Mjesečev kalendar za 2018.! – Kada trebate igrati loto?

Lunarni kalendar za 2018. jasno pokazuje kojim danima u godini imate puno veće mogućnosti za dobitak nego inače. Stoga pogledajte kojim danima trebate iskušati sreću ili zatražiti pojačanje sreće kako biste došli do većeg iznosa novca!

12. lipnja – Mladi Mjesec
Utjecaji Mjeseca će biti snažni. Tada vrijedi igrati razne vrste igri na sreću! Istaknuti utjecaji sreće se pokazuju za osobe koje su rođene u horoskopskom znaku Bika, Strijelca i Ribe.

28. lipnja – Puni Mjesec
Prvi puni Mjesec astronomskog ljeta sigurno će donijeti puno dobitaka na Zemlji! Očekuje se vrlo dobar položaj Mjeseca koji će biti vidljiv cijelu noć, i na taj način učinkovito djeluje. U ovom razdoblju posebnu sreću mogu imati osobe osobe rođene u znaku Raka, Lava, Škorpiona i Strijelca!

OVDJE doznajte kako predvidjeti loto brojeve pomoću klatna! 

13. srpnja – Mladi Mjesec
Izuzetno jaka slučajnost, jer mladi Mjesec i Petak 13 padaju na isti dan! Tog dana, one osobe koje su nekada imale prokletstvo na sebi ili su se baš tog dana oslobodili od istog, trebaju zatražiti magiju dobitka! Stoga nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju dobitka! Prijavite se što prije, jer tog dana možda već neće biti slobodnih mjesta. Imajte na umu da Vam ova magija može privući nevjerojatnu količinu novca ako posjedujete čiste energije!

 

Gordana, nazovite provjeriti zašto je najbolja

 

 

27. srpnja – Puni Mjesec
Mjesec će od 22h biti vidljiv cijelu noć! Bit će izvanrednih događaja ovog dana; puna pomrčina Mjeseca koja će također biti vidljiva i kod nas. Veoma je važna činjenica što nećete samo moći vidjeti ovaj događaj, nego ćete je moći i osjetiti, posebice ako ste rođeni u znaku Djevice, Lava, Jarca ili Ovna! U tom slučaju trebate zatražiti magiju dobitka kako biste se osigurali, stoga nazovite savjetnika Aleksandra na kod 407, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će za Vas odraditi spomenutu magiju!

U OVOM članku doznajte koje tajne kriju pobjednici loto igri na sreću! 

12. kolovoza – Mladi Mjesec
Kolovoz je pravo razdoblje za osobe rođene znaku Lava! Ako ste Lav u horoskopu, trebate obratiti pažnju na poruku horoskopa. Razdoblje između mladog i punog Mjeseca može biti izvrsno za igre na sreću i loto. Ako ste rođeni u znaku Raka ili pak Škorpiona, razdoblje nakon mladog Mjeseca pogodno je za dobitke na lutriji!

26. kolovoza – Puni Mjesec
Mjesec izlazi u 14h te će biti vidljiv cijelu noć! Upravo iz tog razloga ga nazivamo Super Mjesecom, jer su njegova jaka svjetlost i utjecaj dugo vidljivi. On će imati posebno jak utjecaj na dva horoskopska znaka, a to su Rak i Ovan. Ako ste rođeni u jednom od ova dva znaka, možete u svoj život privući glavni dobitak uz pomoć punog Mjeseca! Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite Loto magiju za kolovoz!

9. rujna – Mladi Mjesec
Te noći Mjesec neće biti vidljiv na nebu. Ovaj položaj Mjeseca uglavnom pogoduje osobama koje su rođene u znaku Blizanca i Bika. Možete čak osvojiti i glavni dobitak, pod uvjetom da zatražite odradu magiju od savjetnice Dijane na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Klikom OVDJE doznajte koji horoskopski znakovi mogu računati na poboljšanje u financijama! 

24. rujna – Puni Mjesec
Sljedećeg dana, 25.rujna, Saturn se vraća u konstelaciju Riba, i upravo zbog toga osobe rođene u znaku Ribe imaju najveće mogućnosti za glavni dobitak! Uz to, Mjesec u opadanju će imati izvanredne utjecaje ako ste rođeni u znake Ribe!

9. listopada – Mladi Mjesec
Uglavnom osobe rođene u znaku Vage mogu imati sreće. Osobe koje na sebi imaju prokletstvo ili ljubavnu povezanost također mogu računati na manje dobitke. Uz pomoć Loto magije, moguć je i glavni dobitak! Već danas nazovite savjetnicu Višnju na kodu 539, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite odradu Loto magije još prije 9. listopada!

 

 

24. listopada – Puni Mjesec
Mjesec će biti vidljiv cijelu noć! Puni Mjesec listopada u 2018. će pomoći onima koji su odradili već više vrsta magije dobitka, ali još nisu imali sreće. Tog dana trebate odraditi poseban ritual oslobađanja koji će privući svu snagu magija koje ste do sada odradili. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Avu na kodu 447, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite njenu strućnu pomoć!

7. studeni – Mladi Mjesec
Uran se 6. studenog vraća u konstalaciju Ovna, tako da ovnovi u ovom razdoblju mogu imati puno sreće. Ako ste i Vi rođeni u znaku Ovna, trebali biste zatražiti svoje osobne sretne brojeve, stoga se obratite savjetnici Karli na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

23. studeni – Puni Mjesec
Ovo je jedan od najsnažnijih događaja punog Mjeseca ove godine. Mjesec će sjati vrlo jakom svjetlošću. Upravo iz tog razloga trebate ovu noć, pod svjetlom Mjeseca ispuniti svoju Loto srećku! Isto tako je važno da nad srećkom prethodno bude odrađeno iniciranje. U Našem Astro centru to možete odraditi u roku par minuta, stoga nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će moći izgraditi najveći dobitak u Vašem životu!

7. prosinca – Mladi Mjesec
Posljednji mladi Mjesec u godini koji donosi sreću i dobitke osobama koje su rođene u znaku Jarca i Strijelca!

23. prosinca – Puni Mjesec
Posljednji puni Mjesec u godini je tik prije Božića. Upravo iz tog razloga je izuzetno vrijedan, jer vladaju takve energije, uz pomoć kojih se može privući dobitak svim osobama. No sada smo u potrazi za jednom posebnom osobom koja će osvojiti posljedni veliki dobitak uz pomoć energije Mjeseca. Tu večer također pogledajte našu emisiju Zapisano u zvijezdama koja kreće u 23h, jer ste možda upravo Vi ta osoba!

Određene mjesečeve faze imaju ogromnu snagu! Ako želite više novca, ljubav ili bolje zdravlje, ne postoji učinkovitiji način od odrade magije mladog Mjeseca! Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam otkriti kratku magiju koju i Vi sami možete odraditi u svom domu za privlačenje obilja!

Facebook