Kako zavesti Strijelca i pobuditi u njemu ljubav?

Kako zavesti Strijelca i pobuditi u njemu ljubav. Horoskopski znak koji ima dvije strane, ozbiljnu i onu koja je vrlo razigrana. U jednom trenutku možete pomisliti da ste stekli pravi dojam o njemu, a zatim u drugom ostati iznenađeni, jer se u trenutku karakterno promijene. Tu se ne radi o promjeni raspoloženja, Strijelac je jednostavno takav po prirodi. Pitate se – kako osvojiti srce Strijelca. Što možete učiniti? Danas ćemo Vam dati nekoliko dobrih savjeta kako zavesti Strijelca i pobuditi u njemu ljubav.

 

Kako zavesti Strijelca i pobuditi u njemu ljubav: Strijelac je uvijek željan novih avantura

 

Strijelac je uvijek gladan novih avantura i novih intenzivnih iskustava. Vrlo rado će se prepustiti nečemu novom, to je za njega izazov. Za njega je učenje nečeg poput nekog otkrivenja. Iako je njegov krug interesa širok i uzbudljiv, sve vrijeme je u potrazi za partnerom  koji će unijeti ravnotežu u njegov život. Strijelac kraj sebe treba snažnu osobu koja će ga neće ograničavati. Strijelčev savršen partner mora biti osoba čvrstog karaktera. Mora uživati u njegovim šalama i znati se opustiti i zabaviti. On neće dopustiti da njegov život postane dosadan. Strijelac voli nova iskustava. Ako ga želite zavesti, otkrijte mu za čim žudite, kakvom vrstom avantura. O tome kako živite za putovanja. Strijelac će Vas rado odvesti na mjesto na kojem nikad niste bili ako ga zamolite.

Drugim riječima, Strijelac nema strpljenja za ljude koji ga ne razumiju. Tolerancija mu nije jača strana ako vjeruje da netko griješi. Za Strijelca postoji samo jedan napravi način – njegov. Ako se upuštate u rasprave s njim, neće Vam dopustiti da mu se približite. Ako želite osvojiti Strijelca, trebate ga znati slušati i razumjeti.

 

Kako zavesti Strijelca i pobuditi u njemu ljubav: Strijelcu je važno da ga poštujete

 

Za Strijelca je važno da ga poštujete. Kad vodite razgovor o nekoj važnoj temi, na taj način toj temi trebate i postupiti. Ako budete neozbiljni ili se šalite, samo ćete probuditi njegovu bijesnu stranu karaktera. Stoga, ako želite osvojiti Strijelca, učinit ćete velik korak prema tome ako mu uvijek iskažete svoje poštovanje.

Kako zavesti Strijelca? Postavlja se pitanje jeste li spremni za to. Strijelac je jedan od najzabavnijih, zanimljivijih, talentiranijih i ironičnih znakova zodijaka. U svemu što radi se jako dobro snalazi. U jednom trenutku će Vam reći da ne zna napraviti određenu stvar, a već u sljedećem ga vidite kako se odlično snalazi u tome. Pitate se zašto je to tako? Ljubazan, zabavan i seksi kakav je, Strijelac je zapravo jako skroman. On će prvi prema sebi biti kritičan i reći da nije tako sjajan, mada Vam je jasno da je to zapravo potpuno suprotno. Ima dvije glavne osobine. Teži perfekcionizmu i rado prima pohvale. Kad Vam počne upućivati neke kritike, samo se sjetite da je on prema sebi najgori kritičar. Ova pravila se ne odnose samo na Vas. Zapravo, on će Vam odati sve svoje mane, čak prije nego što ih sami otkrijete.

 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć od najboljeg stručnjaka!

Gordana 311

 

Nikad Vam neće reći da je zaljubljen ako zaista nije

 

Strijelac je ljubazan, iskren i veoma izravan. Iako to može uzrokovati puno problema, Strijelac bez okolišanja kaže ono što misli. Vrlo je izravan. Unatoč tome, ako je stvarno zaljubljen, Vi ćete to znati. U potpunosti mu možete vjerovati. Strijelac Vam nikada neće reći da je zaljubljen, ako zaista nije.

Strijelac se voli truditi. Ako prelako dobije ono što želi, vrlo brzo će izgubiti interes. Međutim, na početku ljubavne veze, Strijelčeva želja je da stvari idu polako. Ako veza ne funkcionira ili Strijelac osjeća da nemate ništa zajedničko, bez razmišljanja će prekinuti taj odnos.

Strijelac je naizgled samouvjeren i samostalan, ali mu je itekako potrebna potpora. On dobro zna kome smije vjerovati. Pričinja se kao da je samodostatan, ali zapravo priželjkuje snažnog i stabilnog partnera koji je u stanju držati zahtjevni ritam. Kao i ostali vatreni znaci, Strijelac je idealist i perfekcionist. Ne pristaje na kompromise, posebno ne ako je riječ o ljubavi.
Strijelac može biti ili slobodni strijelac ili najbolji timski igrač. Pa, kako onda prepoznati je li zainteresiran za tandem s Vama ili čak – zaljubljen? Odgovor je jednostavan: pitajte ga. Reći će Vam. Njegove su riječi o ljubavi uvijek jednostavne i iskrene. Svakako uzmite u obzir da jednostavne riječi ne znače površni osjećaji. Kad Strijelac voli, to je intenzivno – Strijelci vole do daske.

Svaki Strijelac ima neku svoju filozofiju, čak duhovnu stranu. Kad nekog pitate vjeruje li u nešto, a odgovor je “Ne”, najvjerojatnije razgovarate sa Strijelcem. On neće vjerovati u astrologiju, okultno, sudbinu, a često mu ni religijska vjerovanja nisu po volji.

 

Sanjarica

 

 

Kako zavesti Strijelca i pobuditi u njemu ljubav: Budite svoji!

 

Strijelac teško može odoljeti pravom izazovu. No to ne znači da se trebate truditi biti neosvojivi, a zatim mu se predati. Strijelac voli flert koji traje cijeli život. Nezasitan je po tom pitanju. Trebate paziti koliko pružate Strijelcu; ako mu date sve što poželi, automatski će se ohladiti od Vas.

Njegova narav je sklona dokazivanju; tvrdite da nešto ne može učiniti? On će Vam dokazati upravo suprotno – da je itekako sposoban u svemu u čemu se okuša. Uz to, može Vam se činiti kao da je hladan, nezainteresiran, emotivno u nekom drugom svijetu. Ali nemojte se dati zavarati. On je vrlo emotivan, strastven i senzualan. U spavaćoj sobi je glavni. Njemu prepustite inicijativu jer jako dobro zna kako Vam pristupiti.

Neovisno o spolu, svaki Strijelac može odvojiti seks od ljubavi Budite otvoreni prema njemu. Pitajte ga što Vas zanima, on će Vam iskreno reći. No to napravite promišljeno i pazite da ne uvrijedite njegovu inteligenciju, u protivnom nećete više imati mjesto u njegovom životu. Bez obzira na njegovu ljubav prema Vama. Još jedan pokazatelj da mu se sviđate može biti njegova ljubaznost prema Vama. Ako želite biti sa Strijelcem, trebate prihvatiti to da je otvoren. Tako neke vaše privatne stvari mogu izaći na vidjelo, zbog čega se možete naći u neugodnoj situaciji. On je jednostavno takav. Ne opterećuje mišljenjima drugih ljudi.

Sviđa Vam se netko, a ne znate kako toj osobi pristupiti? Ili imate problema u ljubavi? Bez obzira koji je znak zodijaka u pitanju, s povjerenjem se obratite se savjetnici Veri na kodu 419 i savjetnici Mirti na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.,koje će napraviti detaljnu analizu i pomoći Vam pravim savjetima! Uz to, možete ih zatražiti i ljubavnu magiju kako biste u svoj život privukli pravu osobu!

Pročitajte još:

Kako preboljeti gubitak voljene osobe?

 

Saznajte kakvu karmu nosite sa sobom!

 

Seks&veze: 7 načina do obostrane želje za seksom