Kletva se može zalijepiti za Vas iz Vaše okoline!

Unatoč činjenici da se prokletstvo i kletva ne šire kapljičnom infekcijom ili dodirom, kao što se širi gripa, vrlo lako se može zalijepiti za Vas iz okruženja, čak i onda ako nije Vama namijenjena. Možda ste već sada žrtva proklestva, a ako ne poznajete znakove!

Klikom OVDJE možete saznati imate li se za što brinuti!

 

Kako bi spriječili da se zalutala prokletstva zalijepe za Vas, trebate izbjegavati slijedeće situacije i mijesta:

  • Nemojte ići među ljude koji se svađaju i koriste loše riječi (vrijeđaju). Držite se na maker 10m udaljenosti od njih.
  • Ne idite nag grob i pogreb čovjeka s kojim niste bili u dobrim odnosima.
  • Ne prihvaćajte dar (kao sto je čokolada) od osobe za koju znate da Vas ne voli. Ako ste dar uzeli, nikako ga nemojte pojesti ili ga nositi sa sobom.
  • Ako primijetite da netko duže vremena bulji u Vas, puknite prstom i glasno recite: “ urokljive oči mi ne mogu ništa, što sam dala, od srca sam dala”.
  • Na vjenčanjima izbjegavajte društvo mladoženje jer u selima često proklinju sve djevojke koje razgovaraju sa mladoženjom i ljepše su od mlade.
  • Ako je Vaš partner zbog Vas ostavio prethodnu ljubav, onda nemojte dirati one osobne predmete koje je ona zaboravila u njegovom domu.

Saznajte postoji li na Vama ljubavna povezanost i što to točno znači, kliknite OVDJE!

Tonka

 

  • Navedene životne situacije su samo neke životne situacije, gdje se sasvim slučajno prokletstvo zalijepilo na Vas, tako da ove negativne energije nisu bile namijenjene za Vas.

Postoje i mogu se pojaviti mnoge druge takve situacije, zato uvijek budite spremni, imajte uvijek jaku zaštitu od negativnih energija, duhova i demona. Lakše je obraniti se od napada, nego osloboditi od tamnih sila koje su napale Vaš život.

Ako imate osjećaj da Vama ništa ne uspijeva u životu, a učinili ste sve kako bi uspjeli, onda ste najvjerojatnije pod blokadom od takvih negativnih energija kojih se morate riješiti što prije! Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i oni će Vas osloboditi od tih negativnih energija!

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv