Kineski horoskopski znakovi u ljubavi

Potvrđeno je da zvijezde i njihov položaj utječe na naš svakodnevni život, osjećaje pa tako i na ljubavni život. Kineski horoskop nam daje posebnu sliku kako se ponašati prema partneru ovisno o horoskopskom znaku, šta očekujemo u ljubavi i šta mi dajemo od sebe. Biste li htjeli saznati što Vam nosi Vaš kineski znak? Samo nastavite čitati i možda poželite detaljnije se upoznati s ovom temom.

štakor, kineski horoskop

Štakor

U ljubavi je veoma strastven, konstantno traži osobu koja će mu biti smisao života. Kada pronađe ljubav svog života, ni tada ju ne prestaje obasipati pažnjom. Negativna osobina ovog znaka je da poslije dužeg vremena zanemari svoju ljubav te postane sumnjičav i ljubomoran. Njemu odgovara kineski znak Zmaj ili čak Zec ako je sposoban na kompromis. Odnos baš i neće funkcionirati s Majmunom jer ih jednostavno ne shvaćaju ozbiljno, stoga s njima mogu samo imati prijateljske odnose.

Bivol

U većini slučajeva su staloženi, čak i kada su emocije u pitanju. Ponekad se baš radi toga može dogoditi da pri odabiru partnera ne vode računa o emocijama, nego teže sigurnosti u vezi i takva veza će biti kao da ste je birana iz ljubavi. Pripadnici ovoga znaka su osjećajni i to ne malo jer ako pronađu ljubav svoga života, nosit će ju kao kap vode na dlanu te ju obasipati poklončićima. Negativna osobina im je posesivnost, no ukoliko se pojavi taj problem i ako ga pravovremeno riješite, neće biti problema. Znakovi koji im odgovaraju kao partneri su Tigar ili Pas, no sa Zmijom se ne slažu.

tigar, kineski horoskop

Tigar

Rođeni u znaku Tigra veoma vole pripadnike suprotnog pola jer samouvjerenim stavom i karizmom lako postaju centar pažnje. Tigrovi nikada ne govore, već samo djeluju. Stoga ako osjete da su si pronašli odgovarajuću osobu, oni se ne plaše započeti kontakt. Njihova negativna osobina je  što su rođeni vladari i to mogu pokazivati prema partneru što uzrokuje česte svađe. Zato je dobro da imaju odlučnog partnera kao što je Pijetao ili Zmija, a koji se znaju nositi s negativnim osobinama. Zec je vjerojatno jedini znak koji nikako ne odgovara njihovoj duši.

Zec

Govorimo o pripadnicima horoskopskog znaka koji su pouzdani i ljubazni, a koji zbog kvaliteta svoje osobnosti imaju puno prijatelja. Iako se ne trude biti u centru pažnje, mnogi se brinu o njima. Stoga radi toga u ljubavi će sa zakašnjenjem naći osobu za sebe jer svako mu je prije svega prijatelj, nego avantura u životu. Kao negativnu osobinu kineski horoskop spominje njihov ponos i da teško podnosi kritike. U ljubavi im najviše odgovaraju rođeni u znaku Konja jer imaju puno sličnosti  te pripadnici znaka Štakor. S Tigrovima se ne slažu najbolje, ali s obzirom da su ljubazni, prihvaćaju ih za prijatelja.

Zmaj

Optimizam i sreća ih prati i u ljubavi, stoga često događa da osoba u znaku Zmaja na pitanja o ljubavnom životu uvijek pozitivno govori. Zahvaljujući svojoj ustrajnosti i želji za uspjehom mnogo toga postižu i upravo radi toga su poželjni suprotnom spolu. I Zmajevi imaju negativnih osobina kao što je nestrpljivost i netaktičnost. Prema kineskom horoskopu kao partner im najviše odgovara Svinja, ali se dobro slažu i s Bivolom. Zec nije prikladan partner jer ga mogu sputavati .

Zmija

Žene Zmije su iznimno lijepe, a muškarci znaju biti izuzetno šarmantni. Kako iza ljepote kriju mnogo tajanstvenosti, nikada se ne zna što zaista žele u ljubavi: samo avanturu ili doživotnu vezu. Sposobni su i na jedno i na drugo, ali potrebno je znati njihovu negativnu osobinu da budu dvolični i ljubomorni. Iznutra ih istovremeno pokreće i vatra i voda, što i njima samima stvara kaos. Zato im odgovarajući partner ne može biti sugestivna ili slaba osoba. S Tigrom i Pijetlom funkcioniraju najbolje, dok sa Svinjom ne mogu ni isti zrak udisati.

konj,kineski horoskop

Konj

Gdje god se pojavi, svi će imati dojam kao da sunce sja. Tipično za ovaj znak je da je dostojan ljubavi, ali je zvrkast i ponekad očijuka kršeći pravila. Malo sam loš, ali nisam opasan – to bi im moglo biti moto. U ljubavi uglavnom biraju osobu koja im je čak i zabranjena kao u poznatom djelu Romeo i Julija. Može im odgovarati Pas, ali i s Majmunom mogu biti lijep par jer vole zajednički provod. Zmaj bi im bio suvišan.

Koza

Vlasnik ovog znaka je pravi umjetnik koji poznaje sve tajne romantike. Pravi su šarmeri, a ako se radi o ženi, ona savršeno zna kako izluditi muškarca i zarobiti mu srce. Često se zaljubljuju i ne idu dalje od platonske ljubavi. Upravo zbog toga negativna osobina im je pretjerana plašljivost, brižnost što im otežava upoznavanje. Ako imaju sreće, ulovit će Tigra ili osvojiti srce Bivola koji će im dati potrebnu potporu. Konja uglavnom zaobilaze jer taj znak voli konstantni adrenalin u svom životu.

Majmun

Radi se o čovjeku koji je veoma intelektualan, ali nije bez srca. U svakoj prilici se snalazi, zato se nikada ne dosađuje kada je sam. Zahvaljujući tome što se zanima za mnoge stvari i ima razne hobije, lako i brzo se upoznaje s ljudima i ne treba se brinuti da će biti usamljen. Negativna osobina ovog znaka je laganja, a ako je rođen u godini vatre, može imati više paralelnih veza. Kad je riječ o znakovim koji im odgovaraju trebamo spomenuti Konja i Kozu. A sa Štakorom ne mogu funkcionirati.

Pijetao

Što mu je na umu, to mu je na drumu – kaže o sebi većina Pijetlova. Zbog svog ponosa ne odgovara im bilo tko za partnera jer traži idealnog partnera i čekaju ga. Kad pronađu onog pravog, u ljubavi su veoma vatreni i strastveni. Uglavnom nalaze sreću i u samom zavođenju. Negativna osobina je sarkastičnost i cinizima kad govori o svojim osjećajima. Idealnog partnera u ljubavi Pijetao može naći u Tigru, ali i sa Štakorom može imati vezu. S Kozom se ne slaže jer su Koze jako romantične.

pas, kineski horoskop

Pas

Reč je o poštenoj osobi čija je duša plemenita, a vjernost neupitna. I da bi htjeli lagati, oči ili pokreti će ih odati. Obitelj im je na prvom mjestu i upravo zbog tih stvari za njih se idealna veza temelji na iskrenosti i jednostavnosti. Kao negativna osobina upravo se javlja ta jednostavnost jer se zadovoljavaju s veoma malim stvarima i zato njihovi partneri ne mogu puno toga očekivati od njih. Malo su puritanci, stoga ih zaobilaze strastveni znakovi jer se skrivaju od ljudi budući da ne vole velike mase. U Bivolu i Zecu mogu naći u odličnog partnera jer će se međusobno dopunjivati.

Svinja

Svinje su oduševljene i jednostavane, ali riječ je o znaku koji preoštro reagira na svoju okolinu. U ljubavi su iskrene i jednostavane kao Pas, mada su skloni izvući mnogo više iz date situacije. Kada se zaljube, doslovno blistaju te ih ponekad previše obuzmu osjećaji. Također i emocije teško kontroliraju, čas razmaze partnera, čas se dure zbog nečega. Negativna osobina im je lakovjernost prema drugima i zato se često razočaraju u ljude. Zmaj i Koza im najviše odgovaraju, dok Zmiju uopće ne mogu razumjeti.

Priželjkujete li i Vi ljubav?

Naš astrolog će napraviti potpunu analizu kako biste imali skladnu ljubavnu vezu.
A ako ste još sami, reći će Vam kamo krenuti u potrazi za ljubavi!