Koje godine ste rođeni? U 2018. godini prema kineskom horoskopu možete očekivati sljedeće!

Štakor
Ono što je najvažnije u novoj godini je da se pobrinete uvijek pažljivo sagledati situaciju. Iskoristite sve prednosti i dajte sve od sebe. Moglo bi se dogoditi da imate prevelika očekivanja, stoga uvijek dobro razmislite što želite. Sreća može biti uz Vas i u godini psa! Obratite se savjetnici Zrinki na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite je magiju sreće! Kineski horoskop upozorava da obratite pažnju na svoje zdravlje. Vrijeme biste trebali provoditi na svježem zraku i kretati se više nego prošle godine! Horoskop za ljubav pokazuje čudne situacije krajem godine, stoga se trebate mudro suočiti sa svim svojim sumnjama.

Bivol
Ne biste trebali podcjenjivati vlastite sposobnosti. U životu ćete često nailaziti na prepreke koje možete svladati s lakoćom. No u nekim drugim situacijama znate ići glavom kroz zid. Godina psa bit će burna za Vas; važno je ne precijeniti vrijednost stvari. Međutim, svoju sreću podcjenjujete, stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., te doznajte kako Vam sreća može donijeti više novca! Horoskop za zdravlje upozorava kako biste trebali biti svjesni svojih granica; znati kad je zbilja dosta i kad trebate stati. Uz to, u ljubavi trebate biti oprezni jer Vas čeka mnogo rizika i iskušenja.

Tigar
Godina psa Vama donosi mnogo manjih problema, stoga uvijek trebate biti na oprezu, posebice ako ne želite zaostajati zbog sitnica. Obratite pažnju na sve: pogledajte kad Vam ističe vozačka dozvola, osobna iskaznica i slično, kako Vam te stvari ne bi zagorčale život! Budite pažljivi i oprezni u prometu, jer se za Vas u svakom grmu krije neko iznenađenje! No, kineski horoskop pokazuje kako možete imati sreće i to ne neupadljive! Obavezno se javite savjetnici Vlatki na kodu 466, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite je tajanstvenu magiju sreće za sljedeću godinu! U ljubavi budite prilagodljivi jer ćete još ove godine trebati izbjegavati brutalne kontroverze.

Zec
Ne dopustite drugima da Vas ograničavaju. Ne biste smjeli tolerirati sputanost, usprkos dobrim namjerama drugih. Kineski horoskop za 2018. godinu predviđa kako biste zbog tuđih dobrih namjera mogli propustit veoma dobre prilike. Kada govorimo o prilikama, vrijedi doznati više o tome. Stoga nazovite savjetnicu Tonku na kodu 126, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite proricanje za sljedeću godinu prema horoskopskom znaku! Horoskop za ljubav također predviđa mnoge opcije – trebali biste biti oprezni u godini psa! Uz to, horoskop za novac ne isključuje mogućnost za stjecanje bogatstva, posebice ako ste u stanju prekršiti ograničenja koja su Vam drugi zadali!

Zmaj
Ove godine će Vas okruživati mnogo lažnih skandala, stoga ne trebate reagirati na svaku sitnicu. Generalno gledajući, Vaš godišnji horoskop je zbilja dobar, ali Vas upozorava i na sukobe koje biste trebali izbjeći. Horoskop za novac predviđa više financijskih mogućnosti tijekom 2018. godine. Nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite je detaljnu astrološku analizu za godinu psa! Horoskop za ljubav pokazuje ozbiljan interes za određenu osobu. Ako niste u partnerskom odnosu, mogli biste ući u veoma lijepu vezu. Kad je u pitanju Vašu zdravlje, trebali biste se više odmarati jer ćete tako biti mnogo učinkovitiji u obavljanju zadataka.

Astro Savjetnik Gordana

Zmija
Ove godine bit ćete skloni prelaženju vlastitih granica, no nevolje ćete ipak znati na neki način izbjeći. Malo rizika također nije naodmet jer možete imati veoma dobru godinu. U našem Astro centru još ovog mjeseca zatražite detaljno predviđanje na temelju Vašeg datuma rođenja, jer Vas već početkom siječnja očekuju velike prepreke. Obratite se s povjerenjem savjetnici Seleni na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., uz čiju ćete pomoć uspješno spriječiti probleme koji Vam predstoje! Uz to, od savjetnice Selene također možete zatražiti i ključ bogatstva! Godina psa Vam ne donosi samo promjene u financijama nego i sretne trenutke u ljubavi. No posvetite više pažnje svom partneru jer znate ponekad obećati stvari koje zapravo nemate želju ispuniti.

Konj
U 2018. godini sve prepreke ćete uspješno svladati. Na tom će Vam putu također pomoći mnogo nevidljivih saveznika. Ne biste smjeli svoju sreću zanemariti. Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite ritual moćne magije sreće! Horoskop za zdravlje upozorava kako biste trebali obratiti više pažnje na svoje zglobove. Radno mjesto na kojem većinu vremena samo sjedite može Vam osobito naštetiti. Horoskop za ljubav predviđa velike promjene. Planovi koje imate s partnerom, sljedeće godine će se i realizirati!

Koza
Pod nečijim ste budnim okom. Trebali biste naučiti kako se neprimjetno uklopiti u okolinu, posebice ako želite ostvariti uspjeh. Horoskop predviđa kako biste trebali izbjegavati i društvo svoga šefa, jer bi Vam ove godine baš on mogao biti suparnik. Putem sreće dobit ćete priliku promijeniti svoju sudbinu! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam dati Vaše osobne sretne brojeve za 2018. godinu. Prema horoskopu koji je vrlo dobar, Vaši sretni brojevi Vam mogu donijeti glavni dobitak! Horoskop za ljubav upozorava kako biste trebali biti umjereni u komunikaciji s Vašim partnerom; ne trebate s njim dijeliti sve svoje probleme. Vrijeme je da više pažnje posvetite samo njemu! Kako biste bili zdraviji, konzumirajte više voća i povrća nego ove godine.

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

Majmun
Zahvaljujući svojoj intuciji nekako uspijevate prijeći preko svakog kaosa te izbjeći nevolje. Vaš posao će biti visoko istaknut kriterij, zbog čega biste mogli još ove godine ostvariti veliki napredak u karijeri. Također je moguće da ste zaposleni u firmi koja Vam baš i ne pruža mogućnosti za napredovanje. Ako se nalazite u takvoj situaciji, nazovite savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite je veliki ritual magije sreće za 2018. godinu! Horoskop za zdravlje upozorava na nedostatak vitamina u organizmu. Konzumirajte mnogo povrća kako biste ojačali svoj metabolizam i pripazite da održavate zdrav način prehrane! Horoskop za ljubav pokazuje mnogo novih mogućnosti. Već početkom sljedeće godine biste mogli ostvariti nova poznanstva.

Pijetao
Prema horoskopu za karijeru trebali biste biti veoma oprezni te surađivati s kolegama. Ne biste trebali svako ukazivanje na grešku shvatiti kao uvredu, već iskoristiti situaciju da naučite spriječiti iste. Ove godine na poslu ne trebate očekivati veći napredak. Stoga, ako želite ostvariti napredak u karijeri, nazovite savjetnicu Avu na kodu 447, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite je magiju novca i uspjeha za iduću godinu! Horoskop za zdravlje upozorava na osjetljivost Vaših zglobova. Pokušajte ih ojačati; trčanje Vam može biti od velike pomoći! U ljubavi biste mogli imati suparnika, no budite oprezni s iskazivanjem ljubomore, posebice ako je neopravdana i neosnovana.

Pas
Konačno, ovo je Vaša godina! U Kineskom je horoskopu ova informacija od iznimne važnosti, jer se samo svake dvanaeste godine pruža takva mogućnost. Dakle, sad ili nikada. Došlo je vrijeme da ostvarite svoje snove! Dajte sve od sebe. Pomoć možete zatražiti i u našem Astro centru od savjetnice Laure na kodu 105, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz jedno detaljno predviđanje mogućnosti! Horoskop za ljubav također pokazuje vrlo snažne utjecaje. Događaji koji će se od sada zbivati bit će odlučujući u sljedećih 12. godina. Zahvaljujući tome može doći i do proširenja obitelji. Horoskop za zdravlje upozorava kako je krajnje vrijeme da nezdravi način života ostavite iza sebe, kao i sve loše navike te započnete novi život. Ovo je sada Vaša godina u kojoj će Vas i zvijezde u svemu podržavati!

Svinja
Pripazite, nemojte si postaviti visoke standarde. Ako ne planirate daleko unaprijed, Vaša će karijera krenuti uzbrdo. Birajte lake bitke kada je posao u pitanju jer Vam je takav pristup sada potreban. Horoskop za sreću pokazuje na veoma dobre znakove u 2018. godini!. Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix :6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite godišnje predviđanje za sreću! Prema horoskopu za ljubav trebate biti veoma pažljivi prema partneru, jer biste ga vrlo lako mogli povrijediti. No napetost koju doživljavate na poslu također može imati veliki utjecaj i na Vaše odnose; ove godine biste na to trebali posebno obratiti pažnju! Što se tiče Vašeg zdravlja, trebate čuvati dišne puteve, jer se i ljeti pokazuje prehlada.

Facebook