak Raka i baš zato sva tajna društva magova pridodaje značaj ovom periodu. Ako sada o svemu ovom dobro razmislite, onda vidite i sami da nema razloga da ovo ne iskoristite. Malo sreće, uspjeha ili bogatstva je uvijek korisno.

Ako imate financijske poteškoće, onda je došlo vrijeme da uz energije mladog Mjeseca zatražite jednu magiju za novac koja dokazano djeluje! Ako do sada niste imali veliki dobitak, zatražite uklanjanje blokada kako biste očistili put novca! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnik Damir na kodu 217 i savjetnica Viktorija na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će to za Vas odraditi!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook