Mjesečni horoskop za lipanj– saznajte što Vam donose zvijezde!

Lipanj 2020. obilježen je Mjesečevim pomračenjem u Strijelcu 5. lipnja i pomračenjem Sunca u Raku 21. lipnja. S jedne strane, ovaj astrološki kontekst predviđa provjere stvarnosti za određene situacije koje su trebale biti odavno riješene. S druge strane, to stvara duboku emocionalnu potrebu za novim počecima koji nas vode prema osjećaju sigurnosti.

Na osobnoj razini, pomračenje Mjeseca od 5. lipnja 2020. ukazuje na to da svatko od nas ima mogućnost otkrivanja neke dragocjene unutarnje istine koja nam daje priliku za čišćenje duše.

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ

Za neke Ovnove pomračenje Sunca 21. lipnja moglo bi označiti emocionalni poziv na buđenje koji im pruža mogućnost ponovnog rođenja, nove faze emocionalne povezanosti. Stariji i nestabilni odnosi mogu se testirati, a ako temelji nisu čvrsti, mogu se voditi raspadu.

Ako ste sami, stvari se kompliciraju zbog pravila društvene udaljenosti. Možda ćete dobiti priliku upoznati nekoga zanimljivog. Potencijalni se odnosi sporo razvijaju i više se uvlače u područje rasprave, barem zasad. 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ

Lunarno pomračenje 5. lipnja 2020. koje aktivira Vašu 8. kuću intime govori o dubini. Vaš intimni život može proći kroz krizno vrijeme. Budući da Mjesec vlada s Vašom 8. kućom (komunikacija), ohrabrujete Vas da započnete raspravu o dirljivoj temi. Postoji mogućnost prekida toksične veze.

Neki Bikovi su uhvaćeni u nostalgiju za bivšom ljubavlju ili čak pokušaju da ponovno uspostave  neku stariju vezu, možda i na daljinu.

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ

Lipanj počinje Mjesečevim pomračenjem 5., lipnja i aktivira Vašu 7. kuću veza, partnerstva i braka. Ovaj astrološki događaj mogao bi označiti značajan trenutak u Vašem braku, kada može izaći na vidjelo koliko su čvrsti Vaši odnosi. Pomračenja Vas također potiču da otkrijete koliko je jak Vaš osjećaj odgovornosti za dugoročne obveze. 

Novac bi mogao biti tema svađe i razlog nezadovoljstva bračnih parova. Sigurno znate koristiti riječi, ali sada morate djelovati.

Vrijeme je da pokušate ponovo pregovarati o pravilima po kojima Vaš brak djeluje. Pronađite način kako biste olakšali emocionalno zbližavanje ili ponovno povezivanje. 

Stoga nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min. i zatražite savjet stručnjaka!

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ

Ljubavni odnosi su dirljiva tema u lipnju, bez obzira jeste li u braku ili ste samo u neformalnoj vezi. Trebali biste razumjeti da ste uključeni u spor i težak proces emocionalne transformacije. To ima izravne učinke na Vaš ljubavni život.

Vladari Vaših kućnih odnosa, intimnosti i ljubavi su u očiglednom retrogradnom kretanju nekoliko mjeseci. Također Venera – božica ljubavi – u retrogradnom je pokretu do 25. lipnja. 

Kao rezultat toga, preporučujemo da date sebi vremena za razmišljanje te analizirate i revidirate svoje relacijske strategije. Pronađite rješenja za jačanje ili osvježenje braka! 

Moguće je naići na izazovne profesionalne situacije, stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje novca!

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

pitajte:_sanjaricu

LAV – MJESEČNI HOROSKOP

Eklipsa Mjeseca 5. lipnja aktivira Vašu petu kuću (romantika, ljubavni odnosi), što znači da biste mogli naići na emocionalnu krizu koja dovodi do prestanka nekih odnosa. Posebno ako stvari ne funkcioniraju trenutno.

Neki se Lavovi vraćaju u svoju prošlost i starijim ljubavima. Općenito, ljubavni odnosi – službeni ili ne – testiraju se u lipnju i u mjesecima koji dolaze. Pokušajte otkriti je li Vaš odnos zasnovan na autentičnim osjećajima.

Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobnu anđeosku poruku za mjesec lipanj!

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!       

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP

Kad je riječ o Vašem ljubavnom životu znate da tu ima mnogo posla. S toliko retrogradnih planeta predlažemo da se pažnja usmjeri na prošlost, na određene faze koje ste preskočili ili na trenutke koji su obilježili Vaš ljubavni život ili brak, ovisno o slučaju.

Ako se želite pokušati približiti nekome iz svoje prošlosti, vjerojatno ćete se susresti s uspjehom. Neke Djevice mogu primijetiti da privlače pažnju raznih ljudi iz svoje prošlosti i da je teško napraviti izbor. 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Selenu na kodu 571064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!                  

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP

Koliko god želite da se neki relacijski ili emocionalni aspekti brže riješe, izgleda da se stvari ipak kreću svojim tempom. Preporučujemo Vam da pokušate izgraditi, popraviti ili ojačati svoj odnos sa svojim partnerom.

Kad je riječ parovima koji imaju duži staž u vezi, potrebno je pokazati pažnju kako bi oživjeli određeni zajednički ideali. Obnovite onaj osjećaj pripadnosti gnijezda čvrstih struktura na kojima možete nastaviti graditi! 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!            

 Astro Savjetnik Gordana

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP

Ne biste trebali pokušavati gurati stvari ili inzistirati na bilo čemu na ljubavnom planu. Ako ste kojim slučajem postali opsjednuti nekim, tijekom samoizolacije, prilično je teško pristupiti toj osobi. Mogli biste zaključiti da nije lako započeti razgovor.

No, možda će biti lakše Škorpionima koji se žele vratiti u stariju vezu, pa romantika i senzualnost neće nedostajati svim Škorpionima. 

Već danas nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!
                

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP

Puno stvari trebate učiniti u svom ljubavnom životu, puno misli i namjera kako bi sve bilo u redu.

Energija ovog Mjesečevog pomračenja može pokrenuti trenutak osobne epifanije kada je u pitanju Vaša životna filozofija i potreba za osobnim redefiniranjem. To može imati izravan utjecaj na odnose, bilo da je to brak ili veza u cjelini. 

Ako ste sami, vjerojatno niste u iskušenju zaroniti u nove odnose. Osim ako Vam to ne pomogne u postizanju emocionalne ravnoteže.

Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno tarot predviđanje za ovu situaciju!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP

Mjesec vlada Vašom kućom odnosa i braka, što znači da su pomračenja (Mjesečevo 5. lipnja 2020., a solarni 21. lipnja) vrlo važna za Vaša partnerstva svih vrsta. 

Brak ili veza, ovisno o slučaju, mogu se testirati i proći vrhunac ili možda čak i trenutke karmičkog plaćanja/nagrade, ovisno o slučaju.

Jarčevi dobivaju manje romantične ljubavi tijekom lipnja jer je Venera – njihov vladar ljubavi – u retrogradnom kretanju do 25. lipnja. Ona je u 6. kući i nepovoljna je za romantične susrete. Ako tražite ljubav, naoružajte se strpljenjem!

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP

Neki Vodenjaci uživaju punu pažnju svoje bolje polovice, koja ih mazi i ima dovoljno vremena za flert i razgovor o neobičnim temama. 

No, budući da je Venera u retrogradnom kretanju u svojoj petoj kući (ljubav, romansa) do 25. lipnja, neki Vodenjaci prolaze kroz razdoblja emocionalnih turbulencija. Postaju više zabrinuti za stabilnost svoje ljubavne veze i temelje na kojima ona raste. Oni čak mogu osjetiti gušenje, ograničene emocionalne potrebe svoje bolje polovice.

Tranziti planeta sugeriraju da bi poslovno partnerstvo moglo izazvati puno nezadovoljstva kada je u pitanju novac, zbog napetosti sa suradnicima kada je u pitanju ulaganje u neki projekt. 

Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/minkoja će Vam odati sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP

Ljubavni životi i odnosi potaknuti su energijom pomračenja Mjeseca 5. lipnja i pomračenjem  Sunca 21. lipnja. Energija pomračenja tjera Vas da postanete svjesni činjenice da postoji potreba za promjenom stavova kada je u pitanju komunikacija sa suprugom ili voljenom osobom, ovisno o slučaju.

U ovom razdoblju ne biste trebali donositi značajne novčane odluke, a ako Vam je potrebna podrška obitelji, vjerojatnije je da ćete je dobiti nakon 25. lipnja.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!   

 

Pročitajte još: 

Želite li mir, sreću  i novac?

Tko od horoskopskih znakova najduže živi?

Facebook