Merkur ulazi u kuću Škorpiona! Očekujte fenomenalne preokrete!

Uskoro Merkur ulazi u kuću Škorpiona. Stoga od 1. studenog možete očekivati velike promjene u većini životnih područja. Možda Vam je važan neočekivani zaokret u životu, ali pazite jer uvijek postoji gore od goreg! Savjetujem Vam da u narednom periodu budete oprezni. Što god Vam horoskop naznačio, budućnost Vam sada može donijeti neugodna iznenađenja.

Klikom OVDJE saznajte što Vam donosi Sunce u Škorpionu! 

Kad slijedi takvo ćudljiv položaj zvijezda, neočekivani zaokreti donose vrlo ozbiljne promjene u životima mnogih. Merkur može biti bogata planeta sama po sebi. U tom se razdoblju oslobađa puno novca. Bogati ljudi lako mogu postati siromašni ili od siromašnih bogati. Oprez koji sam Vam gore predložio ne samo da Vas štiti od osiromašenja, već može dovesti i do bogatstva. Zbog toga biste trebali slijediti astrološke savjete tijekom takvog ćudljivog razdoblja!

Pročitajte naš šaljivi horoskop za Škorpione, brzo kliknite OVDJE

Gordana, nazovite provjeriti zašto je najbolja

Kad su vatra i voda, tj. Zemlja i vatra zajedno, vladaju čudne energije, što može značiti  veliki napredak. Toplo Vam preporučujem da ugrabite svaku priliku. Bez obzira na to koji odnos pokazuje Vaš osobni horoskop između Vas i vašeg horoskopskog znaka. Zatražite savjet astrologa, pa čak i moj, kako biste saznali što znači za Vas kada Merkur uđe u kuću Škorpiona. Ako smatrate da Vam treba pozitivan neočekivani zaokret, nazovite!

Vaša demonska strana prema horoskopu, za sve detalje kliknite OVDJE

Obratite se savjetnici Gabrijeli na kodu 150 i savjetniku Damiru na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji znaju kako možete ostaviti iza sebe siromaštvo i izbjeći nesreće! Također će Vam pomoći na tom putu. Vrijeme je da siromaštvo zamijenite bogatstvom!

Facebook