Koja je poruka tarota za 2016. godinu?

Godišnji tarot sadrži puno iznenađenja i dobrih vijesti, ali i upozorenja. Biti će tu i pozitivnih i negativnih razdoblja. Saznajte kada i na što trebate obratiti pozornost kako biste bili spremni na promjene i oblikovali Vaš život. Ne trebate se Vi prilagođavate događajima, događaji trebaju biti u skladu s Vama.

U siječnju pored financijske nestabilnosti i svađa u odnosima, dobiti ćete priliku gdje možete napredovati u karijeri. Iz perspektive za karijeru, siječanj mnogima donosi pozitivne promjene, ali te promjene će se sada samo pokrenuti, ali učinak ćete osjetiti tek na ljeto. Važna napomena: Što god tražili od Vas i odnosi se na Vašu profesiju, prihvatite i odradite to na najbolji mogući način čak i onda ako ćete biti malo plaćeni za to. Umor će nestati u pravo vrijeme.

Veljača i ožujak su mrtvi mjeseci jer se očekuju veliki valovi i nagle promjene. Nemojte se previše opuštati i ako imate manje posla. Možete prihvatiti bilo kakvu aktivnost koja će vezati Vašu pozornost i energije. Počnite se baviti sportom ili Vašim hobijem, ali neka ne sjede kući ispred TV-a oni koji imaju tendenciju depresije jer lako mogu pasti u letargiju poslije puno monotonih večeri gledajući TV.

U travnju neće samo ptice cvrkutati, odjednom će se svačiji jezik odvezati i pokrenuti će se puno glasina. Ako možete, ovog mjeseca se suzdržavajte od svih vrsta javnih mišljenja jer i jedna mala nevina primjedba može donijeti nevolje. Ako Vam se ne sviđa šefova frizura, čekajte do svibnja, ali u travnju nikome ni riječi o tome jer dok informacija dođe do njega, sadržaj se toliko promijeni da i možete izgubiti i radno mjesto.

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

Svibanj i lipanj su mjeseci radnji. Tarot poručuje: ako želite pokrenuti posao, onda je to dobro vrijeme jer će Vam pomoći nebeske sile. Sve financijske, komercijalne i industrije ljepote će biti uspješne, ali zato pitajte savjetnike za magiju uspjeha kako bih se sve razvijalo tako kako ste zamislili.

 

Srpanj je mjesec ljubavi. Ako još uvijek niste našli partnera, onda ove godine ovaj mjesec Vam može donijeti ljubav. Tražite ga svugdje i ne odustajte od Vaše vjere jer idealan partner postoji za svakoga. Ovaj mjesec sigurno pronalazite ljubav. Ako imate problema u postojećem odnosu, u srpnju se ta ljubav može obnoviti. Pitajte za magiju ljubavi, za harmoniju u odnosu jer ovaj mjesec su najučinkovitiji i najsnažniji rituali i magije za ljubav.

Pročitajte naš članak OVDJE i saznajte tko će biti Vaša istinska ljubav.

Kolovoz – rujan je najpovoljnije razdoblje za prodaju ili kupnju nekretnina, a ako želite prodati Vaš stan, to možete uspjeti ovog mjeseca, ali ako već duže vrijeme oglašavate i nitko nije zainteresiran, onda zatražite jedno čišćenje kako niti jedna negativna energija ne bi ometala prodaju. Ako ste u potrazi za stanom, onda još početkom kolovoza pratite oglase jer karte predviđaju da će u to vrijeme mnogi stanovi pronaći svoga gazdu.

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

U listopadu budite spremni jer tarot ukazuje na puno prometnih nesreća. Vozite s oprezom i provodite što manje vremena u prometu. Vodite brigu o Vašim vrijednostima jer nećete postati žrtva samo nesreća nego i krađi i pljački ako ne obratite pozornost. Uz pravilnu oprez možete izbjeći nevolje. Za sigurnost pitajte i tražite jednu zaštitu od naših savjetnika za 2016. godinu za Vas i Vašu obitelj kako Vas ne bih zadesile nevolje.

Kraj godine može donijeti puno promjena na koje čekate već godinama. Ako već izvjesno vrijeme radite na projektu, u prosincu će to sazrijeti i donijeti Vam plod. Ako ste napisali knjigu ili tezu, do kraja godine ćete ju završiti, ali postojati će i rokovi koje ćete trebati prebaciti za siječanj. Ove stvari će biti vezane za posao, nemojte se nervirati zbog njih, poklonite više pažnje najmilijima tijekom blagdana.

Ako želite znati kakva će Vam biti 2016. godina prema tarot kartama, pokušajte ih interpretirati. Naš članak će Vam pomoći u tome ako kliknete OVDJE!

Ako ste zapeli kod tumačenje karata, možete pitati naše savjetnike za pomoć. Pitajte za godišnju analizu tarota na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Naši savjetnici su dostupni 24h dnevno i čekaju na Vaš poziv!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv