Magije za dan žena – Strogo samo za žene!

Ovu magiju mogu isključivo samo žene odraditi jer je cilj magije stvaranje privlačnosti i ženske neodoljivosti s kojom ćete u bilo kojem trenutku svakog muškarca vrtjeti oko malog prsta.

Kako bi magiju mogli odraditi, u cijelosti trebate imati mirne okolnosti. Ništa i nitko ne smije utjecati na Vas. Ako Vas ipak poremete, morate krenuti ispočetka.

Kada trebate odraditi magiju?
Prvu nedjelju nakon 8. ožujka, ako je moguće navečer ili noću.
Što Vam je potrebno?
Crvena svijeća, crvena vrpca, bilo koji crveni cvijet – najbolje je ako imate cvijet koji ste dobili na dar, crvena košulja, crveni ruž i ogledalo. Ako je moguće, neka ove stvari budu sve svijetlo crvene boje.
Priprema:
Na magiju se trebate pripremiti kao da idete na spoj. Odjenite crvenu košulju i iscrtajte Vaše usne crvenim ružom. Sa crvenom vrpcom svežite kosu ili zakvačite na Vašu košulju. Važno je da je na Vama.

Na sredinu bijelog papira nacrtajte jedan cvijet. Može to biti bilo koji jednostavni shematski cvijet. Nacrtajte onoliko latica koliko želite, ne planirajte unaprijed, opustite se, neka crveni ruž upravlja Vašom rukom.

Loreana, loreana159, astro, savjetnici, savjet, Hrvatska, Novatv, Astrosavjetnik

 

U središte cvijeta smjestite svijeću, a latice živog cvijeta pospite oko crteža. U svijeću urežite onaj broj latica koliko ste nacrtali. Ako ste nacrtali više od 5 latica, onda Vam je potrebna puno snažnija magija nego što ste mislili jer se Vaša ženstvenost i žensko povjerenje nalazi na dnu.

Tijek magije:
Magiju započinjete tako što ćete zapaliti svijeću, a sve druge izvore svjetla u kući trebate eliminirati. Razmišljajte o Aristotelovoj slijedećoj teoriji. Potrebno je voljeti ono što je bez interesa. A zatim dodajte; vrijedna sam ljubavi, zato napišite na papir ružom zašto. Primjerice, dragi ste, osmjehujete se puno ili što pečete ukusne kolačiće. Svejedno je što pišete. Važno je da napišete najmanje 5 svojstava. Ako ne znate napisati, onda nazovite naše savjetnike jer su u Vama tako jake blokade i uvjereni smo da ova magija neće funkcionirati kod Vas.

Ako ste napisali 5 stvari, ponavljajte slijedeće riječi na glas: Amor fortis meus inebrians, aquas, et qui ventos, fulmina, et tonitrua, et universa deficerent. Toliko puta trebate ponoviti koliko ste latica nacrtali i pritom gledajte u plamen svijeće.

Zatim odmah uzmite ogledalo u ruke i pogledajte se. Ako je magija uspješna, u ogledalu tada trebate vidjeti sebe lijepom. Ako ne vidite sebe kao lijepu, onda nešto niste odradili dobro ili je Vaša ženstvenost suviše blokirana. U ovom slučaju naši savjetnici Vam mogu pomoći, nazovite ih!

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

Ako ste već pronašli Vašeg partnera, ali niste sigurni da je on prava osoba za Vas, pročitajte naš slijedeći članak OVDJE!  Saznajte hoćete li ostatak Vašeg života provesti s njim ili s nekim drugim.

Ako još uvijek niste pronašli Vašu ljubav, OVDJE možete naučiti sve o ljubavnoj magiji za prizivanje ljubavi!

Osjećate kako imate vremena za sve osim za sebe? Brinete o svakome, samo o sebi ne? Iz dana u dan patite zbog toga? Osoba koja ste bili nekada je sada samo dragi poznanik? Ako ponovo želite postati stari Vi, nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i oni će Vam pomoći! Postoji rješenje da se vratite natrag i na taj način pronađete ljubav.

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

 

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv