Kako zavesti muškarca u znaku Lava? Trikovi koji uvijek uspiju!

Kako zavesti muškarca u znaku Lava? Ovaj horoskopski znak je lako pronaći. Izađite u bilo koji bar i on će biti taj koji okuplja gomilu ljudi koji urlaju od smijeha od njegove šale. Muškarac Lav žudi za fokusom i često ima grupu obožavatelja koji su privučeni njegovim samopouzdanjem.

Dakle, ako želite privući njegovu pažnju, morate znati vrstu arsenala da bi Vas uočio iz svoje gomile obožavatelja.

 

Evo nekoliko savjeta kako zavesti muškarca u znaku Lava:

 

  1. Budite sigurni

Muškarac Lav želi nekoga koga može poštovati i kome se diviti. I tako ga prirodno privlače žene koje su snažne, neovisne i jednako samopouzdane.

  1. Izgledajte najbolje

Muškarac Lav žudi za što boljim stvarima u životu – poput automobila, luksuznog doma, skupog nakita, najfinijih restorana i najljepše odjeće.

Zija

A njegov ukus vrijedi i za žene. Voli žene koje su ženstvene i samouvjerene – netko tko odvoji vremena da se pobrine za sebe i svoj izgled. 

  1. Obasipajte ga pohvalama

Ako ispuca šalu, nasmijte se. Ako govori o politici, voljet će kad se složite i podržite njegovo mišljenje. Ako izgleda dobro, recite mu. Muškarac Lav treba neprestano obožavanje i pohvale, a tko mu podari ono za čim žudi, sigurno će privući njegovu pažnju.

On je zapravo vrlo jednostavan: ključ njegovog srca je laskanje, obožavanje i pažnja. Kako biste se družili s kraljevima i kraljicama nebeske džungle, jednostavno ne možete biti sramežljivi. 

Lavovima je potreban partner koji će se upustiti u avanturu kao i oni. Ako Vaša idealna noć uključuje igranje video igara kod kuće, umjesto da plešete u nekom fensi klubu u gradu, teško da ćete zainteresirati Lava. Ribe, Bik i Djevica najmanje su kompatibilni sa znakom Lava.

Ako ste žena Riba, Bik ili Djevica i Vaše srce čezne za muškarcem u znaku Lava, nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423 i savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam pomoći sa savjetima kako osvojiti srce Lavova! I za ostale znakove zatražite savjet, sigurno će Vam biti od koristi!

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

Facebook