Liječnička mjesta Transilvanije koja vrijedi posjetiti!

Kapelica Perko

Najposjećenije sveto mjesto Transilvanije sagrađeno je u 14. stoljeću od monaha koji su tu stanovali. S vremenom je porušena, ali ljudi su je opet sagradili. Ostalo je nešto stalno tijekom svog ovog vremena, a to je kip Djevice Marije sa Isusom u krilu. Ona je ostala nepromijenjena. Kip Djevice Marije ima moć izlječenja, zato mnogi posjećuju to s mjesto s ciljem da je dodirnu kako bi primili njene energije. Ako još nikada niste posjetili ovo sveto mjesto i nemate mogućnosti za to, onda zatražite molitvu i mantru Djevice Marije, nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! To možete ponavljati i kod kuće i može imati sličan efekt kao da ste dodirnuli kip Djevice Marije.

OTKRIVAMO Vam svojstva ljekovite biljke!

Naselje Perko

Jedno drugo specijalno mjesto u Transilvaniji koje također ima specijalne energije, a to je sveto mjesto Perko. S tim ezoteričnim mjestom nije mnogo njih upoznato. Dovoljno je dodirnuti zid crkve i to je automatska zaštita za cijelu godina sretnika koji može doći u posjetu ovdje. Najjače su energije 20. kolovoza na dan svetog Stjepana kralja. Ako ove godine nikako ne možete posjetiti to mjesto Transilvanije, onda nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite svetu magiju! Ona ne može zamijeniti put do tamo, ali Vam može napraviti ritual za cijelu obitelj i to za cijelu godinu!

SPECIJALNA anđeoska magija za zdravlje dostupna Vam je na sljedećem linku!

 

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

 

Scanul Domnolui

Sa ravnica Kelemen, područja koje se nalaze u obliku stolice, ovo je mjesto dobilo naziv Istenszéke (značenje: stolica Boga), a mnogi ne znaju da to nije samo turistički, već ujedno i ezoterični centar. Prema legendi, ako netko posjeti ovo mjesto i u njemu provede najmanje 60 minuta gledajući zalazak sunca, onda se može napuniti energijama izlječenja u tolikoj mjeri da je to sasvim dovoljno za cijelu godinu!

OTKRIJTE na vrijeme psihičke uzroke bolesti!

Rudnik soli Praid

O ovim dalekim mjestima koja imaju moć izlječenja i magična djelovanja u pećinama soli Transilvanije, gotovo nitko ne piše u medijima. Ako niste u mogućnosti posjetiti ovo mjesto, onda je dovoljno kupiti sol iz Praida i postaviti je tamo gdje provodite najviše vremena. Naši stručnjaci će Vam reći kako trebate upotrebljavati i iskoristiti magičnu moć ove soli. U svom domu možete odraditi bilo koju magiju sa soli. Nazovite našu stručnjakinju, savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite dodatne upute!

Ako osjećate da ste premoreni, i u potpunosti ste bez energije, onda Vam je potreban energetski tretman! U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Aleksandar na kodu 407 i savjetnica Dada na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vas provesti kroz spomenuti ritual kako biste opet bili puni energije i u stanju odrađivati svakodnevne obaveze! Osim toga, također Vam mogu poslati i anđeoske energije izlječenja ako ste bolesni!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

 

Facebook