Mjesečni horoskop za kolovoz – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za kolovoz – saznajte što Vam donose zvijezde! Kolovoz je vrijeme novih početaka, ali i situacija koje neće uvijek biti ugodne. Moglo bi se dogoditi da harmonija bude narušena. Većina situacija u kojim ćete se naći će biti posljedica odluka koje ste donijeli u prethodnom razdoblju. Najaktivniji planeti u kolovozu će biti Venera i Jupiter. To savezništvo bez sumnje će dobro doći u nekim situacijama. Unatoč tome neki znakovi će imati problema sa kontroliranjem svojih emocija, što bi moglo uzrokovati niz problema u drugim životnim područjima. Ne samo na ljubavnom planu. Manji nesklad ne mora uvijek biti negativan. Promjene često dolaze u cilju pozitivnih ishoda.

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Mjesečni horoskop za Ovnove predviđa: ovaj mjesec započinje sjajno, što se uvelike odnosi na socijalnu interakciju. Postoje neka područja na kojima ste možda odlučili odstupiti.

Pomislite na iskrenost ili bliske saveze. Ako je romantični odnos u tijeku, to može postati veći dio Vašeg razmišljanja. Energije ovog mjesece mogu dovesti i do razmišljanja o nekome iz prošlosti, družeći se s ljudima u nekom nostalgičnom svjetlu.

Ako ste bili nesigurni u vezi sa svojim odnosima na neki način, energija ovog mjeseca mogle bi Vam pružiti veću sigurnost. Možda ćete razmišljati o svojim vrijednostima i kako vrijednosti međusobno spajaju ljude.

Ovo može biti vrijeme novih početaka.

Osobni horoskop  možete zatražite od savjetnice Vere na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!  

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Ovaj mjesec započinje u dijelu Vašeg horoskopa koji ima veze sa Vašim sučeljem sa svijetom općenito. Dakle, govorimo o odgovornostima, obvezama, ambicijama, poslu, karijeri, obuke.

Ove stvari mogu značajno utjecati na ovo područje. Postajte više druželjubivi i pruža Vam se prilika da podignete svoju vibraciju u smislu povezivanja s drugima.

To će Vam omogućiti da se družiti s ljudima kroz svoj rad, kroz neki profesionalnu organizaciju. To Vam zapravo može biti dio za sklapanje novih prijateljstva, ali i poboljšati svoj položaj ili mogućnost da napredujete.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Mirta na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Mjesečni horoskop za Blizance predviđa: Merkur 5.8. ulazi u znak Lava, što će Vam omogućiti da pokrenete neke nove planove i suradnje. To će velikim dijelom biti povezano s putovanjima, visokim obrazovanjem i znanjem. No svakako pripazite na one osobe koje su Vam sumnjive, posebno kada je riječ o poslovnoj suradnji. Ovo je i prilika za Vas da vrlo pažljivo razmislite o tome kako se približavate svojoj životnoj ulozi, svojim ambicijama i postoji li neka vrsta prekvalifikacije koju biste možda željeli učiniti u tim područjima. Uz to, ovog mjeseca nemojte nikome posuđivati novac, a ni sami nemojte ulaziti u nekakve dugove. Sada nije pravo vrijeme ako planirate uzeti kredit. Ako još uvijek tražite posao, ovog mjeseca ćete dobiti priliku da pokažete svoje vještine i sposobnosti, što može dovesti i do ugovora.

Kad govorimo o ljubavi, obratite pažnju da partneru pružite dovoljno pažnje i ljubavi. Većinu vremena ćete provoditi van kuće s prijateljima, a to bi moglo zasmetati Vašem partneru. Samci, hodajte širom otvorenih očiju jer u Vaš život može ući posebna osoba.

Ali ipak trebate biti oprezni jer neke osobe mogu ostaviti pogrešan dojam kod Vas. Stoga već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno proricanje za ljubav!

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć od najboljeg stručnjaka!

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Na temelju mjesečnog horoskopa, važno je biti optimističan, posebno sada kada imate sve te zadatke na svojim leđima. Moguće je da neće sve imati pozitivan ishod. Nemojte  se osjećati loše ako nešto pođe po zlu, sredinom kolovoza slijede za Vas neka iznenađenja.

Dio toga je povezan i s putovanjima. Ako postoji profesionalna situacija s kojom se želite baviti i može doći do kontakta koji imate ili u vezi s nekim djetetom ili grupom, to bi mogla biti radna grupa ili poslovno društvo. Budite ljubazni jer će Vam to pomoći više uspjeha u područjima koja to zahtijevaju. Uz to, izbjegavajte sada dugove i velike investicije. Strpljivo pričekajte bolje razdoblje, jer ćete se u protivnom suočiti s raznim gubicima. Kad govorimo u ljubavi, može doći do neslaganje s partnerom, najviše zbog toga jer će se vaša mišljenja razilaziti. Trebate se potruditi pronaći zajednički jezik i biti spremni na kompromis, zahvaljujući čemu ćete se lijepo slagati i provesti kvalitetno zajedničko vrijeme. Rakovi koji nisu u vezi: iako ćete imati potrebu vrijeme provoditi u samoći, horoskop Vam poručuje da trebate više izlaziti. Osim što će Vam to ispuniti vrijeme, mogli biste se i zaljubiti.

Stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odati sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Kolovoz od Vas traži da budete oprezni pri obavljanju zadataka, posebno ako u obavljanju određenih zadataka nemate puno iskustva. Nemojte se ustručavati potražiti pomoć kolega za koje znate da su Vam spremni pomoći u bilo kojoj situaciji. Uz to, nemojte obraćati pažnju na ogovaranja na poslu. Vama je cilj da svoj posao obavljate uspješno i s puno volje, stoga nemojte dozvoliti da nebitne stvari odvlače Vašu pažnju. Lavovi koji vode vlastiti posao ovog mjeseca bi se mogli suočiti s manjim problemima. Horoskop Vam poručuje da pažljivo analizirate svaki korak, nemojte se dovoditi u situaciju da impulzivno reagirate, to Vam može donijeti samo štetu. Kolovoz nudi niz pozitivnih financijskih mogućnosti. Dakle, možete vrlo pažljivo razmisliti o tome koliko ulažete u određene situacije. U privatnom životu može doći do neslaganja s partnerom, najviše zbog toga što ćete oboje biti tvrdoglavi i tjerati vodu na svoj mlin. Tu može doći do zahlađenja komunikacije, ali nemojte se opirati, već pronađite način da mirno razgovarate. Posebno kada su u pitanju zajednički planovi. S druge strane, horoskop samcima previđa ulazak u emotivnu vezu.   Iako možda nećete biti spremni na taj korak, shvatit ćete da ne možete bez te osobe.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Danijela na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!    

  

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Ovog mjeseca će se poboljšati poslovne prilike, kao i Vaša financijska situacija. Kolovoz Vam donosi mogućnost da postavite čvrste temelje za budućnost i pritom stabilizirate i sadašnju situaciju. Krajem kolovoza najviše ćete vidjeti rezultate svog napornog rada. Nisu isključene ni nagrade za predan rad. Nemojte poduzimati nikakve rizične korake jer to može nanijeti štetu u zajedničkoj suradnji. Sve u svemu, ovog mjeseca Vas prati sreća, ostanite predani svom poslu. Uskoro ćete se odmoriti, pa se malo trebate strpiti i biti izdržljivi. Vrijeme je i da temeljito analizirate Vaš odnos s obitelji, prijateljima ili kolegama. Ako smatrate da postoji odnos koji trebate dovesti u red, učinite to.

Samcima horoskop ne predviđa ništa značajno. Ovog mjeseca nećete ostvariti emotivno poznanstvo. Komunikacija s novim osobama većinom će biti površna. Ipak će ovaj mjesec biti uspješniji u polju karijere. Obratite se savjetnici Zari na kodu 353, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite je magiju uspjeha kao pojačanje!

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!     

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Kolovoz za Vaš horoskopski znak obećava ugodan i uravnotežen mjesec, posebno u materijalnom smislu jer će Vam se pružiti neočekivane prilike. Iskoristite svaku priliku koja će Vam pomoći da napravite promjenu, a sada ćete ih imati dosta! Prva polovica mjeseca posebno je dobra za promjenu dosadašnjeg života. Osjećat ćete da ste skloni ljubavi, zato neće biti teško zaljubiti se. Pred Vama je puno promjena, uključujući duga putovanja. Svake večeri značajan dio vremena trošit ćete na duge razgovore s osobom različitog spola, što bi na kraju moglo rezultirati romantikom. Ako se uspijete zaljubiti, prije svega poslušajte glas razuma, a potom i srce. Doživljavate osobnu metamorfozu, uglavnom zbog energije i hrabrosti. Te će se promjene vrlo pozitivno odraziti na Vaš život.

Ne zaboravite usmjeriti pažnju na najvažnije ciljeve u životu. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Nives na kodu 226064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odraditi detaljno predviđanje za budućnost!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!    

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Počet ćete pristupati životu na lagan i optimističan način. Bit ćete vrlo voljni putovati, upoznavati nova mjesta i učiti nove i nepoznate stvari. Zbog toga ćete početi osjećati veći entuzijazam u obavljanju svojih dnevnih dužnosti. I Vaša će glava biti puna ideja. Upoznat ćete osobu sličnu Vašim osobinama. Također će znatiželjno promatrati svijet. Moguće je da ćete zajedno putovati nekuda. Sredinom mjeseca postići ćete zajedno s partnerom dugo očekivani kompromis. Snaga, energija i ogroman entuzijazam dominirat će tijekom ovog mjeseca. Bit će Vam važno da neke stvari radikalno promijenite, pa čak i da ih zaustavite ako je potrebno! Nemojte se čuditi ako su Vam dosadili zadaci koje rutinski obavljate, čak i posao, jer su prihodi dovoljni samo za osnovu života.

Ostanite vjerni sebi, ne dozvolite da se itko miješa u Vaše ciljeve! Gledajte samo naprijed, prošlost se ne može promijeniti. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Aminah na kodu 562, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odraditi detaljno predviđanje i uputiti Vas u pravom smjeru!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

pitajte:_sanjaricu

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Ovog mjeseca se otvara prilično puno pitanja, morat ćete donijeti pametne odluke. Bit ćete dio ugodnih i neugodnih stvari. Živahnost i poteškoće izmjenjuju se gotovo cijelo vrijeme. Može doći do poremećaja u međuljudskim odnosima, osjećajima i financijama. To može dovesti do neočekivanih napetosti i sukoba s kojima se neće biti lako nositi. Generalno, u  kolovozu će Vam biti puno stvari na umu. Iako će biti puno odgovornosti, nemojte se uplašiti. A ako samo osjećate da ste preplavljeni njima, budite sigurni u sebe i zauzmite diplomatski pristup. Počnite više razmišljati o sebi. Pokušajte organizirati svoje vrijeme tako da sve što napravite bude 100% napravljeno sve do zadnje stavke.

Jedna osoba promatra Vaše postupke i ako samo pokažete veću odgovornost i savjesnost, onda možete očekivati uspjehe. Vidjet ćete da će Vas na kraju cijeniti. Nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odati sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Preuzet ćete sasvim nove obveze na svoja ramena, ali budite oprezni – neće se pokazati da će Vam višak obveza onemogućiti izvršavanje na vrijeme. Kolovoz je sjajan mjesec za zainteresirati se za obiteljske stvari i donijeti zadovoljstvo svojoj voljenoj osobi. Romantika u koju ste se uvukli bit će u punom cvatu. Sasvim je vjerojatno da će se dogoditi zaruke, vjenčanje ili neki drugi važan događaj. Ili će to možda biti neki romantični prijedlog u prekrasnom krajoliku?

Nakon prvog tjedna u mjesecu osjetit ćete neodoljiv poriv da se upoznate, zato ćete zaviriti u sebe i temeljito razmisliti o mnogim stvarima koje su Vam važne. Krajem mjeseca moguća je svađa koja će se temeljiti na financijskim stvarima. Stoga već danas nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za ovu situaciju kako biste izbjegli sve neugodnosti!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

Preporučuje se ovog mjeseca izdvojiti vrijeme za odmor, opuštanje i oporavak. Određena osoba koju ste poznavali u prošlosti sada će se pojaviti u Vašem životu i napraviti veliku zbrku.

Sada ćete većinu svog slobodnog vremena posvetiti sjećanjima, posjećivanju mjesta na kojima niste dugo bili i susretu s rođacima. U profesionalnim pitanjima nastupit će razdoblje stabilizacije. Naći ćete se na pravom mjestu u pravo vrijeme, i prema mjesečnom horoskopu možete biti dio nečega o čemu ni sanjali niste do sada. To će imati veliki utjecaj na Vas u budućnosti.

Tek tako ćete riješiti sve prethodne probleme. Nekako sada sve uspijeva. Mnoge će Vodenjake ovog mjeseca pronaći ljubav, ali i veći dobici također. Iskoristite ovu priliku i zatražite od savjetnice Ognjene na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., magiju novca kao pojačanje!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ

 

U kolovozu će intuicija koja je bila uspavana doći do izražaja, tako da možete biti sigurni da ćete moći riješiti mnoge stvari koje Vas muče već duže vrijeme. Počet ćete funkcionirati na istoj valnoj duljini sa svojim suradnicima i drugim ljudima s kojima ćete svakodnevno dijeliti dužnosti i užitke. Svakako biste trebali posvetiti više pozornosti pitanjima koja se odnose na osnovne aktivnosti. Odlučite što možete dati drugima i pokažite svima kako ste veliki potencijal.

Iznenadite druge svojim vještinama, uključujući i diplomatske. Kolovoz će biti odličan mjesec za provedbu Vaših dugo planiranih planova, dovršavanje važnih projekata koji su zaustavljeni ili čak pokretanje vlastitog posla. Ideje u Vašoj glavi umnožavat će se iz minute u minutu. Tijekom mjeseca susrećete ljude koji su pionirske naravi i učinkovito se bore za ono što im je najvažnije u određenom trenutku.

Dobro je sprijateljiti se s njima, jer ćete proširiti svoj krug interesa. Ipak, ne zaboravite na svoje najmilije. Zapamtite da su to ljudi na koje se možete osloniti u bilo kojoj situaciji

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!   

 

Pročitajte još:

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

12 anđela s Atlantide – Koji je Vaš?

Facebook