Mjesečni horoskop za lipanj 2022. – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za lipanj 2022. Merkur, planet koji vlada komunikacijom, ide izravno u Bika, stoga očekujte da se vaše ideje i strasti konačno pokrenu. S Merkurom u zemaljskom znaku Bika, možete očekivati prijeko potreban zamah naprijed. Ovdje se radi o izgradnji temelja za to kako će vaš život izgledati dugoročno.

Venera, planet ljubavi, također će veći dio lipnja provesti u Biku, što će dovesti do ozbiljnog užitka i prepunog društvenog kalendara – ipak se poklapa s drugom polovicom sezone Blizanaca! 14. bit će pun mjesec u Strijelcu, baš na vrijeme za službeni početak ljeta i sezone Raka 21. Mlad mjesec u Raku, vodenom znaku, 28. može vas vratiti u vašu emocionalnu srž. Doznajte što to znači za vaš znak u mjesečnom horoskopu za lipanj.

 

 

Mjesečni horoskop za lipanj 2022.

 

 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Lako je biti uhvaćen u tuđu dramu kada se osjećate odgovornim za brigu o njima. Prihvatite društvenu energiju sezone, a da ne budete pretjerano upetljani u tračeve koji vas ne uključuju. Osvježena perspektiva potaknut će vas da ublažite tjeskobu, zbunjenost ili tugu koju ste osjećali. Nemojte čekati loš dan za mentalno zdravlje da biste svoje prakse dobrobiti počeli shvaćati ozbiljno. Sezona raka savršeno je vrijeme da se posvetite svojim korijenima i istražite svoje emocionalne potrebe.

Merkurovo izravno kretanje 3. lipnja daje vam poticaj da se borite za svoje snove. Srećom, pun Mjesec u Strijelcu 14. lipnja daje vam motivaciju da se krećete prema svojim ciljevima – iako je to teška bitka za postizanje zvjezdanog priznanja koje želite brzim tempom. Ne dopustite da se zbog grozničave energije iz ljetnih dana, koja dolazi iz ljetnog solsticija, osjećate kao da se ne možete zabaviti i da morate dati sve od sebe kako biste postigli profesionalni uspjeh. Stvaranje ravnoteže u vašem životu ključno je tijekom mladog Mjeseca u Raku 28. lipnja – posebno za nekoga poput vas koji može duboko zaroniti u posao.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Dobit ćete veći autoritet na poslu i moći ćete uvjeriti ljude da obave svoje zadatke na vrijeme. Zbog mogućnosti eskalacije napetosti između intimnih partnera budite oprezni. Ne dopustite mjesta neizvjesnosti u umu vašeg partnera i pobrinite se da nema nesporazuma. Bilo koji sudski spor koji je sada u tijeku vjerojatno ćete dobiti. Povećat će se međusobno povjerenje članova obitelji. Mogli biste dobiti blagoslove starijih.

Počinjete preispitivati odnose i prijateljstva u svom životu zbog Saturnovog povratnog putovanja koje počinje 4. lipnja. Imate pojačavajuću energiju koja dolazi od punog Mjeseca 14. lipnja koji služi kao podrška koja drži ta partnerstva zajedno (čak i ako nisu na najboljem mjestu u ovom trenutku). Dobra vijest je da vam ulazak Merkura i Venere u Blizance 13. i 22. lipnja daje priliku za stvarne razgovore s drugima – sve dok se ne vodite s ponosom ili egom. Nakon što prikupite sve informacije, moći ćete donositi odluke o tome kako želite nastaviti s odnosima.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

 

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Puno je prilika da napredujete u svom poslu. Vaša učinkovitost će se povećati i steći ćete naklonost svojih nadređenih. Za ljude u poslu bit će uspona i padova. Treba izbjegavati svaku veću financijsku odluku. Vaši osjećaji prema partneru će postati jači, kao i vaše povjerenje u njega. Imat ćete ključnu ulogu u premošćivanju jaza između članova obitelji kada je u pitanju komunikacija.

Stvarno ste dobri u korištenju svoje pameti da uvjerite druge da vide vaše gledište. Međutim, ovaj bi se osjećaj mogao vratiti 13. i 22. lipnja, kada će vaše ljubazne komunikacijske vještine krenuti nagore. Vaš impulzivan i brz um izgovarat će riječi koje nisu nužno ljubazne, što će promijeniti dinamiku i situaciju. Umjesto da odustanete od nade da ćete uspjeti, iskoristite Pun Mjesec 14. lipnja kako biste pomogli drugima da razjasne ono što želite i pokušavate izraziti. Velika je vjerojatnost da će se stvar riješiti do 28. lipnja, ako budete igrali po pravilima — to znači biti super fin, ispričati se i ne žuriti. Nadajmo se da to možete učiniti. Držimo vam fige.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Razmišljanje o tome kamo ide vaš život moglo bi vas potaknuti da olabavite uzde i zabavite se ovog mjeseca. Umjesto da na poremećaje vaše svakodnevne rutine gledate kao na teret, tretirajte ih kao priliku da budete slobodniji. Možda dolazite do kraja partnerstva, ugovora ili najma koji će vas postaviti da sebi postavite nove ciljeve – idealno iz nade, a ne iz straha od onoga što slijedi. Odvojite malo vremena iz svog radnog rasporeda i učinite nešto što vas podsjeća na radost života. Dajte prioritet svojim unutarnjim, emocionalnim potrebama u odnosu na praktične ciljeve.

Bilo je mnogo neizvjesnosti oko sljedeće faze vaše karijere, koju je donijelo Merkurovo okretanje unatrag. Počet ćete osjećati lišenost dvosmislenosti u trenutku kada Merkur krene naprijed 3. lipnja. Međutim, to ne znači da je vaša osobna profesionalna potraga gotova. Saturnova prisutnost u sektoru karijere vaše karte uvelike vas ograničava. Planetarni mjesečev hod Saturna, koji počinje 4. lipnja, samo će još više zakomplicirati stvari. Umjesto vrtoglavog plesa pokušavajući riješiti stvari, oslonite se na svoje podsvjesne želje i ciljeve tijekom Punog Mjeseca u Strijelcu 14. lipnja i pokušajte ih razumjeti na zamršenoj razini kroz Neptunov sanjivi retrogradni put u Ribama koji počinje 28. lipnja.

 

Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min, koja će Vam odati sve detalje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

U uredu će vaš trud biti prepoznat, a nadređeni će vas počastiti. Tražitelji posla neće imati problema s pronalaskom posla. Za trgovce će ovo biti dobar mjesec jer će prihodi rasti i asfaltirati nove ceste. Trebate biti strpljivi kada ulažete jer će to biti rizičnije. Ne skrivajte ništa od svog suputnika i slobodno iznesite svoje osjećaje. Utjecaj autsajdera u vašoj vezi mogao bi imati negativan utjecaj.

Prije nego što donesete emocionalnu odluku o putanji svoje karijere, odvojite trenutak da usmjerite svoju energiju i shvatite viziju koju imate za budućnost. Iako retrogradni Merkur završava 3. lipnja, još uvijek se krećete kroz stupnjeve retrosjene koji slijede i traju do 18. lipnja. Preostali naknadni potresi Merkurovog hoda po Mjesecu mogli bi utjecati na vaše izbore – osobito kada Pun Mjesec 14. lipnja naglašava ovu energiju. Profesionalne težnje mogu se činiti poput dima i zrcala kada Neptun 28. lipnja započne svoj pljusak u Ribama, zbog čega bi mjesec lipanj trebao koristiti za planiranje umjesto za poduzimanje akcija. Dugo, pažljivo pogledajte trenutni opseg svoje karijere prije nego što krenete u drugom smjeru.

 

Obratite se savjetnici Etiki na kodu 333, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za mjesec lipanj!

 

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Na poslu može biti nekih uspona i padova. Tijekom svog rada možete se suočiti s izazovima. Protivnik na radnom mjestu može donijeti probleme. Oni koji posluju trebali bi se koncentrirati na međunarodnu trgovinu. Bit ćete uspješni ako razvijete svježu poslovnu strategiju. Uz podršku savjeta životnog partnera otkrit ćete rješenje za svoje probleme. Trebali biste paziti na starije u svojoj obitelji i donositi odluke samo uz njihovo odobrenje.

U posljednje vrijeme vaše su financije sve manje. Nemate više ništa za pokazati za sav naporan rad koji ste uložili i za sve kasne sate koje ste radili u uredu. Saturnov planetarni hod po Mjesecu 4. lipnja omogućit će vam da bolje razumijete svoje financije. Što više novca sada uštedite, veća je vjerojatnost da ćete idući mjesec uzeti odmor o kojem ste sanjali, a da ne bankrotirate. Osoba od povjerenja rado će dati financijske savjete tijekom ljetnog solsticija i mladog mjeseca Raka koji vam donosi obilje i blagostanje. To je ako odlučite preuzeti plan plaćanja ili proračun koji osigurava da nećete krenuti u divlju, nepromišljenu ili bezbrižnu potrošnju.

 

Stoga nazovite savjetnicu Viktorija na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min. i zatražite savjet stručnjaka!

 

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Kada se Merkur – vaš vladajući planet – vrati u Blizance 13. lipnja, osjećat ćete se puno slobodnije, pozitivnije i sposobnije se izraziti autentično. Međutim, možda ćete morati procijeniti jeste li nosili nerealne vizije svoje budućnosti. Razmislite o tome kako su vaša očekivanja izazvala pritisak na sebe i ljude oko sebe. Usredotočite se na razvoj svojih ciljeva iz temelja i planiranje koraka za njihovo postizanje, umjesto da krenete u trag bez jasnog smjera. Tako ćete se osjećati sigurnije, manje tjeskobno i jasnije što trebate od sebe i drugih.

Uvijek se izražavate na bezobrazan, površan način – ali rijetko volite doći do srži stvari. Pun Mjesec u Strijelcu 14. lipnja tjera vas da kažete svoju istinu – dobru, lošu, ružnu – što može biti teško za bilo koga. Također, Merkur, koji je vaš vladar, ponovno se poravnava s vašim Suncem 13. lipnja po drugi put od početka retrogradnosti i Venera ulazi u vaš znak 22. lipnja, dajući vam priliku da budete iskreni s drugima o svemu što vas opterećuje um. Zamislite ovo kao svoj mjesec koji će vam biti čist. Učinite ono što smatrate ispravnim – bez obzira na neslaganje koje vam vaš blizanac šapuće na uho.

 

Moguće je naići na izazovne profesionalne situacije, stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju novca!

 

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Preporučuje se da se prema svojim suradnicima odnosite s poštovanjem i oprezom, jer bi neki ljudi mogli kovati zavjeru protiv vas. Svoju tvrtku možete pokrenuti u bilo kojoj industriji. U vezi sa zadatkom, dobit ćete pomoć od nepoznate osobe. Pridruživanje državnom sektoru može vam pomoći da uspijete. Možda će doći do obiteljskog raskola zbog stare svađe. Količina ljubavi koju imate za svog životnog partnera će rasti. Vaš životni partner bit će tu za vas u svakom pogledu.

Većina kozmičke energije u lipnju baca svjetlo na vaš javni ugled. Budući da ste uvijek netko tko ostavlja šarm na druge na zahtjev, počet ćete shvaćati koliko su ti lažni iskazi ljubaznosti neiskreni. Kada Venera klizi u Blizance 22. lipnja, vi ćete okrenuti svoju snažnu i odgovarajuću vagu u drugom smjeru i dati svima do znanja manje vidljivu stranu sebe – što nije 100% pristojno 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Nakon cijelog života skrivanja svoje urođene prirode, mlad Mjesec u Raku 28. lipnja vaš je način da pokažete svoje prave boje svijetu. Sada ljudi mogu dobiti intimni pogled na vaš život – iako im otkrivate samo sitnice.

 

Stoga već danas nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za ovu situaciju!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Bit će eliminirane sve vrste zabluda o radnom mjestu. Također možete planirati premještanje poslova. Ostvarit ćete poslovni uspjeh i nadvladat ćete konkurente. Uživat ćete u svim prednostima koje donosi posjedovanje zemlje predaka. Moći ćete osloboditi svoj novac koji je zadržan. S parterom može doći do nesuglasica, stoga nastavite oprezno. Prihvatite svoju krivnju bez oklijevanja.

Sav rad i nikakva igra nisu bili korisni za vaše mentalno zdravlje. Provodite sate i sate buljeći u računalo svaki dan, a da vam se ne nazire kraj projektima koje radite, tjera vas da žudite za uzbuđenjem i slobodom. Saturnovo okretanje unatrag 4. lipnja budi vas iz ove izmaglice i potiče vas da osjetite miris proljetnog cvijeća. 13. i 22. lipnja pruža vam priliku da provedete vrijeme družeći se sa svojim najboljim prijateljima, kada Merkur i Venera uđu u znak Blizanaca. Budite društveni leptir kakav ste rođeni tijekom punog Mjeseca Strijelca 14. lipnja. Raširite svoja krila da letite i istražujete. Samo znajte granice s količinom posla koji preuzimate na Mlad Mjesec 28. lipnja.

 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Usredotočenost na svoje fizičko i mentalno zdravlje omogućit će vam da ovog mjeseca postanete bolja verzija sebe. Vaša teža prošla sjećanja mogu se ponovno pojaviti, pozivajući vas da istražite jeste li uzeli dovoljno vremena da se izliječite od svojih prošlih iskustava i zatvorite stara poglavlja. Svaka ogorčenost koju osjećate pokazat će gdje dopuštate da vaša vezanost za prošlost nastavi utjecati na vašu sadašnjost. Izazovite svoje negativne misaone obrasce i budite otvoreni u pogledu svojih potreba. Kada počne sezona raka, osjećat ćete se kao da se ljudi više trude da vas razumiju.

Iako do ljetnog solsticija i mladog mjeseca 28. lipnja možda nećete osjetiti vjetar u jedrima, to ne znači da prvi dio lipnja ne biste trebali iskoristiti za odmor i opuštanje. U posljednje vrijeme doživljavate izgaranje (i iz profesionalnog i iz osobnog života). Važno je dati si trenutak da se ponovno povežete sa svojim tijelom, umom i duhom – osobito tijekom punog Mjeseca 14. lipnja u Strijelcu. Odmorite se od društvenih mreža, drame u grupi vršnjaka i stavite telefon na “Ne uznemiravaj” nekoliko dana prije nego što se mjesec dogodi 14. kako biste osigurali vrhunac spokoja i hladnoće. Tada će vaša energija biti obnovljena i obnovljena na vrijeme kako biste proslavili svoj rođendan u danima koji su pred vama.

 

Moguće je naići na izazovne profesionalne situacije, stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju novca!

 

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Otvorit će se nove poslovne prilike, a vi ćete ići naprijed s novom strategijom. Vaša odluka da uložite u tvrtku isplatit će vam se u tom razdoblju. Bit će korporativne suradnje ili novih sporazuma koji će podići vaše poslovanje na nove visine. Možda ćete doživjeti dubok osjećaj izolacije. Kao rezultat toga, može doći do odvajanja od voljene osobe. Potrudite se komunicirati jedni s drugima. Može doći do razdora između vas i bliskog rođaka.

Da, sezona pomrčina je gotova. I, retrogradni Merkur 3. lipnja se zaustavlja. No, to vas ne opravdava da doživite veliku dramu u vezi u nadolazećem mjesecu. Nažalost, retrogradnosti Saturna i Neptuna koje počinju 4. i 28. lipnja potaknut će stvari u vašem romantičnom životu i potaknuti vas da se udaljite od nezdravih situacija. Želite se izvući iz kolotečine i ući u sreću. U ovakvim slučajevima, presijecanje energetskih, emocionalnih i psihičkih užeta koji vas povezuju s drugima izvrstan je način da se pomaknete dalje od toksičnosti koja postoji između vas oboje. Mlad Mjesec u Raku 28. lipnja nudi vam veličanstven novi početak – ako ste to spremni prihvatiti.

 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2022.

 

Vaša profesionalna putanja će se poboljšati. Vaš trud će biti prepoznat, a vi ćete dobiti poštovanje. Ljudi koji traže posao moći će ostvariti svoje ambicije. Iskoristite svoje izvrsne komunikacijske vještine kako biste uspostavili nove veze. Imate mogućnost ulaganja u bilo koji oblik infrastrukturnog projekta. Pokušajte osvojiti srce svog supružnika slatkim jezikom. Kada je riječ o vašoj braći i sestrama, budite što ljubazniji.

Jedno je sigurno: vi ste čarolija. Kada niste sigurni kako upravljati svojom moći, to je zato što drugi koriste vampirizam da vam oduzmu svjetlost. Kozmička energija lipnja pomaže Ribama da povrate svoju vitalnost, od blistavog punog Mjeseca 14. lipnja zajedno s kretanjem Merkura i Venere u prozračne Blizance 13. i 22. lipnja. U trenutku kada ljetni solsticij počinje 21. lipnja je kada ćete biti spremni stajati snažno i osjećati se kao da možete preuzeti svijet. Lekcija koju treba naučiti kada Neptun počne retrogradno 28. lipnja je da nikada nikome ne dopustite da dominira ili uđe u vašu sjenu. Volite se – čak i dijelove koji se ne vide.

 

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vam odraditi detaljno predviđanje za mjesec lipanj 2022.!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

tarot-telefon

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Proricanje – Nostradamusov Magični krug!

 

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

3 Horoskopska znaka koje očekuje velika sreća u 2022.