Kakva si ljubavnica po horoskopu: za Vagom svi muškarci polude, žena Ovan želi biti zvijezda u krevetu!

OVAN –  LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Žena Ovan želi biti zvijezda. Žene u ovom znaku žele da razmišljate o njima kada odete sa ljubavnog sastanka. Zbog toga su žene Ovnovi stalno na putu samousavršavanja, a iako “ego” ima svojih nedostataka, djeluje i na seksualnu kondiciju. Ljubavnica u znaku Ovna će Vas zadovoljiti jer vole misliti da su najbolje što ste ikada imali.

Ako želite osvojiti ženu u znaku Ovna, a ne znate kako, nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vam pomoći!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

 

BIK – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Seksualna kondicija je ono što je važno za žene u znaku Bika, jer Bikovi posjeduju zavidnu fizičku kondiciju. Neustrašive kao ljubavnice, obzirne su i dok su odvažne. Ako postoji nešto što volite, podijelite to s njima, jer one slušaju i jako su voljne udovoljiti Vam.

Ako želite osvojiti ženu u znaku Bika, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koji će Vam reći sve detalje kako da to i ostvarite!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

BLIZANCI – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Nije da su žene Blizanci seksualno nepodobne kao ljubavnice, već im jednostavno nije toliko važno da Vam daju mnogo više od onoga za što se odluče u tom trenutku. Blizanci imaju tendenciju da budu sebični i bezbrižni tijekom seksa.

Već danas nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite savjet kako osvojiti ženu u znaku Blizanca!

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

RAK – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Žene u znaku Raka izgledaju jako dobro i imaju sjajna tijela, ali za njih je važno kako su raspoložene. Primijetit ćete ponekad da ne uživaju u krevetu jednako kao Vi. Ali ako su raspoložene za ljubav, onda ste sretan čovjek.

Već danas nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite savjete kako osvojiti ženu u znaku Raka!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

pitajte:_sanjaricu

LAV – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Žena Lav može Vam prići na načine koje nikada ne biste očekivali, a u spavaćoj sobi one mogu biti najdraže od horoskopskih znakova. Svjesne su važnosti ljubavi među parovima i njihova seksualna kondicija pokazuje kako nisu samo dobre u krevetu, već brižne i poštuju želje svojih ljubavnika.

Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vam odati sve detalje kako osvojiti ženu u znaku Lava!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

DJEVICA – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Seksualna kondicija ne odnosi se na žene Djevice. Seksi, da. Seks u glavi, da. Ali dobre kao ljubavnice? Ovdje je stvar u tome da one jednostavno ne žele imati seks. Seksualne fantazije i misli najbolje ocrtavaju Djevice, ali u području stvarnog fizičkog seksa to bi bilo poput vođenja ljubavi uz časopis. 

Obratite se savjetnici Karli na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljne savjete za ljubavnu vezu sa Djevicom!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

VAGA – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Moguće da su najviše aktivne u krevetu jednostavno zato što žene Vage žele ugoditi svojim partnerima i to će Vam pružiti zadovoljstvo. One se ne žele odupirati (iako mogu), ali Vage općenito imaju jako naglašenu seksualnost i radi dobrobiti i korektnosti pružit će Vam najbolji seks u Vašem životu.

Obavezno nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual koji će Vam pomoći da osvojite srce Vage!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

ŠKORPION – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Škorpion je poznat kao najseksualniji horoskopski znak. Žena Škorpion seks shvaća vrlo ozbiljno, čak i ako je razigran i zabavan. Seks nije samo nešto što planirate unaprijed; spontane su i divlje, ali su također pažljive i savjesne.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima osvajanja žene u znaku Škorpiona!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

Astro Savjetnik Gordana

STRIJELAC – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Prirodno sportski, ljubavnica Strijelac prva će otpjevati pohvale sretnog, zdravog seksualnog ljubavnog života. Seks je vrlo važan ovom znaku, ali isto tako i samopoštovanje i samopouzdanje. Ako se osjećaju sigurno s Vama, žele da se i Vi osjećate sigurno, a pobrinut će se za Vas i ako se osjećate neraspoloženo.

Zatražite savjet od savjetnice Violete na kodu 973, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., kako osvojiti srce žene Strijelca!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

JARAC – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Seksualna kondicija nije visoko na popisu ljubavnice Jarca. Ova osoba veoma uživa u seksu, ali isto tako nisu spremne za prtljagu koja se ponekad isporučuje uz seks. One će pokazati razumijevanje i pružit će Vam veliko zadovoljstvo, ali nemojte očekivati da djeluju ili budu cjelovite.

Stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite magiju za osvajanje žene u znaku Jarca!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

VODENJAK – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Hrabre i odvažne, ljubavnica Vodenjak je u spavaćoj sobi doista avanturistički raspoložena. Međutim, one imaju tendenciju da postanu sitno nepromišljene kada su u pitanju ljubav i seks, što ih čini malo manje prikladnima od ostalih znakova.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje ako ne možete osvojiti ženu u znaku Vodenjaka!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

RIBE – LJUBAVNICA PO HOROSKOPU

Malo manje prikladne od ljubavnice Vodenjaka, ljubavnice Ribe pomalo zaboravljaju kada je u pitanju prijemčivost za ideje drugog, posebno tijekom seksa. Iako je zabavno u krevetu sa ženom Ribom, one su lijene ljubavnice.

Nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite savjet kako razgoriti ljubavnu vatru sa ženama u znaku Ribe!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!  

 

Pročitajte još: 

Želite li mir, sreću  i novac?

Tko od horoskopskih znakova najduže živi?

Facebook