Kako Vam ljetni solsticij može donijeti novac i uspjeh?

Ljetni solsticij – Energije ljetnog solsticija najhrabrijima, donose nevjerojatan uspjeh i sreću! Budite i Vi među njima! Već danas zatražite odradu magije koja može promijeniti Vaš život!

Ljetni solsticij se u mnogim kulturama slavi kao magična slava. Tog dana se mogu odraditi vrlo jaki rituali, a odradu istih možete zatražiti od naših stručnjaka u Astro centru, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! To je jedan dan svake godine kada privlačenje novca dobro funkcionira. Neovisno o kojoj magiji je riječ, trebate je odraditi tog dana. Tu je riječ o najkraćoj noći u godini, o najdužem danu, kada dani počinju biti sve kraći, ali će i dalje biti duži od noći. To je vrh vladavine svjetlosti kada bogovi slušaju Vaše zahtjeve!   

OVDJE doznajte koje žene, prema horoskopskom znaku, mogu biti uspješne u 2018.! 

Ljetni solsticij može utjecati na Vaš uspjeh u ostatku godine. Ako Vam je dovoljan mali napredak na poslu i zadovoljni ste sa svojom plaćom, onda je dovoljno odraditi magiju od kuće. Ali, ako ste željni velikog napretka u ostatku godine, onda je bolje da nazovete savjetnicu Evu na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite odradu magije uspjeha i obilja u razdoblju ljetnog solsticija! Već danas nazovite, jer su mjesta ograničena kod svakog od naših stručnjaka. Ovdje trebate točno reći što želite i kako to postići kako bi stručnjak mogao odraditi odgovarajući ritual za Vas!   

Ava, Ava 447, tarot, ljubav, posao, zdravlje

Klikom OVDJE možete doznati koje stvari se nalaze u domu svakog uspješnog čovjeka! 

Sreća bolje funkcionira ako pored magije uspjeha koristite i sretne bojeve nad kojima možete odraditi iniciranje tog dana! Iniciranje sretnih brojeva je vrlo jednostavan postupak, ali ovaj izuzetno osobni ritual se ne može odraditi skupa s puno ljudi. Upravo iz tog razloga trebate nazvati savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam točno reći koji obred trebate odraditi ili će ga savjetnik odraditi umjesto Vas! Obe opcije su dobre, ali su mjesta i tu također ograničena. No jedno je sigurno: najveći dobitnik prethodne godine, upravo tog dana je odradio iniciranje svojih osobnih sretnih brojeva!  

U pet koraka možete doći do financijskog uspjeha, detaljnije pročitajte OVDJE

Iskoristite prekrasan dan ljetnog solsticija, 24. lipnja, Dan sv. Ivana Krstitelja kada se čuda mogu dogoditi. Upotrijebite snagu snova, ili zatražite magiju sreće i magiju privlačenja novca, bilo što, samo budite dio ovih snažnih nebeskih energija! U našem Astro centru, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., Vas čeka izvrstan tim stručnjaka!

Facebook