Koji je Vaš sudbinski zadatak u 2019. godini?

Sudbinski zadatak je različit svake godine. U 2019., mnogima neće biti lako ispuniti ono što svemir i karma zahtijevaju od njih. Možda ni Vaš sudbinski zadatak nije lak, što trebate ostvariti ove godine. U slučaju da ste živjeli u skladu s Vašom karmom, onda je i sreća uz Vas, jer Vas očekuje jednostavni sudbinski zadatak.

Jeste li znali da je ljubav kodirana u sudbini? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

Zašto morate znati i slijediti Vaš sudbinski zadatak u 2019. godini? Nakon što ste odradili sudbinski zadatak, slijede takozvani sudbinski bonusi, jer ako nešto date, zauzvrat nešto dobivate, prema zakonu karme. Naravno, nije svejedno što i na koji način dajete. Sreća i sudbinski zadatak su usko povezani. Osobe koje iz godine u godinu ne odrađuju sudbinski zadatak, ne mogu imati niti sreće. Zato Vi trebate odraditi Vaš. Što više zanemarujete karmu, tim će Vam i život biti teži. Ni bogatstvo nije sve na svijetu, jer sudbinski zadatak je isti i za bogate i za siromašne. Koliko god bogati bili, ako ne odradite Vaš sudbinski zadatak, sreća neće biti uz Vas.

Vaše ime određuje Vašu sudbinu, detaljnije OVDJE

2019. godine, hrabri će imati sreće. Tko se usuđuje taj pobjeđuje. Pokušajte na bolji način doživjeti Vaše unutarnje želje. Možda ste osoba, koja što ima u svom srcu, ima i u rječniku, ali ipak se previše žrtvujete za druge i tako zanemarujete sebe. Ove godine trebate učiniti više za sebe. Ne smijete potiskivati ono što želite, ono što Vam je potrebno! Izađite na svjetlost, nemojte cijeli život posvetiti samo poslu, već se potrudite biti što više slobodni! Sreća, obilje i uspjeh će biti uz Vas samo u slučaju ako se Vi konačno razbudite i borite se za svoja prava!

Analiza sudbine francuskim kartama, detaljnije OVDJE

Prema sudbinskom zadatku, ne smijete oklijevati ako primijetite neke zdravstvene probleme. Odmah otiđite svom liječniku i obavite detaljan pregled! U ovoj godini trebalo bi biti riječi o Vama, tako i kod zdravlja je najvažnije, da slušate što Vam organizam poručuje. Sport i kretanje su dobri, ako i uživate u tome što radite. Ovog ljeta je važno kretati se što više, ali zapamtite da sport znači zdraviji život, a ne kretanje na poslu! Izbjegavajte nezdravu hranu, jer je 2019. godina promjene, jer uskoro počinje novo desetljeće!

Astro Savjetnik Gordana

Sudbinski zadatak u ljubavi nije lak. Mora napredovati čak i onaj odnos koji je do sada bio stabilan i siguran mnogo godina. Na ljude sve više utječu jake kozmičke energije. Sada se parovi moraju držati jedan drugog, posebice ako žele izbjeći sukobe. Partner Vas je povrijedio emocionalno? Trebali biste razmisliti o opraštanju. Ako ste u potrazi za ljubavlju, pročitajte ljubavni horoskop, jer će sve ovisiti o vremenskom rasporedu!

Također trebate znati koji je Vaš osobni sudbinski zadatak, jer nismo svi isti. Postoji nekoliko tehnika koje omogućuju da se odredi sudbinski zadatak u 2019. godini. Ove tehnike ukazuju na put, odnosno pokazuju na koji način možete nadoknaditi alate koji nedostaju kako biste ispunili Vaš sudbinski zadatak, kao što je na primjer novac! Stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako biste saznali koji je Vaš osobni sudbinski zadatak u 2019. godini!

Možemo Vam pomoći i u slučaju ako osjećate da Vas zla sila povlači unazad, ako je situacija sve gora i gora. Nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523 i savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite provjeru, jeste li prenijeli bilo kakvo karmičko opterećenje iz prethodnog života! U slučaju da jeste, svakako ga se morate riješiti, a u tome će Vam pomoći spomenute savjetnice!  

Facebook