Ljubavna magija! Prizovite ljubav!

Ritual Vatra – Sunce: Upotrebljavanje magije uvijek traži neku žrtvu od osobe koja ju izvodi. Treba uvijek žrtvovati nešto iz sebe, treba prihvatiti sve što je potrebno za izvršenje magije. Skoro svaki ritual se obavlja čisto, odnodno da naša duša i tijelo budu bezprijekorno čisti.

Cilj rituala: Riječ je o ljubavnoj magiji čija je svrha rastaviti magiju ljubavne povezanosti, a zbog koje smo izgubili ljubav. Ritual rastavlja skoro sve tipove povezanosti, a nakon obavljanja rituala vratit će Vam se stara ljubav koju Vam je oduzela druga osoba, pročitajte o tome kako privući ljubav u svoj život  OVDJE!

Potrebno vrijeme: 4 dana

Priprema: Prvi dan rituala počinje poslije ponoći sa pričesnom svijećom plave boje. Uz pričesnu svijeću treba voditi računa o sljedećem, a što je jako važno u ritualu:

Ne smijete jesti meso 3 dana, sve dok se ne završi ritual! Time ostavljate čisto tijelo.

Izbjegavajte negativne misli, ne smijete psovati, ne pričajte ružno kroz ta 3 dana, i sve teške misli ostavite sa strane, znači trebate se kontrolirati da bi Vam i duša ostala čista.

 

Žrtva: Svaki dan je potrebno prinijeti jednu žrtvu. To najlakše možete učiniti u podne. Tu ne trebate misliti na velike stvari, to može biti i jedan novčić dan prosjaku, ili donirajte nešto novca crkvi. Bitno je da žrtvu prinesete u podne.

 

Vrhunac rituala: Zadnji dan navečer u 23 sata trebate započti finalni dio rituala, a koji je i najbitniji dio. Potrebno Vam je 5 crvenih svijeća, 1 prsten (dobro je ako je od zlata), 1 svilena marama i 1 papirčić te jedan komadić ugljena za pisanje. Za postizanje cilja odgovara i grafitna olovka jer je napravljena od prirodnog materijala. Potrebna je još i jedna bakrena posuda u koju ćete zapaliti i ostaviti papir da izgori.

39_osszetartozas

 

 

Opis završnog dijela: Prvenstveno napišite na papir ime Vaše voljene osobe koju su Vam oduzeli i na kojoj se nalazi magija ljubavne povezanosti. Nakon toga taj papir stavite u svilenu maramu i zamotajte ju kao palačinku. Morate voditi računa da papir ne bude prevelik jer zajedno s maramom treba stati u prsten. Kada navučete prsten na maramu, počnite slagati svijeće. 5 svijeća trebate složiti tako da zamislite pentagram čiji je vrh okrenut prema sjeveru. Toj zamišljenoj zvijezdi na svaki vrh stavite po jednu svijeću i palite ih. U sredinu stavite prsten i papir i ostavite sve do 23:45 sati. Do tada se udubite u gorenje svijeća i skoncentrirajte se na osobu čije ste ime napisali na papir. Pročitajte OVDJE da li se vrijedi truditi oko te osoba i dali je ona prava za Vas,

Poslije toga izvadite papir iz prstena i svilene marame, a to simbolizira otklanjanje povezanosti, tj.oslobađate papir i uz pomoć vatre ga čistite. Plamenom srednje svijeće zapalite papir i ostavite da izgori u bakarnoj posudi. Time je ritual završio i važno je da svaku svijeću ugasite prije ponoći! Pepeo treba prosuti u prirodu također prije ponoći. Time se otklanja ljubavna povezanost Vaše voljene osobe.

 

Napomena: Za vrijeme rituala u kontaktu ste s vatrom. Trebate voditi računa da imate sredstvo za paljenje i gašenje vatre. Bitno je da na mjestu gdje svijeće gore nema ništa zapaljivo i ako se sruše da ne zapale ništa. Protupožarna zaštita je svima bitna i svima je vlastita odgovornost!

Završna riječ: Ritual, kao i svi rituali zahtijevaju ozbiljnu koncentraciju. Ako niste sigurni da ste na pravom putu, pročitajte OVDJE kako i što pitati savjetnike za ljubav.

Radi se o jednostavnom ritualu u kojem ne trebate stupiti u kontakt s duhovima, jednostavno trebate mislite na Vašu ljubav koju su Vam oteli zlim povezivanjem. Period žrtvovanja je težak, ali se isplati. Ima dosta prostora za greške, ali to i nije teško kao što teške rituale rade stručnjaci Astro centra kako bi svojim klijentima pružili što djelotvorniji ritual.

 

astro_banner_cro_ava_2

 

 

Važno je da ta 3 dana ne jedete nikakvo meso ili hranu životinjskog porijekla. Trebate čitate i sitna slova na ambalažama da ni slučajno ne pojedete nešto zabranjeno. Ovaj period Vam pomaže da svojom žrtvom dokažete nebesima i privučete im pažnju da ste spremni na žrtve radi magije na višoj razini. Tu mnogi griješe jer ako nešto ne ide, tada nemojte forsirati. Magija se može više puta uraditi, ali ako ne deluje, poželjno je to povjeriti stručnjaku. Nazovite nas, sigurno ćemo Vam znati pomoći, čak ćete dobiti i odgovor zašto Vaš ritual nije bio uspješan. Rijetko se dogodi da ritual ne uspije, jedan od 10 njih.

Ako imate volju isprobati tu magiju i imate problem koji ćete tako riješiti, tada ju slobodno isprobajte. Nećete ništa izgubiti!

No ako se pojavi bilo kakav problem tijekom rituala, ili ako se pojavi neki duh tijekom ili poslije samog rituala, odmah nas nazovite! Mi ćemo Vam pomoći!

Sve nas zanima kada i na koji način ćemo sresti pravu ljubav! Nazovite savjetnicu Moniku, kod 711, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min, i zamolite ju da Vam pomogne pri izradi ljubavnih rituala!

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica