Ljetni horoskop za seks!

Seks horoskop – Prema ljetnom horoskopu za seks, sada je pravo vrijeme za oslobađanje seksualnih energija. Na Vama je da uravnotežite energije planeta sa Vašim seksualnim životom. Planetarni položaji također utječu na seksualni život. Naravno, najviše ovisi o Vama na koji način ćete probuditi te energije u Vama.

Klikom OVDJE doznajte koji predmet može uništiti Vaš seksualni život! 

S astrološkog gledišta, najvažniji planeti na kojima se temelji horoskop seksa su: Mars, Venera, Uran i Pluton. Svaki planet ima utjecaj na nas i na naš seksualni život, oni su najvažniji, ali nam je također potreban i Merkur, kako bi probudio erotske misli u nama. Neptun nam pomaže kako bi vizualizirali senzualne prizore. Morate znati da horoskop za seks ne nastaje, sagledavamo ga samo uz položaj planeta. Seks je mnogo složeniji, jer ga morate doživjeti na fizičkoj i mentalnoj razini, kao i stvarati energije.

Da li je Vaš partner prava osoba za Vas? Brzo kliknite OVDJE i saznajte sve bitne detalje!  

Usredotočite se na stvaranje i doživljavanje seksualnih energija tijekom ljeta. Iskoristite vruće ljeto, toplinu, povećanu razinu energija i želja. Ne dopustite da Vaš libido postane prenizak. Vjerujte, ako sada stvorite punu ravnotežu, to neće biti samo ljetna avantura.

Astro Savjetnik Gordana

Možete zatražiti astrološku analizu; prema Vašem podznaku se točno može odrediti koji planet sada dominira Vašom seksualnom energijom, na što morate obratiti pozornost u ljubavi i seksu. Ako znate točan datum rođenja Vašega partnera, dobit ćete preciznu analizu koliko se dobro slažete i na što trebate obratiti pozornost kako biste imali kvalitetan seksualni život. Uz to, možete saznati koji planet utječe na partnera, a koji na Vas. Ako posjedujete te informacije, lako možete dobiti ono što želite, samo trebate znati pravo vrijeme. Nazovite našeg najboljeg astrologa, savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., za odrađivanje točne astrološke analize!

Blog jedne proročice: Razvesti se ili ostati u braku? Detaljnije OVDJE

Ali prihvatite nekoliko savjeta, ako ne želite samo prolaznu zabavu, već kvalitetan seks!

Ne dopustite da libido bude prenizak. Spavajte i odmarajte se više. Probajte odvojiti vremena i za odmor. Odradite vježbe disanja i krećite se više. Stvorite ritam u Vašem životu! Posebice ako imate lošu cirkulaciju, trebate više vremena provoditi u prirodi, na svježem zraku. Doživite ljubav, emocije, zaboravite probleme i opustite se. Primijetit ćete seksualne energije koje Vas okružuju, i Vaš partner će to cijeniti!

Ljeto je, a sami ste? Provjerite postoji li na Vama ljubavna povezanost ili neka druga blokada, jer to može biti razlog zašto još uvijek niste pronašli pravu osobu! S povjerenjem se obratite savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795 i savjetnici Dijani na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!