Lista od 15 bolesti koje imaju psihičku pozadinu

Ako je neka bolest dugotrajna ili se stalno vraća, trebali biste razmisliti koji je razlog tome. Trebate provjeriti je li to na psihičkoj bazi, dolazi li iz nas ili iz naše prošlosti. Sve bolesti koje se manifestiraju fizičkim simptomima su u biti poruke naše duše. Ta duša je nedodirljiva, nevidljiva i zato ona koristi naše tijelo kako bi poslala poruku da postoji neki problem.
Skoro svaka bolest ima psihičku pozadinu. Zato smo pripremili ovu seriju tekstova za sve koji pate od neke od ovih bolesti.
Među našim savjetnicima su najbolji vidovnjaci, parapsiholozi i stručnjaci u državi, oni mogu pomoći svim onima koji pate od neke bolesti ili imaju psihičke probleme.

Crohnova bolest:
Upalu zadnjeg dijela tankog crijeva nazivaju neinfektivnom upalom ili Crohnovom bolesti. Osoba pati od vrlo jakih bolova. Bolest se može pojaviti zbog osjećaja krivice i niskog samopoštovanja. Ima duhovnu pozadinu i bolesnik je stalno suočen činjenicom da nije dovoljno dobar za okolinu, ne može odgovarati svima, financijska i emocionalna stuacija nije pod njegovom kontrolom. Predlaže se razvoj novih i različitih životnih situacija.
Vaš savjetnik: Zija na kodu 523

Bolest zubi:
Dentalni problemi odnose se na donošenje odluka, posebno kada govorimo o zubobolji poput bolesti. Osoba se boji ishoda svojih odluka, stalno je u grču što bi bio najkorisniji put. Predložena metoda liječenja je uvođenje kreativnosti kao glavna uloga u životu. Mogu se naučiti ove tehnike za donošenje odluka, da se ne razbolimo.
Vaš savjetnik: Dada na kodu 432

Blokade koje ograničavaju životna područja, kliknite OVDJE i saznajte koje su to!

Gordana 311

 

Problemi sa uhom:
Svojim ušima i očima doživljavamo harmoniju koja potiče iz okoline ili čak nesklad. Problemi sa uhom nastaju kad se ne mogu ili ne žele obraditi oni utjecaji koji su u našem okruženju. Tako da je duhovna pozadina: izolacija, osama. Preporučena terapija je prihvatiti sebe i svoju okolinu ili mijenjati.
Vaš savjetnik: Dijana na kodu 449

Ljeto je ovdje! Da vidimo koje nam biljke pomažu u ovom razdoblju! Kliknite OVDJE!

Poblemi s kralježnicom općenito:
Probleme s kralježnicom i lezije kralježnicne, obično uzrokuju da pacijent ne želi živjeti svoj život u punom jeku. Kralježnica predstavlja držanje, držim sebe u životu. Preporučena dostava terapija: preuzeti kontrolu nad vlastitim životom i ne dopustiti da nas preplavi naše okruženje.
Vaš savjetnik: Zrinka na kodu 524

Od kojih bolesti se trebate čuvati prema Vašem znaku i podznaku! Kliknite OVDJE!

Dječje bolesti – općenito
Rubeola, ospice, male boginje, magareći kašalj, zaušnjak, šarlah, ovčje boginje i sve ostale bolesti u djetinjstvu karakteriziraju razvoj djeteta. Svako dijete ima prekretnicu u svojem životu. Bolesti se pojavljuju kada dijete ima poteškoće u školi ili obiteljskih problema. Preporučena terapija je opuštanje, nježnost i ljubav. Obratiti više pažnje na njih, posebno ako se više bolesti pojavi s liste navedenih i ti problemi se pojave u roku od jedne godine.
Vaš savjetnik: Evita na kodu 604

Ako se borite s bolestima, a mislite da je uzrok duhovna – psihička pozadina ili ne znate točan razlog zašto ste bolesni, možete pitati za pomoć savjetnicu Gordanu, kod 311 ili Doru, kod 903 na broju telefona 064/600-076, fi:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Otkrijete uzroke i savladajte psihičke prepreke!

Više o svemu na našoj facebook stranici