Koji je Vaš anđeoski broj?

Ako želite znati s kojim anđelom trebate raditi zajedno i koji je Vaš životni zadatak, onda izračunajte Vaš anđeoski broj. Kod izračuna anđeoskoga broja će Vam pomoći numerologija jer ćemo koristit jednu numerološku formulu. Napišite slova Vašega imena na komad papira i potražite dodijeljeni broj. Ako je kod određenoga broja uključeno više slova iz vašega imena, dosta je da taj broj napišete samo jednom. Svako slovo s kvačicom računamu kao 0, a dvostruka slova trebate pronaći posebno (npr. U slucaju NJ, zbrojimo slova N+J). Zbrojite brojeve sve dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. Na ovaj jednoznamenkasti broj dodajte još Vaš datum rođenja pa ga ponovno pojednostavite.
Primjerice, Zsofia, rođena 8 ožujka: Z+S+O+F+I+A ili 9+7+5+2+3+1 je 27, 2+7 je 9. 9 je broj imena na koji dodamo još datum rođenja 6+8 je 14, 1+4 je 5
ABC
DEF
GHI
JKL
MNO
PQR
STU
VWX
YZ

  • astro_banner_cro_tonka_1
  • Broj jedan je broj anđela Asmodela. On je anđeo kozmičke ljubavi. Njegov zadatak je svakoga naučiti voljeti, čak i one koje teško podnosite. Najteži zadatak će biti usvajanje vlastitog sebe.
  • Broju dva pripada Auretiel, anđeo liječenja i ozdravljenja. Misija tjelesnoga i duhovnoga isceljivanja. Koristite narančastu boju na svim životnim poljima i proučavajte ljekovite meditacije.
  • Asinel je anđeo sreće, a pomoći će Vam da pomoću sreće dođete do novca, benificije, i da pomoću ovog pomažete drugima. Sve to koristite kako biste pomogli onima kojima je potrebno, Ako ne učinite tako, sreća će proći pored Vas.
  • Imachedel je pokrovitelj umjetničkim aktivnostima. Pokušajte slikati, crtati, pisati ili bilo što drugo gdje osjećate da možete izraziti sve ono što mislite/osjećate o svijetu. Ako u kreacijama leži anđeoska poruka koju, ako ispravno dešifrirate, otkriti ćete koji je Vaš životni zadatak. Čak je moguće da ćete uspjeti uslikati i pravoga anđela! OVDJE pogledajte slike pravih anđela!
  • Nastava i učenje su Vaš zadatak, u čemu Vam pomaže Libun, anđeo atlantisa. Ezoteriju morate učiti i poslije podučavati one koji su novi na ovom polju. Morate produbiti ezoterično znanje, iako puno toga već znate, Vaše znanje je površno. To nije dovoljno za podučavanje drugih!
  • Anđeo vidovitosti, Speradiel, pomaže pri otvaranju trećeg oka. Broj šest ima značenje da se u Vama kriju ezoterične vještine. Vaš zadatak je iskoristiti ih i koristiti u svakodnevnomu životu. Vaš instinkt je dobar, nemojte se bojati koristiti ih!
  • Ako je sedam Vaš anđeoski broj, onda Vam pomaže anđeo Kommutiel,čuvar životinja. Vaš posao je proučavanje i pomaganje životinjama. Oni su vrlo osjetljivi na paranormalne pojave i imaju izvrsnu intuiciju. Okupacija sa životinjama Vam pomaže da pronađete pravu sebe i svoju misiju na Zemlji.

23_segito_angyal

  • Andjeo Emiko Vam pomaže da dođete do novca i svjetovnih dobara. Morate pronaći ravnotežu između materijalnih i duhovnih vrijednosti. Emiko će Vam donijeti puno novca, ali to ne smijete akumulirati, uvijek morate uložiti u tako nešto kako biste služili nečijem duhovnom razvoju. OVDJE možete pogledati kojim danima vršite proricanje vezano za financije!
  • Ovom broju pripada više anđela. Ako ste dobili ovaj broj, onda hitno pozovite naše –>SAVJETNIKE<– I oni će Vam reći koji je Vaš zadatak. Ne oklijevajte jer važnu anđeosku poruku imaju za Vas!

Kombinacija anđeoskog i sretnog broja, također Vam može donijeti veliku sreću! Ako do sada niste imali sreće, onda možete koristiti ove brojeve, da i Vi postanete dijete sreće! Savjetnice >>KATJA<<, kod 421 i >>ZVJEZDANA<< , kod 458, pomoći će Vam u ovome samo nazovite broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Ako ste zainteresirani za Vaš anđeoski broj ili jednostavno želite predviđanje pomoću anđeoskih karata iz kojih možete saznati i poruku andjela, možete nas nazvati na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.