Magični kutak: Ovo trebate primjenjivati ako imate stambeni kredit!

Postoji puno vrsta magije i uopće nije svejedno koju za što koristite. Primjerice, ako ste nekom posudili novac i želite ga natrag, potrebno je odraditi u potpunosti drugu vrstu magije, nego onaj tko duguje novac ili tko se želi obogatiti putem igara na sreću.

Klikom OVDJE možete saznati koje su to feng-shui magije koje Vam mogu donijeti sreću! 

Magija novca je jedno opće, kolektivno ime koje uključuje sve vrste magije pomoću kojih ostvarujete prihod novca.

Unutar toga postoji još puno drugih vrsta magija, a sada ćemo Vam prikazati magiju pomoću koje možete riješiti Vaš stambeni kredit.

Kao uvod ispričati ću Vam slučaj P.K. ( čak niti ime ne smijem napisati) kojem su nakon odrade magije, zbog pogreške zaposlenog lica u banci, izbrisali kredit iz sustava banke.

Magija kod svakoga djeluje drugačije, ima tko dobije novac iz čega uspije isplatiti kredit, dok drugi dobiju bolje uvjete i jednim refinanciranjem lakše znaju vračati kredit.

Koje su to tri najbolje magije punog mjeseca? Saznajte OVDJE

 

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

Magija za rješenje stambenog kredita od kuće se može odraditi samo na vlastitu odgovornost, odnosno, ako nešto krivo radite, stvari se mogu preokrenuti i možete se naći u još težoj situaciji nego u kojoj ste bili prije odrade magije.

Biti će Vam potreban jedan karton na koji ćete nacrtati jednu kuću. Crtež može biti shematski i u središtu kuće napišite iznos koji dugujete za kredit. Na napisani iznos stavite zlatnu svijeću, zapalite ju i neka izgori do kraja. Kada se vosak zalijepi za karton, isjecite kućicu i stavite je u prozor koji se nalazu u najistočnijem dijelu kuće. Magiju nikako ne smijete odrađivati kada je mjesec u opadanju ,jer je onda manje učinkovit, osim toga ovo razdoblje može biti vrlo opasno za Vas!

OVDJE saznajte kojih je to pet magija za novac koje zaista djeluju! 

Ako želite odradu jedne osobne magije koja se odnosi samo na Vas, nazovite savjetnicu Evitu, kod 604 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Učinak magije ojačava ako je odrađujete na Vaš sretan dan. Ne znate koji su Vam sretni dani? Nazovite savjetnicu Nives, kod 226 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Vrijedi pročitati svoj horoskop i saznati kada možete imati dobitak!

 

Već godinama nosite teret kredita? Želite ga se konačno osloboditi? Sada Vam možemo pomoći da putem sreće dođete do veće količine novca kako bi konačno znali riješiti kredit! Nazovite savjetnicu Stoju, kod 520 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će Vam odraditi magiju za rješavanje stambenog kredita!

 

Savjetnike možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Brojevi za inozemstvo

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv