Tri horoskopska znaka kojima je ljubav kodirana u sudbini!

Ovan

Među horoskopskim znakovima, imate veliku šansu da će Vas ljubav pronaći u narednom periodu. Odmah početkom siječnja energije koje djeluju na Vas donose mnogo događanja koji se Vama čine kao nešto spontano, ali zapravo donose u Vaš život najbitniji susret. Moguće da ćete imati sreće i pronaći osobu koja se slaže s Vama prema horoskopu, a koja će Vam biti simpatična. Ljubav će uskoro pokucati na Vaša vrata, samo ih morate otvoriti. Da, ne trebate ljubav pustiti da uđe, već Vi morate učiniti prvi korak. Jednostavnije je nego što mislite, jer je za svaku osobu kodirana ljubav. I Vi imate svoj kod, ali to ne znači da ništa ne trebate učiniti. Veliko djelovanje posebice ima Mars, jer šalje prave energije, prema astrološkoj prognozi. Između siječnja i ožujka ćete upoznati onu pravu osobu za sebe! Bilo bi dobro kada biste nazvali savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i provjerite imate li na sebi ljubavnu povezanost koja bi spriječila pristizanje ljubavi u Vaš život, kao što je to predviđeno astrološkom analizom!

Pet magija za ljubav koje djeluju, detaljnije OVDJE!

Astro Savjetnik Gordana

Imate probleme u ljubavi? Kliknite OVDJE kako biste pronašli rješenje! 

 

Lav

Vi ste među sretnim znakovima koji će u budućnosti pronaći svoju pravu ljubav. Trebate stupiti u kontakt sa starim poznanicima jer upravo netko od njih misli na Vas. U budućnosti postoji jedan jak utjecaj Venere koji ukazuje na partnersku vezu. Iz Vaše sudbine konačno izlazi dvanaesta kuća i slijedi vladajući planet Venera koja će upravljati. Slobodno možemo reći da je u Vašoj sudbini kodirana ljubav. Ipak sa nekim osobama trebate biti obazrivi ako želite sretnu vezu; neka Vaš partner ne bude mlađi od Vas, jer će to imati loš efekt na duže staze. Naime, u ovoj godini je ljubav upisana u Vašoj sudbini, a sljedeća godina će biti godina duhovnog razvoja. Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523,  064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam pomoći da postignete promjene u privatnom životu te kako bi na Vaš život djelovala najjača magija ljubavi!

Magija pomoću koje možete prizvati ljubav, za sve detalje kliknite OVDJE

Vodenjak

U Vašoj sudbini se vidi ljubav i uskoro će i stići u Vaš život. Vi ste među onim horoskopskim znakovima kojima stiže prava ljubav, ali ne i ona koja se slaže prema horoskopu. Baš zato nije sigurno da će to biti ljubav na prvi pogled. One velike ljubavi uvijek nastaju iz onih situacija kada se osobe ne privlače odmah od početka, već prvo ima rasprava, neslaganja, pa tek kasnije dolazi ljubav. Suprotnosti se privlače i čak mogu biti vrlo sretni zajedno. Baš zato trebate razgovarati i s osobama koje Vam nisu simpatične na prvi pogled. Dodatne savjete možete zatražiti od savjetnice Vere na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.,  koja će Vam reći na koga trebate obratiti pažnju, a tko će Vas doista usrećiti!

Smatrate da niste u dobroj vezi ili ste već predugo sami? I Vama slijedi sreća! Obratite se savjetnici Zrinki na kodu 524 i savjetnici Dijani na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje su stručnjakinje za ljubav i koje će Vam biti od pomoći!  

Facebook