Poruka arkanđela Mihaela: razdoblje neočekivanih situacija!

Arkanđeo Mihael upozorava, između ostalog, da obratite pozornost na snove jer u sljedećem razdoblju ćete dobiti poruku upozorenja dok spavate.

TAJANSTVENA magija je spremna za vas, pročitajte je OVDJE!

Na neočekivane situacije se možete pripremiti samo ako zamolite za pomoć arkanđela Mihaela. On će Vam točno skrenuti pažnju na opasnosti.

Arkanđeo Mihael Vas moli da ovih dana ne dopuštate približavanje drugih k Vama jer se vidi mogućnost prijevare i razočarenja. Ako odjednom primijetite da se netko želi s Vama družiti, budite sumjičavi i pričekajte s prijateljstvom. Ako doista želi biti iskren prijatelj s Vama, prihaviti će čak i prvobitno odbijanje i radovati će se kada mu se javite krajem listopada.

Čuvajte Vaše dragocjenosti jer se vidi mogućnost krađe u ovome razdoblju. Uvijek držite rezervni novac na više mjesta, a ne samo u stanu tj. nemojte držati novac na jednoj hrpi.

Ako želite izbjeći gubitke, nazovite savjetnicu Slavicu Elu, kod 712 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bi on pogledao u kartama sve nesreće i nezgode koje Vas mogu očekivati.

sidebar_banner_astrosavjetnik_3_11082015

OVDJE SAZNAJTE što trebate još učiniti ove godine!

Ovih dana će možda jedan prijatelj zatražiti da mu posudite novac. Ako tako bude, Vi mu pomozite. Ova pomoć je test prijateljstva. Ono što dajete drugima, Vama će sudbina deset tisuća puta više vratiti.

OTKRIVAMO VAM koji Vas arkanđeo čuva! Kliknite OVDJE!

Obratite pozornost kome što govorite jer se može dogoditi neka neočekivana situacija koja će Vas natjerati da pričate s osobama koje Vas ogovaraju i svi ćete saznati tko što govori drugima iza leđa. Trudite se o svima sve samo lijepo reći, inače ćete dospijeti u neugodnu situaciju.

Prema arkanđelu Mihaelu, u ovome mjesecu se pokazuje neočekivani događaj kada ćete oživjeti jednu osobu. Pogledajte nekoliko snimaka na internetu i pročitajte stručne tekstove kako biste točno znali što trebate učiniti.

 

Ako sada nazovete u naš Astro centar i razgovarate sa savjetnicom Katjom, kod 421 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, od nje možete zatražiti i saznati Vašu poruku anđela. Očekuje Vas razdoblje sudbinskih promjena ako obratite pozornost i prihvatite pomoć anđela, ali i naših savjetnika.

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv