Koji Vas Arkanđeo čuva?

U ranije objavljenom članku, otkrili smo Vam kako zatražiti pomoć od anđela i koji Vas anđeo čuva tokom cijeloga dana. Vi ćete sada saznati koji je anđeo najmoćniji, tj. arkanđeo je taj koji je uvijek tu s Vama i koji pomaže.
Dakle, ako ste dospjeli u nevolju, njega ćete morati pozvati i pomoć stiže brzo. Da biste utvrdili koji od Arkanđela će voditi brigu o Vama,  trebate znati kojeg dana ste rođeni. U vječnom kalendaru možete točno potražiti Vaš rođendan, tj. koji je bio dan u tjednu i u godini kada ste rođeni. Ako želite više personalizirane izračune/proračune, možete nazvati na telefonski broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i naše kolege će točno reći koji je Arkanđeo  stajao pokraj kreveta u vrijeme vašeg rođenja.

Ako ste u ponedjeljak ugledali svjetlo dana, onda Vam pomažu Arkanđeli Chamuel i Ariel. Arkanđeo Ariel je čuvar zemlje, prirode i životinja. Chamuel je odgovoran za partnerske i ljudske odnose, a on će vam također pomoći pronaći izgubljene predmete. Dakle, osobe koje su rođene ponedjeljkom, uživaju provoditi svoje slobodno vrijeme u prirodi i toliko obožavaju
životinje da bi najradije napravili Noinu arku u svom domu. Vaš idealan posao bi trebao biti: čuvar prirode, zaštita životinja ili kao Zoo čuvar.

Ako ste u utorak ugledali svjetlo dana, onda Vam pomažu Arkanđeli Jophiel i Gabriel. Gabriel je onaj koji prenosi poruke, dok je Jophiel zaštitnik umjetnika. Ako ste rođeni utorkom, za idealan posao trebate izabrati rad u komunikacijama i kreativnom radu, primjerice: novinarstvo i TV komentator, pisac, učitelj, itd. Arkanđeo Gabrijel Vam daje svu potporu za uspjeh.

Srijeda je najbolji dan jer ako ste rođeni srijedom, tri Arkanđela su na raspolaganju za pomoć. Vrlo ste sretni jer Uriel, Sandalphon, Raziel stoje uz Vas kao zaštitari. Ako ste lako i dobro učili u školi i lagano prešli sve prepreke, Uriel je bio pored Vas. Raziel daje inspiraciju i zbog njega Vas privlače duhovne stvari, alternativna područja i ezoterija, dok Sandalphon pomaže da putem meditacije i slušanja glazbe pronađete rješenja za probleme i utjehu u nevoljama.

14_Rezerva

Ako ste rođeni četvrtkom, vjerojatno imate vrlo jak osjećaj za pravdu i uvijek stojite pokraj osoba za koje smatrate da se osijećaju povrijeđeno ili su drugi bili nepravedni prema njima ili se osijećaju potlačenima. Razlog za to je Arkanđeo Ragauel, a on je zadužen za pravdu, jednakost i stvaranje sklada na poslu. Posao na sudu ili odvjetnik je idealan posao za Vas u  kojem pomaže Ragauel. Iako je on jedini anđeo koji Vas izravno podržava, potpunu potporu pružaju i ostali anđeli koji su oko Vas, koji pomažu u različitim područjima. Također, pitajte naše kolege/savjetnike koju su anđeli oko Vas i koju poruku šalju.

Ako Vaš rođendan pada u petak, Arkanđel Metatron zajedno sa anđelom Hanielom, pruža podršku u životu za sva područja. Haniel uglavnom pomaže kod emocionalnih problema. Dječji anđeo tj. zaštitnik i čuvar djece je Metatron, tako da sve što uključuje djecu je dobro okruženje. Idealno zanimanje za Vas  su mjesta kao što su dječji vrtići, škole, obrazovne institucije koje bi Vam pomogle pronaći Vaš unutarnji sklad.

Ako ste u subotom ili nedjeljom ugledali svjetlo dana, možete se osloniti na Arkanđele Rafaela ili Mihaela. Arkanđeo Mihael pomaže, između ostalog, da se izborite za istinu o sebi i ne dozvoljava da Vas preusmjeravaju s puta koji ste si odabrali. Rafael je zadužen za iscjeljivanje, pa ako ste rođeni za vikend, trebate raditi na području zdravlja i pomaganju drugima koji će ispuniti Vaš život.

Ako želite saznati koju poruku Vam šalju Vaši Arkanđeli, npr. što oni misle o najboljoj struci ili poslu, slobodno pitajte naše kolege i oni će predati njihove poruke. Arkanđeli  znaju i koje ste životne zadatke dobili rođenjem, pa ako želite saznati njihove savjete i tražiti upute, zamolite našeg savjetnika koji je vidovit ili medijuma za pomoć. Oni iz dana u dan komuniciraju s njima i pretvaraju u vidljivo sve što je nevidljivo za nas. Jer iako je nevidljiv, ipak je vrlo postojeći svijet.