Magija svetog Medarda koja Vam može donijeti mnogo novca!

Magija svetog Medarda – Tko od Vas ne priželjkuje materijalnu dobit u ovom teškom svijetu? Zatražite Vaše anđeoske dobitne brojeve u lipnju kako biste konačno i Vi došli do većeg dobitka određenim danima!

Sretni brojevi su od posebnog značaja na dan svetog Medarda. Medardov dan je vrlo moćan dan za odradu magije obilja i sreće! Zato je važno da tog dana svakako znate koji su Vaši sretni brojevi! 8. lipnja je dan koji će dugo utjecati na sljedećih nekoliko dana. Tog dana narodno vjerovanje uvijek predviđa jaku kišu ili veliku sušu. Obilje ili siromaštvo, to sada ovisi samo o Vama! Da biste doznali svoje sretne brojeve, nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite svoje sretne brojeve prema Vašem osobnom horoskopu!

OVDJE doznajte koji niz brojeva Vam može donijeti financijsko obilje! 

Na Medardov dan Vaš datum rođenja ne donosi samu sreću. Ranije smo već pisali o tome kako datum rođenja sadrži bezbroj podataka. Nije naodmet prema horoskopu predvidjeti Vaše sretne dane u budućnosti.

Dan svetog Medarda je također dostojan i mnogim milijunskim energijama. Kao što desetmilijunti dan učinkovito djeluje, isto tako jednako dobar je i Medardov dan.

Ava, Ava 447, tarot, ljubav, posao, zdravlje

U ovom članku doznajte koja Fortunina molitva Vam donosi bogatstvo i obilje! 

Posebnost ovog dana je još i da se pruža mogućnost uvrstiti određene elemente u Vašu sudbinu. To može biti sreća, koja ako Vam je potrebna, sada možete mnogo učiniti za nju. Prevođenje sudbine se ne odrađuje samo putem linije sudbine, već se sreća može ugraditi u Vašu sudbinu putem razine ćelija.

Pomoću anđela možete naučiti privući novac i obilje! 

Ako Vam je potrebna sreća, onda tog dana to možete privući! Sve što trebate učiniti je zatražiti odradu magije svetog Medarda koja će biti prilagođena Vašim potrebama! Već danas nazovite savjetnika Antonia na kodu 966, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će za Vas istu odraditi!

Facebook