Ljekovita moć ljubavi – naučite je koristiti!

Ljubav čini čuda, može Vam pomoći pri duhovnim ranama, ali čak i pri fizičkim problemima. Često se čudesna iscjeljivanja događaju snagom ljubavi. Isus je također pomagao drugima snagom ljubavi. Ljubav je ono što djeluje u svim dobrim stvarima na svijetu i želi pomoći drugima!

Jeste li znali da je ljubav kodirana u sudbini? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

I Vi možete postati gospodar ljubavi, možete iskusiti ogromne energije koje se nalaze iza iscjeliteljske moći ljubavi koje su promijenile živote mnogih. Svatko može prakticirati ljubav, ona nikome nije uskraćena, ali morate znati kako se prema njoj ponašati. Ljubav može pomoći Vama ili drugima, u duhu umjerenosti. Energija ljubavi također može biti pretjerana, iako u našem teškom svijetu, mnogima je to teško povjerovati. Ljubav može djelovati, kao i iscjeljujuća moć u čovjeku koji je u ravnoteži!

Jedna minutna magija za munjevito brzu promjenu, detaljnije OVDJE

 

Budhha moc novca

 

Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., gospodara ljubavi, i zatražite energiju ljubavi za Vaše probleme. Vjera i ljubav mogu Vam pomoći da se izvučete iz najveće duhovne krize!

Prije nego što postanete majstor ljubavi i želite iscijeliti rane svijeta ovom divnom energijom, budite sigurni da ste u ravnoteži! Bez nje ne biste trebali ometati tijek svemira, bez nje ni iscjeljenje aure neće funkcionirati! Nije samo ravnoteža važna, nego i koliko ste čisti. Okružuju li Vas duhovi, štetne negativne energije ili možda prokletstvo. Ako je tako, ne smijete pokušavati dok ne budete čisti, jer ove zle sile mogu prijeći na druge!

Anđeosku magiju iscjeljenja preuzmite klikom OVDJE

Stoga nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite čišćenje i uklanjanje svih negativnih sila, ako osjećate da nešto blokira Vašu moć ljubavi!

Prije nego što krenete putem ljubavi, odnosno postanete iscjelitelj, želite postati radnik ljubavi, najvažnije je da u Vama ne postoji ništa što Vas može slomiti. Sve zle sile neka budu daleko od Vas, i svakako trebate znati kako ponovno možete u sebi uspostaviti ravnotežu!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

 

Facebook