Kineski horoskop za 2017. godinu!

 

ŠTAKOR
Ne smijete biti nestrpljivi jer cijele godine najčešće sa strpljenjem možete postići velike rezultate. I kod financija Vas strpljivost dovodi do uspjeha. Sreću možete imati tijekom nekoliko mjeseci, ali kako biste saznali koji su to mjeseci u pitanju, nazovite našu savjetnicu Nives, kod 226 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će Vam na temelju točnog datuma rođenja dati točna razdoblja za privlačenje sreće. U ljubavi budite oprezni, pogotovo pazite sa osobama rođenima u znaku koze!

 

BIZON
Trebate odlučiti hoćete li sve i svakoga zgaziti kako biste postigli Vaše ciljeve ili ćete sačuvati mir u obitelji i držati ravnotežu na poslu. Imate prevelike i visoke ciljeve od kojih nemate financijske koristi. Ako želite napredovati u financijama, nazovite našu savjetnicu Sanju, kod 389 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, pitajte za ekonomsku analizu pomoću tarot karata koje će Vam ukazati gdje su potrebne promjene. I ljubav je važna, ne samo posao i obitelj. Pokušajte iznenaditi partnera s nečim, ne smijete zaboraviti na Valentinovo!

 

TIGAR
Vrijeme je da se usredotočite na jednu stvar jer su se Vaše energije podijelile tijekom prošle godine. Morate znati izbaciti višak, također trebate znati što je dobro za Vas, a što nije. Imajte povjerenja i u sreću jer ove godine osoba rođena u znaku Tigra može postati najveći dobitnik. Nazovite našu savjetnicu Dadu, kod 432 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, saznajte hoćete li baš Vi biti ta osoba! Nije sve u novcu, trebate brinuti i o radosti, potrebna Vam je potpora Vaše ljubavi. Važno je da nemate tajni pred Vašim partnerom.

 

ZEC
Za uspjeh morate znati pobijediti samoga sebe. Život zečeva se sastoji od borbe, a niti ove godine neće biti drugačije. Međutim, prema kineskom horoskopu znak zečeva može biti među najuspješnijima. Ovdje možete saznati tajne uspjeha, nazovite našu savjetnicu Stelu, kod 341 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, pitajte za astrološki savjet koji će odvesti Vašu sudbinu prema naprijed. Sreću želite već izvjesno vrijeme privući, a ove godine ćete imati mogućnosti za to. Prema karakterizaciji kineskog horoskopa u ljubavi se ove godine možete razvijati.

Kakvi ste u ljubavi prema znaku u kineskom horoskopu, kliknite OVDJE!

 

ZMAJ
Kada pogledamo sve kineske horoskopske znakove i njihove karakteristike, Vaš znak je jedan od najzanimljivijih. Ove godine će biti razdoblja kada ćete trebati svijetliti kao zvijezda na nebu, a nekada ćete trebati znati ostati u pozadini. Jedna od glavnih stvari je da uvijek budete zaštićeni od negativnih sila ljudi koji Vas okružuju. Nazovite našu savjetnicu Gordanu, kod 311 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za zaštitu od uroka, prokletstva i svih drugih negativnih sila. Nešto trebate znati vezano za ljubav. Ako ste spremni za istinu, još prije Ivanjske noći će sve postati jasno za Vas. Razumjeti i prihvatiti će biti Vaš zadatak.

 

 

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

 

ZMIJA
Karakterizacija kineskog horoskopa je vrlo povoljna za Vas ove godine. Bez sumnje, ovo je godina velikih promjena. Karakteristike kineskih horoskopskih znakova često nisu onakve kako se vide na prvi pogled. Sada će razboritost vrlo dobro doći. Postoje osobine koje Vam mogu pomoći da profitirate putem sreće. Nazovite našu savjetnicu Slavicu Elu, kod 712 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za veliku magiju sreće za cijelu 2017.godinu. U drugoj polovici godine obratite više pažnje na zdravlje, možete biti umorniji nego inače. Uvijek se trudite obnavljati ljubav!

 

KONJ
Ove godine Vam posao teško pada. Ipak, shvatiti ćete i iskusiti da se sve više i više isplati raditi jer rezultati neće biti izostavljeni. I sreću je potrebno svjesno graditi, nazovite našu savjetnicu Katju, kod 421 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, pitajte za savjet sreće za cijelu godinu. Prema karakterizaciji kineskog horoskopa Vaša osobnost može proći kroz velike promjene. U godini pijetla i Vi možete postati oprezniji. Međutim, u ljubavi morate biti uhićeni pošto će Vaša privlačnost biti veća nego inače.

 

KOZA
Previše vremena ulažete u posao, a rezultati će biti vrlo skromni. Od svih kineskih horoskopskih znakova Vama će ova godina biti najnapornija. Morate znati reći ne jer nije svaki izazov namijenjen Vama! Nazovite našu savjetnicu Karlu, kod 997 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za karmičku analizu kako biste saznali kako dalje. Linija ljubavi je vrlo jaka. Prema karakterizaciji kineskog horoskopa ove godine rođeni u znaku koze mogu biti najsretniji.

 

Astro Savjetnik Gordana

 

 

MAJMUN
Imate previše planova za ovu godinu. Morate razmisliti jeste li u mogućnosti sve postići jer kineski horoskop ukazuje kako lako možete zaostati do kraja godine. I sreća Vam se također pridružuje te tu ne moratee puno toga učiniti, samo Nazovite našu savjetnicu Zrinku, kod 524 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za magiju sreće. U kineskoj kulturi rituali imaju važnu ulogu. Vaš ljubavni život je najsličniji ovome. Pokušajte Vaš odnos ispuniti s više sadržaja i slobode jer ćete oboje to trebati ove godine.

Kliknite OVDJE i pričitajte veliki horoskop za sreću!

 

PIJETAO
Ovo je Vaše vrijeme i ne smijete ga gubiti ove godine. Sve možete ostvariti unutar određenih granica. Trebate se usredotočiti najviše na financije. Što ove godine uložite, vratiti će Vam se stotinu puta više. Tako je to i sa srećom. Nazovite našu savjetnicu Doru, kod 903 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za Vaš osobni kineski horoskop. To će Vam pomoći da saznate u što trebate ulagati i koje igre na sreću trebate odigrati. Ne zaboravite, igre na sreću su izumili u Kini. U ljubavi će netko probuditi Vaše zanimanje, ali budite oprezni jer to može naštetiti Vašem trenutnom partnerskom odnosu.

 

PAS
Početkom godine puno razmišljate o promjenama, ali kao i uvijek do sredine godine sve zaboravite. Došlo je vrijeme da pobijedite Vašu vjernost jer su promjene te koje Vas stvarno vode ka naprijed. U poslu na drugom radnom mjestu puno više možete zaraditi, a Vama je novac najvažniji. Nazovite našu savjetnicu Tonku, kod 126 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za financijsko predviđanje kako biste se uvjerili što Vas čeka u budućnosti. U ljubavi Vam stoji vrlo zamršena godina. Povećava se Vaša privlačnost zbog čega ćete biti okruženi obožavateljima. Pitanje je koja je Vaša najveća želja!

 

SVINJA
Većinu vremena provodite radno. To Vam ne smeta jer Vam ova godina na polju posla donosi obilje. Osobito će druga polovica godine biti plodna. Međutim, novac dolazi i s drugih strana. Ako želite znati od kuda i kada, nazovite našu savjetnicu Ziju, kod 523 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za analizu sudbine. Jedan prijatelj Vas može razočarati u ljetnim mjesecima, ali onda ćete upoznati nekoga koga tražite već neko vrijeme. Ljubav donosi promjene ove godine za one koji još uvijek nisu u vezi.

 

Zatražite detaljnu analizu kineskog horoskopa možete zatražiti od najstručnijih savjetnika našeg Astro centra na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Zatražite detaljan izračun Vaših sretnih brojeva na temelju kineskog horoskopa i saznajte kada Vas očekuje sretno razdoblje u 2017. godini.

 

 

Naše savjetnike nazovite i iz inozemstva na slijedeće brojeve telefona:

 

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica