Mjesečni horoskop za prosinac 2021. – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. Odmah na početku mjeseca, 1. prosinca prestaje retrogradni utjecaj Neptuna: nastupa njegova izravnost koja bi nas sve mogla suočiti s nekim dosadašnjim iluzijama. Razjasnit će se ono što nas je zbunjivalo i bit ćemo skloniji onome što se događa u stvarnom svijetu. Vjera u vlastite snove i vrednote neće nas napustiti, a nadahnuće ćemo tražiti u stvarnosti.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

4. prosinca s Antarktike bit će vidljiva potpuna pomrčina Sunca. Iako nije vidljiva iz naših krajeva, djelovat će i na nas. Mjesec između Zemlje i Sunca prividno će zakloniti Sunce. Za nas je to šansa da se usmjerimo na vlastito promišljanje i svijest. Taj se događaj odvija u znaku Strijelca pa je dodatno osnažen energijom koja otvara mogućnost da nadvladamo prolazne pojedinosti svakodnevice i usmjerimo se na ideale i nadu. Istog dana javlja se Mladi Mjesec kao znak povoljnog dvotjednog razdoblja rasta.

 

Klikom OVDJE pročitajte mjesečni horoskop za ožujak 2022. 

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

 

Tada nastupa Uštap, a prije nego se potpuno stopi u drugu četvrt, Sunce prelazi iz Strijelca u zviježđe Jarca. Iako Mjesec pada, nastupa zimski solsticij nakon kojeg dani postaju duži što simbolizira mogućnost daljnjega rasta.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Sve u svemu, očekuje nas zanimljiv, ne odviše zahtjevan i sklon prosinac. Ipak, razmotrit ćemo što zvijezde predviđaju pojedinim horoskopskim znakovima.

 

 

Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

 

 

 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Ovnu je prosinac svakako otvoren za povoljne nove početke. Dakako, treba imati na umu da za to treba kvalitetno zatvoriti sve prethodno započeto – bilo da ste to dovršili ili odlučili ne dovršavati. Prikladno je pri tome obnoviti odnose s bližnjima i uspostaviti dostatno povjerenje.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav i ljubavni život mogli bi biti živopisni, a sve uloženo vratiti se višestruko. Veliku zamku predstavljaju posao i karijera – njih svakako odvojite od svojeg ljubavnog života, barem ovog prosinca. Ako ste u vezi, svakako se potrudite da partner bude svjestan kako mu poklanjate vrijeme pomno odvojeno za njega i vašu vezu. Čak se veoma smiješi mogućnost da vaša ljubav bude okrunjena trudnoćom. Onima koji to već dugo priželjkuju čestitamo, a ostalima preporučujemo razložnu zaštitu. Zvijezde kažu da ni samci ne bi trebali ovo vrijeme provesti sami: naprosto, zasjat će Vaš šarm i čini se da ćete biti neodoljivi onima za koje Vam zapne oko.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje u prosincu Ovnu ne bi trebalo predstavljati problem. Nema na pomolu naznake o nekim većim rizicima, a redovne ili nove manje probleme jednostavno ćete rješavati s obiteljskim liječnikom. Dakako, ne dajte da Vas blagdanski stol znatno udalji od uravnotežene prehrane ili da Vas hladnije i vlažnije vrijeme spriječi u redovitom kretanju i bavljenju sportom.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao neće biti najsjajnije područje Vašeg djelovanja u prosincu. Urednim obavljanjem zadataka uspijevat ćete dovršiti što treba, no ne naziru se okolnosti za napredak karijere. Najvažnije je znati da poštivanjem pravila i rokova možete postići očekivane ciljeve i zadržati poslovnu i financijsku stabilnost.

 

Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite brzu magiju provlačenja novca, kako bi još ovog mjeseca uslijedile pozitivne promjene!

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Lavovima su u prosincu zvijezde ponajviše otvorile mogućnosti za dokavanje na polju njihovih posebnih stručnih i poslovnih vještina. Iako se početkom mjeseca neće baš sve činiti sjajno, već u prvim danima sljedećeg radnog tjedna bit će jasne naznake o vrhunskoj provedbi Vaših programa i projekata. Međuljudski odnosi, naprotiv, nisu tako sjajni, napose na privatnom planu. Ipak, od sredine mjeseca uživat ćete potporu posebno važne i bliske osobe.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav zna biti varljiva. To što je partner strpljiv ne znači i da je sretan. Stoga nemojte zlorabiti strpljivost, nego svakodnevnim znakom pažnje nastojte nedvojbeno dati do znanja koliko Vam potpora voljene osobe znači. Samci bi posebno trebali pripaziti na agresivne elemente u svojem ponašanju, pa čak ne pretjerivati s asertivnošću. Svoju postojanost pokazat ćete kad za to budete imali dovoljno vremena. Početak mjeseca pomalo je zbunjujući i zato treba zadržati bistru glavu. Kako vrijeme bude protjecalo, mnogo će toga biti jasnije i počet ćete u sebi osjećati vlastitu sreću. Ako je točno da samo sretan čovjek sreću stvara, tek tada je pravo vrijeme da usrećujete partnera.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje, za razliku od nekih drugih područja života, ne donosi Lavovima nikakve veće oscilacije. U poznatim i stabilnim uvjetima stanja vlastitog tijela Vaš će temperament pronaći oslonac za sve one manje poteškoće i nedoumice koje ćete rješavati na drugim područjima života.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao će pokazati da ste predano radili i postigli zavidne rezultate. Neće izostati ni nagrada za to. Možete očekivati i iskreno poštovanje radne okoline, no ne i posebno dobru komunikaciju s kolegama. Za to ćete morati ponešto truda uložiti i u prepoznavanje njihovih potreba koje možda nisu izravno vezane uz Vaše projekte. Odnosi s pretpostavljenima su stabilni i dobri – uz malo truda, lako ćete ih zadržati na toj razini.

 

U ovom slučaju od velike pomoći može biti detaljno proricanje, stoga nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min.!

 

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Strijelcima će prosinac u svakom slučaju biti ispunjen, stalno će se nešto događati. U tim će se događajima, štoviše, otvarati i mnoge prilike za Vas. Svakako uzmite u obzir svoje snage i procijenite u kojim događajima možete uzeti udjela, a koje jednostavno treba pustiti da prođu. Ako prikladno rasporedite snage i sačuvate zdravlje, prosinac će biti na Vašoj strani.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav će ovog prosinca Strijelce suočiti s važnim izborom, bilo unutar veze ili pri stupanju u vezu. Zvijezde Vas upozoravaju da pri tome nije ispravna dvojba između logike i romantike. Ponešto paradoksalan pravokutni položaj Saturna u Vodenjaku prema Uranu očitovat će se kao sukob želje za spontanom slobodom i potrebe za stabilnom strukturom. Srećom, veliki su izgledi da to uz malo truda uspješno razriješite te da pobijedi ljubav.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje bi pred Vas u prosincu moglo postaviti mnoge izazove. Čini se da ćete podosta vremena potrošiti na to da se ustanovi o čemu je riječ. Svakako nastojte iskoristiti sve što Vam liječnici mogu omogućiti. Uz to, svakako nastojte spriječiti i preduhitriti sve nepovoljne okolnosti. U takvoj je situaciji najvažnije da ostanete pribrani; stoga se pridržavajte zdravih navika i nastojte meditirati ili se opustiti nekom drugom tehnikom.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao i poslovno okruženje u drugoj Vam polovici mjeseca otvaraju mnoge izglede. Imat ćete povoljne prilike za putovanja na kojima biste mogli poboljšati svoje financijsko stanje. Prosinac Vam daje i šansu da s razumijevanjem razmotrite put svoje karijere i poslovne izglede. Obavite li to uspješno, posljednji će Vam poslovni tjedan prosinca biti pun optimističnog entuzijazma.

 

Već danas nazovite savjetnicu Etiku na kodu 333, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Bik u prosincu nikako ne bi smio prema početku mjeseca suditi o cijelom razdoblju. Čak bi Vam se prva polovica mjeseca mogla učiniti veoma uzburkanom i nestalnom, no već 13. Mars ulazi u vladajući znak Strijelca što će zemljanom Biku otvoriti mnoge putove. Svakako će veliku pomoć u prvom razdoblju predstavljati dobro utemeljeni odnosi s okolinom, posebno s onima koji su Vam najbliži.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav je povoljno aspektirana jer ćete biti ispunjeni novim poticajima na osjećajnost i predanost u čemu ćete se dobro snalaziti. Zbog toga će oni u vezama redovito nailaziti na pozitivan odziv svojih partnera, a nije nevjerojatno da će i samci biti uspješni u započinjanju novih veza raznih vrsta. Onima u braku, izgleda, predstoje manje poteškoće tokom drugog tjedna prosinca: srećom, nevelike su i kratkotrajne. Ipak to ne znači da ih smijete zanemariti.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje će, kako se čini prema položaju planeta, biti postojano i bez velikih rizika. Dakako, morate i sami pripaziti da se to ostvari. Posebno pripazite na to da izbjegnete nastanak tjeskobe. Uz prehranu i tjelovježbu, posvetite svoje vrijeme opuštanju i kvalitetnom planiranju.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao prema zvjezdanim aspektima ima za Bika sve povoljne uvjete. Podrška poslovne okoline i Vaš osobni pristup radu omogućit će Vam da sve dovršavate kako ste nakanili. Dapače, imat ćete vremena i energije da se posvetite osobnom razvoju, napretku karijere ili nekoj društveno korisnoj ili dobrotvornoj aktivnosti. Po svemu sudeći, i poslovno i osobno i financijski predstoji Vam uspješan posljednji mjesec u godini. Ipak, ovo nije pravo vrijeme za nova ulaganja i financijske špekulacije.

 

Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vam odati sve detalje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Zvijezde Vam ovog mjeseca mnogo obećavaju. Bit će podosta prilike za uživanje na zabavama i druženjima. U drugoj će Vam polovici mjeseca Saturn vjetrom napuniti jedra: osjećat ćete se puni snage i svemu ćete pristupati sa zdravim entuzijazmom. Nisu nevjerojatni ni novi poslovi ili poslovne ponude oko osamnaestoga.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Samci nikako ne bi trebali hrliti u vezu. Nakon prva dva tjedna, vjerojatno će biti takvih prilika, no svakako razjasnite sve dvojbe prije nego što se predate iskrenom povezivanju. To nipošto ne znači da biste se trebali povlačiti. I samcima i onim Djevicama u vezi bitno je da razlikuju partnerov pristanak na puni partnerski odnos od vlastite želje za ostvarenjem veze. Ako to uredite, prosinac Vam nosi sklad i čuvstvenu ljubav.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje bi, kako zvijezde kažu, trebalo ostati standardno dobro. Čak ni kronična stanja ne bi trebala iskazivati svoje postojanje, osim možda blagih i prolaznih smetnji s disanjem. Inače su zdravstveni izgledi sjajni. Dobro procijenite jesu li Vam za opuštanje prikladnije tehnike koje provodite nasamo ili grupno. Nastojte i druženja iskoristiti više da se Vi opustite, a manje da sve protekne točno prema planu.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao ovog mjeseca, baš kao i cijele godine, zadržava stalnu monotoniju gotovo bez ikakvih pomaka. To donekle utječe i na izraženije elemente nesklada u radnom okruženju. Moguće je da odnosi s nekim starijim suradnicima neće protjecati glatko. Izgleda da ćete se zato morati znatno više truditi za sasvim prosječan učinak. Ipak, relativno stabilno zdravlje i Vaše slobodne aktivnosti dat će Vam snage da izdržite ovaj radno nešto kraći mjesec.

 

Obratite se savjetnici Viktoriji na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite anđeosku poruku za novac!

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Vama prosinac nudi mnoge aktivnosti i mnoge nove početke. Svakako ćete morati mnogo i pomno birati kako biste uspješno razlučili što od toga doista jest prikladno za Vas i što od toga ne nadilazi Vaše snage i Vašu sposobnost. Uzmite u obzir da su i prilagodbe novosti zato što će biti potrebno da se prilagođujete kako biste i dalje ostvarivali skladne odnose, napose s bliskim osobama u privatnom životu.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav će protjecati mirno početkom mjeseca prosinca. Uz samo neznatne promjene uspjet ćete sve zadržati na sigurnom kolosijeku. U svakom slučaju, želite li postići svoje ciljeve – morate biti tolerantni. U bračnom životu to znači da ćete se morati posvetiti organiziranju kvalitetnog zajedničkog vremena. Samcima se nove veze smiješe u trećem tjednu prosinca. Pri tome mogu očekivati da će morati utirati i neke nove staze kako bi te veze uspjele. Uz malo truda i samopouzdanja, doći će do važnih transformacija u Vašem životu u kojima ćete uživati.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje bi trebalo ostati stabilno bez ikakvih većih odmaka. Svakako poduzmite sve preventivne mjere da tako i ostane – od pažnje posvećene kretanju i rekreaciji te pravilnoj prehrani do redovnih zdravstvenih kontrola i preventivnih zahvata.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao bi mogao teći dobro ako ne nastanu zategnutosti u izravnom poslovnom okruženju. Zvijezde predviđaju mogućnost nesklada, a da ga izbjegnete morat ćete se potruditi sami. I Vi znate koliko je radna atmosfera važna za uspješno obavljanje radnih zadataka pa stoga nastojte dati sve od sebe da se zadrži barem uredno funkcioniranje posla.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Blizancima zvijezde u prosincu nude mnogo podrške, ali malo poticaja. Zato ćete poticaj morati pronalaziti sami. Važno je da kvalitetno sagledate svoju nedavnu prošlost kako biste bili spremni svrhovito reagirati u sadašnjosti. Srećom, pomnim uvidom Vi dobro znate razlučiti odnose koji su za Vas povoljni te iz njih crpsti snagu u kraćim nedorečenim razdobljima.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav je uspavana i o Vama ovisi hoćete li zapaliti neki plamen. Oko osamnaestoga, kad bude Uštap i to baš u Vašem znaku – Blizancima, nagla svjesnost mogla bi Vas nagnati na slanje poruke ili veliku objavu. Zbog svoje karizme u tome ćete, kao i obično, biti uspješni. U tom trećem tjednu prosinca velike su šanse da će samci započeti novu vezu. Blizanci koji su u braku, napose ako je početkom mjeseca dolazilo do manjih trvenja, morat će uz svoj šarm dodati i malo popuštanja prema potrebama i zahtjevima partnera kako bi bračna komunikacija bila na zavidnoj razini.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje je najveće bogatstvo pa na njega treba uvijek paziti. Uz redovnu pažnju koju posvećujete svojem zdravlju, ovog mjeseca posvetite pozornost i manjim promjenama koje bi mogle biti znakovite. Svakako pratite stanja oko kojih stalno skrbite i nipošto nemojte propuštati redovite kontrole. Uzmite u obzir širu situaciju pa se na pretrage i snimanja naručite na vrijeme. Znate i sami da svojim šarmom i komunikativnošću možete pobijediti sve, ali da je za zdravlje potrebna redovita liječnička kontrola.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao bi trebao ići glatko. Sve što ste započeli s lakoćom privodite kraju, čak prije zadanog roka. Nagrada neće biti samo Vaše zadovoljstvo, nego ćete je osjetiti i na bankovnom računu. Izgleda da ćete sudjelovati na treninzima društvene komunikacije ili ih čak voditi. Svakako ćete biti zadovoljni zbog prepoznanog napretka u Vašem poslovnom komuniciranju. Stabilnost, posebno privatnicima, nažalost ne predviđa velike dobitke, barem ne za ovu godinu i početak sljedeće.

 

Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za ovu situaciju!

 

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Vagama u prosincu predstoje mnoge novine. Zvijezde omogućuju da ih prigrlite bez oklijevanja, a učinite li to, možete očekivati posvemašnju potporu. Uzmite u obzir da su sve astralne energije jednodušne. Stoga je već u prvoj polovici mjeseca očekivano da ćete ostvariti zacrtane ciljeve. Napose će uspjesi biti izraženi u Vašim društvenim odnosima izvan radnog mjesta, podjednako u javnima i privatnima.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav će postupno procvjetati. Vage će biti najotvorenije za sklapanje novih veza i otvaranje novih aspekata postojećih veza tokom srednja dva tjedna u prosincu. Dokle god Mjesec raste, može Vam se činiti da je taj rast usporen, ali se stvari razvijaju. Od devetnaestoga morat ćete izričito iskazivati povjerenje u partnera kako biste zadržali dosegnuti sjaj i kako bi odnosi u vezama, a napose u braku, bili skladni i u cvatnji odnosa koja Vam predstoji.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje će Vam biti, predviđaju zvijezde, u zavidnom stanju. Položaj planeta ne upozorava ni na kakve veće rizike po zdravlje ili ozbiljne zdravstvene probleme. Dapače, ako Vas je do sada nešto i mučilo, možete očekivati poboljšanje i lako rješavanje bilo kojeg simptoma koji se možda pojavi. Uz takve izglede, bit ćete u ravnoteži koja Vam je potrebna za uspješno djelovanje i zadovoljstvo na ostalim područjima Vaših interesa.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao Vas u prosincu neće veseliti. Tako reći, sve je na minimumu. Nažalost, iz zvijezda se ne može iščitati nikakav aspekt koji nudi bilo poticaj ili potporu za rješavanje poslovne situacije u kojoj se ne osjećate kao svoj na svome. Može se čak dogoditi da se nagomilaju neriješeni predmeti ili nedovršeni projekti, odnosno da ne bude sve napravljeno na vrijeme. Stoga svakako odredite prioritete i nastojte srediti ono najvažnije što možete ne računajući na svesrdnu pomoć kolega ili nadređenih. Pojave li se mogućnosti za promjenom radnog mjesta, ozbiljno razmislite o njima.

 

Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite veliku magiju ljubavi!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Vodenjacima prosinac otvara ono u čemu najčešće najviše uživaju – mnoge prilike za osobni rast. Položaj planeta potiče Vas da te prilike ne propuštate, već da ih zgrabite i hrabro iskoristite za svoj napredak. Prosinac pogoduje dobrim odnosima koji su važni za Vaše uspjehe. Prije upuštanja u nove projekte, svakako zaključite ono što ste prethodno počeli.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav biste mogli znatno poboljšati uređivanjem svih ostalih vidova svojega života. Nipošto nemojte miješati ljubavni život s poslovnim, napose ne unositi poslovne probleme ili uspjehe u svoju privatnost. Prvih deset dana prosinca ne očekujte previše na polju ljubavi, no preostali dani u prosincu bit će obilježeni skladom Vaših ljubavnih težnji i ostvarenja.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje je u astralnim konfiguracijama veoma povoljno aspektirano. Izgledi su stabilni i nema naznaka o većim zdravstvenim smetnjama. Zbog dobrog zdravlja bit ćete pozitivni, raspoloženi i optimistični. Svakako, ne zaboravite da nisu samo zvijezde važne, nego i kontrola razine stresa što postižete planiranjem aktivnosti, zdravom prehranom i redovitom tjelesnom aktivnošću.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao u prosincu obećava. Bit će prilike za razvoj karijere, a zvjezdani su aspekti povoljni pa će i okruženje na radnom mjestu biti veoma ugodno. Odnos s kolegama i upravom bit će srdačan. To će Vam pomoći da lako postignete svoje ciljeve i budete prikladno nagrađeni za uložen trud. Ovog biste prosinca mogli dobiti poticaj ili ponudu za napredovanje u karijeri.

 

Horoskop također nosi i skrivenu poruku, stoga nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vam reći o čemu se radi!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

U mnogo je vidova ovogodišnji prosinac blagonaklon rođenima u znaku Raka. Čini se da su tokom cijelog mjeseca usklađeni Vaš polet i spremnost zvijezda da Vas podrže. Početkom mjeseca bit ćete spremni na preispitivanje svega novog i zanimljivog, a sredinom mjeseca počinje posebno povoljno razdoblje za svekoliki razvoj. Uz to, stalno uživate potporu važne bliske osobe.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav i svi bliski odnosi čine se nenarušivo stabilnima za Raka u prosincu ove godine. U tome se krije samo jedna mala opasnost: svoje zadovoljstvo takvim stanjem ne smijete zadržavati u sebi, nego ga morate iskazati. Upravo zato neće svi samci uspjeti održati veze koje su dobro aspektirane u ovom razdoblju – bit će kratkotrajne ako se ne otvorite. Slično vrijedi i za osobe koje već jesu u dužoj vezi – uz jasne znakove, bit će dinamično i strasno.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje će pogodovati Vašem razigranom i pozitivnom temperamentu. Zvijezde nude solidne izglede za sva zdravstvena pitanja. Ne biste trebali biti zabrinuti da će Vas ovog mjeseca zadesiti ikakav iole veći problem sa zdravljem. Kroničnim će bolesnicima biti dostatna uobičajena skrb i terapija.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao Vam i inače uglavnom ide, a ovaj prosinac je razdoblje u kojem naprosto možete zablistati. Zapravo, čini se da su svi godišnji poslovi napravljeni do te mjere da je njihovo dovršavanje puka formalnost. Tako Vam ostaje da uživate u kvalitetno uspostavljenoj radnoj okolini te vrijeme posvetite održavanju i daljnjem poboljšanju poslovnih komunikacija i veza. Ako je bilo nesuglasica s nadređenima, čini se da će se riješiti između Božića i Nove godine, i to bez Vašeg zalaganja (uostalom, niste Vi počeli zatezati te odnose).

 

Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju novca!

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Teško je povjerovati da Vas očekuje toliko dobar mjesec kakav će ovaj prosinac biti Škorpionima. Skladni odnosi, uspjesi u svemu čega se prihvatite… Prava prilika da iskoristite sve svoje kapacitete. Imat ćete povjerenja u druge, a oni će Vam – posebno vaš partner – pružati punu neograničenu potporu. Pripazite ipak na treći tjedan: u njemu je toliko poticaja i povoljnih okolnosti da ipak morate dobro odmjeriti vlastite snage.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Ljubav će se ostvarivati uspješno jer su Škorpioni ovog mjeseca neobično otvoreni prema bliskim osobnim odnosima sa svim horoskopskim znakovima. Do sredine mjeseca još su i moguće neke trzavice ili zastoji, no sve će se uspješno riješiti. Tako su posljednja dva tjedna samo uspon na vrhunce uživanja u zajedničkoj sreći. Više izgleda za ljubavne uspjehe imat će oni Škorpioni među samcima koji budu iskazivali svoje osjećaje. Ipak, ne pretjerujte s izigravanjem žrtve, koliko god to pobuđuje simpatije.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje Vam ima veoma povoljne izglede, osjećat ćete se dobro i bit ćete izvrsno raspoloženi zbog toga. Položaj planeta pozitivno utječe na Vas tako da će se svako zdravstveno pitanje riješiti rutinski. Naravno, nipošto ne zaboravite svoje dobre navike: nastavite vježbati, pripazite na ravnomjeran unos svih hranjivih tvari i redovito perite zube. Možda je i vrijeme da dogovorite kontrolni pregled kod stomatologa.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao ne nosi ništa posebno zanimljivo i novo. Redovnim zalaganjem dosezat ćete uobičajene rezultate. Nema povoljnih izgleda za razvijanjem boljih odnosa u radnoj okolini. U skladu s takvim prosječnim očekivanjima stoje i Vaše financije – nema posebnih pomaka, no redovita zarada bit će i više nego dostatna za troškove. Sve u svemu, neće biti prevelikih zahtjeva za Vas pa ni ta učmalost na poslu neće narušiti Vaše raspoloženje.

 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021.

 

Što god Ribe rade, zvijezde ovog prosinca podržavaju. Uz to, izgleda da Vam se otvaraju sva vrata – stoga, ne oklijevajte! Budite uporni i ostvarite svoje planove. Bit će i ponuda za velike promjene u Vašem životu. Pomno birajte, ljubazno prihvatite odabrano i krenite naprijed. Zvijezde daju šansu, a uspjeh je u Vašim pothvatima osiguran zahvaljujući Vašim sposobnostima. Osobnost Riba ne bi trebala biti zabrinuta za budućnost, nego dopustiti stvarima da se događaju.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Ljubav više nije iza ugla, u prosincu se više neće skrivati. Zvjezdani su aspekti povoljni za ljubaznost prema karizmatičnim Ribama ovog mjeseca. Oko šesnaestog povećavaju se izgledi za nove veze i intenziviranje postojećih. Obiteljska ili prijateljska druženja najizgledniji su trenuci u kojima bi samci mogli uploviti u ljubavni odnos. Bračne veze bit će pune radosti, a na pomolu je i mogućnost za prinove u obitelji. Ovog prosinca Ribe naprosto imaju astralnu podršku za slavlje ljubavi. Vrijeme je da uživate u životu s voljenima dijeleći svoje uspjehe.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Zdravlje je povoljno, prema položaju zvijezda. Ne biste trebali imati nikakvih većih zdravstvenih problema. Povoljno zdravstveno stanje održavajte zdravim načinom života.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. 

Posao bi u prosincu mogao biti označen povoljnim financijskim kretanjima. Prema zvjezdanim aspektima, zarada bi mogla biti veća od očekivane za uloženo, napose u trgovini. Nažalost, izgledi za međuljudske odnose u radnom okružju nisu tako dobri pa se ne očekuje znatan profesionalni rast.

 

Potražite savjet sudbine od savjetnice Ognjene na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

tarot-telefon

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Što sanjaju Loto dobitnici – znakovi da ga morate uplatiti igre na sreću!

 

AHAT – Kristal SNAGE, USPJEHA I HRABROSTI

 

Seksualan život Vam više nije isti? Učinite ovo kako bi ponovo postao strastven!