Mjesečni horoskop za kolovoz 2021. – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za kolovoz 2021. Kroz srpanj ste možda otkrili da biste napokon mogli prebaciti u nižu brzinu, usporavajući i osjećajući se manje izmučeno zbog intenzivnih astroloških događaja prethodnog mjeseca. No kako su se planeti premještali u Lava, tako se mijenjala i vibracija, jačajući samopouzdanje, asertivnost i fokus na sebe. Sada, dok se probijamo kroz drugu polovicu Lavljeg trenutka, osmi mjesec u godini otvara razdoblje za spontanost, zaigranost.

 

No, 22. kolovoza, sunce prelazi u Djevicu. Nije da se sva ljetna zabava završava preko noći, ali sunce u Djevici moglo bi donijeti da se usmjerimo na posao. Djevica od nas traži da maksimalno iskoristimo svakodnevni rad, kako bismo čaroliju pronašli u sitnicama.

 

A kad o tome razmišljate na taj način, sezona Djevica može Vam poslužiti kao dragocjena prilika koju nećete propustiti iskoristiti prije nego što se jesen nađe na vidiku.

 

 

OVDJE PROČITAJTE MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2021. 

 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Otkako je započela prošlog mjeseca, sezona Lavova donijela Vam je puno prilika za koketiranje, igru, spontanost. Također i zabavu i dobre odnose s prijateljima i partnerom, zahvaljujući kretanju sunca kroz Vašu ljubavnu zonu. I dok se to nastavlja do 22., dobit ćete još jednu slatku dozu energije kao rezultat slatke Venere. Planeta ljubavi, koja se kreće kroz Vašu partnersku sferu od 16. kolovoza do 10. rujna. Do ovog trenutka, sve su iskre letjele, ali sada biste mogli biti spremni odahnuti.

 

Ali zapravo nećete moći predugo izbjegavati grupne aktivnosti. Pun mjesec u Vašoj zoni prijateljstva 22. će potaknuti osjećaj da ste dio zajedničkog napora, zajednice, grupe. Razmislite o tome kako možete dobiti ono što Vam treba i dati najbolje od sebe, poručuje Vam mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

 

Nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min, i zatražite detaljno predviđanje za područje karijere i ljubavi!

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Uz sunce u Lavu i Vašu kućnu zonu u prvoj polovici mjeseca, bit ćete savršeno zadovoljni provodeći vrijeme solo. Ili možda s partnerom, s Vašim ljubimcem. Sve je to također u skladu s putovanjem Vaše vladajuće planete Venere kroz Vaš sektor užitka, koji traje do 16. Ali onda, od 16. kolovoza do 10. rujna, planet odnosa premješta se u Vašu wellness zonu i mogli biste otkriti novi način njegovanja. Isto tako, i kako organiziranje djeluje osvježavajuće i usredotočeno. Uključivanje prijatelja ili voljenih osoba da Vam pomognu može biti i korisno.

Sezona Djevice, koja započinje 22., unosi svjetlost i samopouzdanje u Vaš sektor romantike, tjerajući Vas da uživate u svakom trenutku. Ovo je razdoblje kao stvoreno za to da bude spontanije, vedrije, razigranije. Uz to, i usmjereno prema onome što Vam donosi najviše zadovoljstva. Ako možete osloboditi bilo kakve potrebe da postavite konačne planove, izvući ćete maksimum iz svakog trenutka.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Zija na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam predati magiju uspjeha za mjesec kolovoz!

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

Mjesečni horoskop za kolovoz 2021. 

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Mjesec započinje Vašim društvenim životom, a zatim neki – drugim riječima, točno onako kako Vi volite. To je zahvaljujući činjenici da se sunce kreće kroz Vaš komunikacijski sektor, pojačavajući Vašu znatiželju, apetit za prikupljanjem informacija i Vašu želju da se povežete sa svima. Ali oko 8., mladi mjesec pada na isto mjesto, omogućujući Vam da usredotočite na ljude i projekte u koje želite uliti najviše energije. Budući da je mjesec usko usklađen s Vašim vladajućim planetom Merkurom, Vaše srce  i Vaša sposobnost izražavanja trebali bi se prilično lijepo poravnati.

Kad smo kod Merkura, način na koji razmišljate i dijelite osjećaje i misli promijenit će se 11. kada Vaš vladar uđe u Vašu domaću sferu gdje ostaje do 29. Tada ćete se možda odlučiti odmoriti i usredotočiti na najmilije. Ipak, Vaša želja za zabavom, uzbuđenjem i novim iskustvima ne nestaje. Pogotovo ne kad se Venera, planet ljubavi, nađe u Vašoj romantičnoj zoni od 16. kolovoza do 10. rujna. To će Vas potaknuti da tražite zadovoljstvo, izađite iz svoje zone udobnosti i prepustite se svojim umjetničkim impulsima. U konačnici ćete iskoristiti ostatak mjeseca uspostavljanjem ravnoteže između obaveza i ispunjavanjem Vaše potrebe za avanturom.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam predati Vaš osobni kod za uspješnu karijeru!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Ovog mjeseca više se usredotočujete na novčana pitanja i razmišljate o tome kako Vam Vaša energija i vrijeme pružaju osjećaj sigurnosti. Uz prilično malo akcije koja se u posljednje vrijeme pojavljuje u Vašem sektoru zajedničkih resursa. Dva puna Mjeseca i Jupiter od 28. srpnja – ova je tema povećana. Koliko dajete nasuprot koliko dobivate zauzvrat? Koliko su Vam ugodne ove razmjene? Gdje trebate više podrške? Možda se kolebate pod utjecajem ovog astrološkog teritorija, a to je potpuno normalno. Dobra stvar kod punog mjeseca je što će Vam razjasniti neke stvari.

U međuvremenu, slatka Venera, planet ljubavi, bit će u Vašoj domaćoj zoni od 15. kolovoza do 10. rujna. Prihvatite svu sentimentalnost, vrijeme s najbližima i najdražima, spavanje vikendom ili kuhanje omiljenog obroka. A još bolja vijest je da se u sljedećim tjednima možete veseliti još većem broju dobrih trenutaka koji će Vam doći.

 

Nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam otkriti kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

S rođendanskom sezonom koja je početkom mjeseca u punom jeku, upijate svaku minutu u kojoj morate blistati i svjetlucati u središtu pozornosti. Ali u danima oko Vašeg godišnjeg mladog Mjeseca, koji se događa 8., uživat ćete krećući se prema ovom mjesečevom događaju. Jasnije ćete precizirati Vaš veliki plana, do prvog velikog poteza.

A 22. sunca prelazi u Vaš sektor prihoda, pridružujući se Merkuru i Marsu, što znači da dobivate vjetar u leđa ako ste imali neke ciljeve. Posebno u financijama. Ne zazirite od sastanka sa potencijalnim poslovnim partnerom, menadžerom koji ima zadnju riječ u Vašoj promociji ili uzbudljivim klijentom. Sve dok ste napravili onoliko koliko ste sanjali, spremni ste impresionirati i poboljšati svoje financije.

 

Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobni horoskop!

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Kako mjesec započinje, mogli biste se osjećati kao da ste razapeti između dva svijeta. Jedan duboko privatni i reflektirajući. A drugi se vrti oko hrabrih koraka kako biste svoje želje ostvarili. To je zahvaljujući činjenici da će sunce biti u Vašoj zoni duhovnosti do 22. dok je Mars, planet akcije, u Vašem znaku. Ovaj poticaj mogao bi se pojačati oko mladog mjeseca 8., neposredno prije nego što se Merkur preseli u Vaš znak. Niste sigurni je li još vrijeme da se povučete, zakoračite na pozornicu i potpuno posjedujete prostor koji već tjednima imate na umu. Savjet: Vaša intuicija vjerojatno zna bolje od Vaše glave.

Srećom, nema sumnje da nakon 22., nakon što sunce dođe u Vaš znak sljedeća četiri tjedna, možete ostvariti sve što ste imali na umu. Istog dana kad pun mjesec osvijetli Vašu wellness i zonu dnevne rutine. Donoseći jasnoću oko toga kako sve što ste željeli manifestirati možete uklopiti u svoj već krcat raspored. Razmišljanje o bilo kakvim spoznajama koje ste imali oko 23. srpnja mogu se pokazati informativnim dok se krećete kroz ovaj emocionalni i na kraju trenutak čišćenja.

 

Obratite se savjetnici Mariji na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno predviđanja kartama za mjesec kolovoz!

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Kako je sezona Lava započela, sunce je prešlo u vašu mrežu umrežavanja, pružajući malu pomoć Vaših prijatelja. Budući da ste društveni leptir, razveselilo Vas je više prilika da se oslonite na sve svoje odnose, pa i one profesinalne. A oko 8., kada mladi mjesec padne u taj isti sektor, moći ćete postaviti snažne namjere povezane sa svojom zajednicom. Kako timski napori mogu ojačati Vaše dugoročne želje i kako Vaši doprinosi mogu unaprijediti ciljeve Vaše grupe?

Još jedno slatko razdoblje započinje od 16. kolovoza do 10. rujna. Romantična Venera, Vaš vladajući planet, kreće se kroz Vaš znak. Jačajući sklad u odnosima, povećavajući ljepotu, podržavajući kreativne napore. Uz to, pružajući puno mogućnosti pružanja i primanja užitka. I dok se sunce 22. mjeseca prebacuje u Vaš sektor duhovnosti, osjećati ćete se malo rezerviraniji. Stoga, ovo je apsolutno vrijeme da njegujete svoju nutrinu kroz rituale i rutine koje Vam donose zasluženi osjećaj blaženstva.

 

Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za ovu situaciju!

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Ovaj mjesec započinje fokusiranjem na Vaše profesionalne težnje, s obzirom na to da se sunce kreće kroz Vašu zonu karijere. Otprilike 8., kada mladi mjesec padne u taj isti sektor, planet promjene, u Vašoj partnerskoj zoni, dobit ćete jasnoću oko toga kako želite da izgleda Vaš budući put. Kao i kod svakog lunarnog događaja, Vaša će se intuicija pojačati. Tako da je to prekrasan, koristan vodič za prilagodbu.

Ako trebate predah od sve ove radne drame, možete se osvrnuti na duhovne prakse. S Venerom u Vašem duhovnom sektoru od 16. kolovoza do 10. rujna, i na sve užitke ugodnog druženja kod kuće. Posebno oko 22. kada pun mjesec stigne u Vašu domaću zonu drugi put zaredom. Više meditacije ili samo provođenje kvalitetnog vremena mogu unijeti promjene dok se krećete kroz bilo kakve izazove koje Vam nudi Vaša karijera. Ali od 22. nadalje, sa suncem u Vašoj zoni umrežavanja, oslanjanje na prijatelje i kolege može donijeti jednaku udobnost.

 

Obratite se savjetnici Eviti na kodu 604, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje ljubavi i uspjeha!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Kako se sunce kreće kroz Vašu avanturističku zonu tijekom prve polovice mjeseca, to će pojačati Vašu strast. Mislimo na onu da izađete iz svoje svakodnevne rutine i učinite nešto potpuno hrabro. Ali ako vrsta putovanja koju imate na umu nije baš moguća, još uvijek postoji puno načina na koje možete uzdrmati stvari. Do sada, vjerojatno ste počeli eksperimentirati s puno njih. Otprilike 8., kad mladi mjesec dođe u tu istu zonu, možete ući u dugoročni plan igre za zadovoljenje svoje želje za lutanjem. Samo znajte da bi sudjelovanjem Urana u ovom mjesečevom događaju moglo doći do velike, potencijalno zastrašujuće promjene. Ali ako netko može maksimalno iskoristiti ovo razdoblje, to ste Vi.

22. sunce prelazi u Vaš sektor karijere. Osvjetljavajući Vašu želju da budete prepoznati za sav svoj naporan rad i da Vam se dodijeli veća odgovornost ili staž. A ako je vrijeme da se nešto pokrene, ovaj mjesec mogao bi postaviti temelje za korake u novom, ispunjenijem smjeru. A oko 22., kada pun mjesec osvijetli Vašu komunikacijsku zonu, izgovaranje Vaše istine prilično je neizbježno.

 

Već danas nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odraditi veliki ritual zaštite od negativnih energija!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Putujete svijetom zajedničkih resursa i jačate svoju emocionalnu povezanost s nekim posebnim ovog mjeseca. Ali bit ćete usredotočeni i na usavršavanje vlastite osobne filozofije i širenje uma na način koji se osjeća duhovno zadovoljavajućim. Sunce u Lavu do 22., nalazi se u Vašem intimnom sektoru. To Vam donosi nalet samopouzdanja oko zbližavanja s najbližima i najdražima. A ova energija može doseći svoj vrhunac 8. kada se mladi Mjesec udruži s Merkurom, nadahnjujući Vas da pomno analizirate svoje emocije. Emocije koje imate prema voljenoj osobi, partneru ili čak sebi.

Istodobno ćete se još više usredotočiti na povezivanje s drugima oko svojih ciljeva u karijeri nego inače. Iz razloga što će socijalna Venera biti u Vašoj profesionalnoj zoni od 16. kolovoza do 10. rujna. Novac i sigurnost opet će Vam biti na prvom mjestu oko 22. kada puni mjesec osvijetli Vaš sektor novca. Od Vas će se zahtijevati da se jasno upoznate s poslom koji pruža najveće rezultate.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Selena na kodu 571 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Iako ste fokusirani prvenstveno na prijatelje, sunčevo putovanje kroz Lava privlači Vašu pažnju prema interakciji jedan na jedan i jačanju Vašeg odnosa s partnerom. Već ste razmišljali o tome, a oko 8. mladi mjesec predstavlja trenutak visoke energije u kojem bi moglo postati kristalno jasno što želite od odnosa. Bili oni ljubavni, platonski ili profesionalni. Vaš vladar Uran podržava Vaš osjećaj sigurnosti i unutarnje ravnoteže.

Pun Mjesec 22. ponovno je, baš kao i prošlomjesečni, u Vašem znaku. Postat ćete svjesni svojih potreba dok ste bili fokusirani na izgradnju partnerstva, osjećaja intimnosti i zajedničkih resursa. Ogorčenost i bijes mogli bi se pojaviti. Iz tog razloga, dajte sve od sebe da odgovore potražite u Veneri. Izlazak, učenje ili pustolovina mogao bi biti najbolji način za obradu svih složenih osjećaja koji se sada pojavljuju.

 

Već danas nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ 2021.

 

Kako mjesec bude odmicao, sunce u Vašem rutinskom i zdravstvenom sektoru vidjet će Vas slažete sitnice svakodnevnog života. Pokušat ćete riješiti zadatke poput održivog plana vježbanja i organizacije oko Vašeg doma. Ovo bi Vam moglo biti dosadno, ali mogli biste otkriti kako Vam bolja organizacija stvara prostor, vrijeme i energiju da biste radili više od onoga što volite.

Zatim, druga polovica mjeseca donosi puno vremena za vezivanje. Venera u Vašem sektoru intimnosti od 16. kolovoza do 10. rujna podržava Vaše napore da se na dublji emotivni način povežete s ljudima do kojih Vam je stalo. A kad se sunce pomakne u Vašu partnersku zonu 22., pronaći ćete i više prostora za povezivanje sa svojim najdražim prijateljem, značajnom osobom i / ili drugom voljenom osobom. Vaši napori da se uparite s kolegom u zajedničkoj težnji na poslu mogu dobiti poticaj. Sva ova energija odnosa može Vam pružiti osjećaj podrške. Uz to, jačajući Vaše samopouzdanje i sposobnost da njegujete usmjerenost u narednim tjednima.

 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite prijevod sudbine!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

tarot-telefon

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Horoskopski znakovi na dejtu: što kažu zvijezde – tko će s kime?

 

Paraliza sna – Sile Crne Magije!

 

Eterična ulja za svaki horoskopski znak

 

Boris Dominiković tv voditelj – Karmička sreća