Koji horoskopski znakovi najjače reagiraju na prekid?

Koji horoskopski znakovi najjače reagiraju na prekid. Prekid je uvijek bolno iskustvo. Ako nismo zadovoljni i ne vidimo se s tom osobom u budućnosti, tada dolazi do prekida. Ili se druga strana odluči na prekid, što nam može vrlo teško pasti ako smo još uvijek zaljubljeni. Svaki se horoskopski znak drugačije nosi sa prekidom. Neki će znakovi dobro primiti vijest o prekidu i bez problema nastaviti dalje sa svojim životom, a neki će svim silama pokušati spasiti vezu. Neki će dostojanstveno primiti prekid, a u sebi patiti. A neki će čak razmišljati o emocionalnoj osveti. Doznajte koji horoskopski znakovi najjače reagiraju na prekid.

 

Koji horoskopski znakovi najjače reagiraju na prekid

 

1. Bik

Iako su Bikovi po prirodi smireni i trude se realno sagledati svaki situaciju, u sekundi mogu postati bijesni kad ih netko uznemiri. Ako želite prekinuti s Bikom, reagirat će smireno. Čak ćete biti iznenađeni smirenošću kojom prihvaćaju prekid i pitati se jesu li opće pogođeni što je došao kraj vezi. Samo zato što ne možete vidjeti nikakav izraz tuge na licu, to ne znači da ne osjećaju gubitak.

Kad je riječ o emocijama, Bikovi su vrlo nepredvidljivi. Ako ih ostavite, njihovo racionalno razmišljanje i način na koji inače komuniciraju bit će zamijenjeni riječima i djelima koja izgledaju čudno ili iracionalno.

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE! 

 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

Gordana 311

2. Lav

Većina Lavova s lakoćom privlače ljude sa svojim šarmom i načinom komunikacije, što može pozitivno djelovati i na Vas. Barem dok ne dođe do prekida. Istina je da oni zrače pozitivnom energijom i možete ih vidjeti kako se na isti način povezuju s drugima ljudima, ali kada dođe vrijeme za prekid, možete ih vidjeti kao da su odjednom izgubili volju za životom.

Iako su u načinu na koji pristupaju stvarima i situacijama možda nespretni i nepromišljeni, Lavovi će tijekom prekida vješto manipulirati ne bi li dobili Vašu simpatiju. Stoga nemojte biti iznenađeni ako se nađete u ulozi tješitelja koji briše suza Lava, kao ni time što bi jednog dana mogli biti bezobrazni prema Vama.

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE! 

Sanjarica

3. Djevica

U vezi, mogli ste više puta svjedočiti situacijama u kojima Djevica pronalazi prave riječi kako biste Vi osjećali kao da ste najbolji. Ali kao bivši partner, Djevica također zna odabrati prave riječi kako biste se osjećali iznervirano i najlošije na svijetu. To je dvosjekli mač Djevica. Kada se povežete s njima na emotivnoj i intelektualnoj razini, upijaju apsolutno sve, što znači da točno znaju pogoditi Vašu žicu. I kad je riječ o pozitivnim i kad je riječ o negativnim situacijama.

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE! 

 

4. Vodenjak

Vodenjaci su neovisni i pokazuju sposobnost u svim situacijama koje to zahtijevaju. Tome ste se najviše i divili dok ste bili u vezi. Na kada dođe kraj vezi, Vodenjak će dati sve od sebe da se automatski od Vas udalji, emocionalno i fizički. Ako i kasnije nakon prekida dobijete želju za razgovor s Vodenjakom, to Vam vjerojatno neće poći za rukom. Vodenjak će se prema Vama odnositi potpuno ravnodušno. On će se vratiti svom životu, fokusirati se na vlastite potrebe i ciljeve, a Vas će ostaviti da se sami nosite s prekidom.

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

 

Imate problema u vezi? Ili možda tražite novu ljubav? S povjerenjem se obratite savjetnici Gordani na kodu 311 i savjetnici Ziji na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje su vrsne stručnjakinje za ljubav i koje će pogledati može li se Vaša veza spasiti ili trebate nastaviti dalje. Također Vam mogu pomoći i ako ste sami i tražite novu ljubav!

Pročitajte još: 

Poruka Dalaj Lame za svih 12 horoskopskih znakova!

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!