Mislite da duhovi zaista postoje? Istinite priče koje to i dokazuju!

Ako postoji duh u Vašoj kući, ništa Vam ne vrijede Vaši sretni brojevi niti magija novca, nećete imati sreće.

Mnogi ljudi tvrde da duhove vide samo one osobe koje zaista vjeruju u njih. To nije istina jer sljedeće slavne osobe nisu vjerovale u postojanje duhova, a ipak su ih vidjeli i susreli se s preminulim dušama.

Klikom OVDJE možete pročitati zastrašujuću priču o duhu ubojici! 

Ako imate sreće do sada se niste susreli s duhovima, a niti u Vašem domu se ne nalazi preminula duša. Najsigurniji način da se uvjerite da Vas ne okružuju preminule duše je ako pitate naše stručnjake za pomoć. Nazovite savjetnicu Veru, kod 419 na broj telefona na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako biste što prije saznali postoji li zalutala duša u Vašem domu!

Miley Cyrus je dala intervju za ELLE u kojem je rekla da je postojalo razdoblje u njenom životu kada je sa svojom obitelji živjelu u jednom iznajmljenom stanu u Londonu, gdje je stalno imala loše snove. Jednu večer, dok se tuširala, učinilo joj se da vidi jednog dječaka kako stoji kod umivaonika, ali ga je vidjela samo na trenutak pa je mislila da zamišlja. Pola sata kasnije na vrisak svoje sestre uletjela je u kupaonicu. Dok se njena sestra tuširala, odjednom je počela curiti vrela voda. Djevojčica nije dirala slavinu, ali se slavina ipak pomjerila i skoro ju vrelom vodom opekla. Zaručnik i tetka od Miley Cyrus su također doživjeli čudne stvari u stanu, pa su se ubrzo nakon toga i preselili

Klikom OVDJE možete saznati što činiti ako vidite duha! 

 

Gordana, nazovite provjeriti zašto je najbolja

 

Keanu Reeves se još kao dijete, kada je imao 6-7 godina, preselio iz Australije u New York. Bila je večer, njegova mala sestra je već spavala, a samo on i dadilja su bili budni. Odjednom se netko pojavio na vratima, ali se vidjela samo jakna. Nije imao niti glavu, niti udove. Kao dijete na prvi pogled je mislio da je to zanimljivo, sigurno je samo zamislio, ali je onda pogledao na dadilju koja je bila bijela kao smrt i odmah zatvorila vrata sobe. Shvatio je da nije samo on vidio kaput bez dijelova tijela.

Osjećate prisustvo duha u Vašem domu, a ne znate o kakvoj preminuloj osobi je riječ! OVDJE možete saznati! 

Jena Bush Hager, kćerka bivšeg predsjednika Georgea W. Busha je pričala o duhovima koji šetaju po bijeloj kući. Ona je tvrdila da u njenoj sobi iz kamina, iz jednog trenutka u drugi je odjeknula glazba iz 1920. godine. Glazbu nije poznavala, prije ju nije čula ,ali je kasnije saznala da pjesma postoji, ali se niti jedan primjerak nije mogao naći u bijeloj kući.

Sve bizarnije stvari Vam se događaju u životu? Kao da netko korača pored Vas, a nema nikoga? Kad ste sami kod kuće, hladno Vam je i osjetite mirise za koje ne znate odakle dolaze? Npr. dim cigarete, ali nitko ne puši u kući? Hitno nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bi uklonili ove negativne entitete iz Vaše blizine prije nego što uzrokuju štetu!

 

Svjetnike možete nazvati i iz inozemstava na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv