Koji je Vaš karmički zadatak u veljači?

Karma je dobra ako i Vi date svoj maksimum da bude dobra. Veljača je kratki mjesec, ali možete učiniti mnogo kako biste bili uspješni i učinkoviti u ostatku godine. Sreća nije marginalna, koju uz lošu karmu teško možete doživjeti! Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite razriješenje karme, kako loša karma ne bi blokirala Vaš put!

Veliki horoskop sreće za 2019. godinu!

Karma za veljaču se uglavnom odnosi na učenje. Učite, slušajte, budite više nego što ste bili! Pronađite put znanja, jer i sa sitnicama možete biti učinkoviti. Organizirajte bolje Vaše vrijeme; vrijeme je da uvidite koliko vremena gubite na nepotrebnim stvarima. Nije sigurno da navike koje ste nedavno regrutirali služe Vašoj svrsi. Karma je razvoj koji je prilagođen svakome ponaosob. Slijedeći horoskop, možete se pripremiti i za neke neočekivane situacije koje mogu ograničiti Vaš razvoj.

Feng shui magija koja Vam donosi sreću!

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Ljubav zahtjeva od Vas veliki napor u veljači. Karma može funkcionirati pozitivno ako ste u mogućnosti iznenaditi Vašeg partnera svaki tjedan. Ovog mjeseca je dan zaljubljenih, ali Vi svaki tjedan barem jedan dan morate dati sve od sebe i pokazati partneru koliko ga volite! Sada je Vaš karmički zadatak pronaći one točke u kojima zajednički uživate s partnerom. Nemojte ga samo voljeti, pokažite mu to na najspektakularniji način, kako bi ovaj kratki mjesec bio nezaboravan za oboje!

Tajna sreće, detaljnije OVDJE

Karmičko zdravlje za veljaču je o opuštanju i oslobađanju. Također je sada bolje izbjegavati teže sportove, i izabrati lagane i jednostavne vježbe. Posljednji pravi zimski mjesec je veljača, i nikako nemojte sada započeti sa dijetom, jer je tijelo obično u ovom razdoblju najslabije. Hranite se zdravije! U ožujku će sve biti lakše, ali još uvijek postoji velika vjerojatnost da se vrijeme pogorša, što može loše utjecati na Vaš organizam!

Ako slijedite Vaše zadane karmičke zadatke, ali ne možete sebi stvoriti sretniji i uspješniji život od sadašnjeg, onda svakako zatražite ritual za rješavanje karmičkih problema! Obratite se savjetnici Karli na kodu 997 i savjetnici Zari na kodu 353, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Facebook