Mistična priča – Napad duha u emisiji uživo

Tijekom snimanja reportaže o jednoj kući u Pennsylvaniji, duh je napao reportere CNN. Izgrebali su ih, i također gurnuli novinarku koja istražuje duhove i demone, te njenog snimatelja koji je prati.
Kliknite OVDJE i saznajte postoje li duhovi oko Vas!
Ova kuća je najpoznatija ukleta kuća u Sjedinjenim Američkim Državama. Zato je i izazvala interes CNN-a, koji su stigli na mjesto događaja s infracrvenim kamerama i adekvatnom opremom kako bi snimili paranormalnu pojavu koju je obitelj doma prijavila ranije.
Obitelj živi u ovoj kući već više od 7 godina, i napravili su redovite zapise i snimke o događajima koji su se odvijali u podrumu kuće. Iz njihovih zapisa se otkriva da im san remete česta šaputanja i vika.

Najstrašniji demon kuće je oko 2 metara visok, izdužene glave, koji se agresivno ponaša prema svakome tko ulazi u njegov teritorij. Pošto obitelj ne koristi podrum, demon ih u zamjenu ne uznemirava u ostalim dijelovima kuće, ali ostali duhovi zahtijevaju svoj prostor za sebe posvuda, uključujući spavaću sobu, a i stubište koje vodi do njega je njihovo popularno područje stanovanja.

OVDJE možete vidjeti kako se duhovi odnose prema susjedstvu!
Vrijednost nekretnine je značajno pala otkada se saznalo za ono što se događa u podrumu jer nitko ne želi kupiti kuću naseljenu duhovima. Bračni par se želi riješiti svoga doma tako da nisu izloženi materijalnom gubitku, ali svi dosadašnji pokušaji su bili bez uspjeha. Ne samo da prisutnost duhova odvrača kupce, nego i njihova negativna energija je glavna prepreka prodaje. Dok ove negativne energije netko ne ukloni iz kuće, neće biti u mogućnosti prodati ju.
Znakove upozorenja uzmite za ozbiljno jer duhove ne povrijeđuju samo duhovno, nego Vas mogu i fizički povrijediti. Nemojte čekati dok duh i Vaše dijete ne povuče s kreveta ili im prisutnost izaziva besane noći.
Kliknite OVDJE i pogledajte zastrašujuće slike o duhovima!
Već duže vrijeme ne uspjevate prodati Vašu nekretninu? Može biti da prisutnost duhova usporava kupnju ili prodaju. Pitajte za egzorcizam i zaštitu za Vašu nekretninu kako biste što prije dobili cijenu za koju biste ju željeli prodati.

Ako ste i Vi doživjeli prisutnost sličnih bića u Vašem domu, onda pitajte za jednu analizu prisutnosti duhova i čišćenje kuće, a savjetnici u Astro Centru na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, će Vam pomoći osloboditi Vas od negativnih učinaka duhova.

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

 

Nazovite sada iz inozemstva

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv