Koristite ovu energiju stvaranja ako želite privući novac i pozitivne promjene u svoj život!

Sigurno ste već čuli da negativno razmišljanje i stalno ponavljanje negativnih riječi privlači ono loše u Vaš život. Primjerice, bolest, loše rapoloženje, probleme na području financija i loš partnerski odnos. No što se događa kada promijenite svoj način razmišljanja? To nije tajna, čak i Vi možete upotrebljavati moć stvaranja, samo trebate naučiti pozitivnije razmišljati.

Priželjkujete financijsku stabilnost te ćete sve napraviti da to i postignete? DOZNAJTE koji horoskopski znakovi u 2018. mogu računati na financijsku injekciju!

Pozitivno razmišljanje i upotreba isključivo riječi pozitivnih vibracija su temelj stvaranja. Izjave poput “ne osjećam se dobro”, “neću uspjeti”, “nikada neću ostvariti bogatstvo”, “ja to ne mogu” i sl. su zabranjene ako želite putem energije stvaranja poboljšati svoju situaciju! Zamislite tekst magije za privlačenje novca ili bilo koje druge magije; one uvijek u sebi sadrže pozitivne iskaze, a to je glavni razlog zbog kojeg one i djeluju!

Ako osjećate da ne možete sami ili stalno pokušavate, ali ipak ne uspijevate postići barem djelić onog što želite, obratite se savjetnici Evi na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja je u mogućnosti napraviti promjene u Vašem životu, jer ste Vi najvažniji!

SPECIJALNA magija za dobitak samo je jedan klik od Vas!

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

Vrijeme je da izbacite upotrebu negativnih izraza te koristite sljedeće u cilju privlačenja energija uspjeha:
Biti sretan je moje pravo koje dobivam samim time što postojim.
Novac stalno pristiže jer posjedujem sposobnost stjecanja bogatstva te se svakim danom sve bolje osjećam. S problemima se uspješno suočavam, zbog čega se u mom životu događaju samo dobre stvari. Neizmjerno volim sebe i one koji to zaslužuju.

OTKRIVAMO Vam kojim danima u 2018. možete osvojiti dobitak! 

Primijenite ovaj način i osjetit ćete kako Vaš život, financije, ljubav i zdravlje kreću u pozitivnom pravcu uz pomoć energije stvaranja!

Želite bolji život i sreću? Naši stručnjaci u Astro centru pomoći će Vam da savladate upotrebu riječi koje služe za privlačenje pozitivnih energija stvaranja. Imajte na umu da nije svejedno kada i što tražite od univerzuma! Stoga nazovite naše stručnjakinje, savjetnicu Ziju na kodu 523 ili savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite dodatnu pomoć!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

promo-savjetnik

Facebook