Mjesečni horoskop za ožujak 2021. – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za ožujak 2021.  – saznajte što Vam donose zvijezde! Kako mjesec ožujak započinje, astrološke vibracije su duhovne, psihodelične i posve slobodoumne. Ne samo da sezona Riba očarava kozmos, već će se 3. ožujka hrabri Mars prijeći znatiželjne Blizance.

To će potaknuti duboku glad za znanjem i raznolikošću, potičući Vas da izađete iz svoje zome komfora i otvorite svoj um novim idejama! Blizance dosada lako obuzme, stoga budite sigurni da Vaš plan putovanja bude uzbudljiv. Iako će Vas mjesečni horoskop za ožujak 2021. potaknuti na multitask, sjetite se da je jednako važno završiti projekt, kao i započeti ga.

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021.

 

Društvene veze i intelektualne potrage vode Vas kroz mjesec ožujak, Ovnovi. Napokon, Mars ulazi u Vašu treću kuću komunikacije 3. ožujka, uklapajući se u Vašu potrebu za ekstravertnim iskustvima i nevjerojatnim pothvatima. Horoskop za ožujak 2021. predviđa mjesec koji će biti usredotočen na cerebralne razmjene, ali i duhovne!

Dobiti ćete pozamašnu dozu duhovnog podmlađivanja do 13. ožujka, kada Mladi Mjesec u Ribama širi magiju kroz Vašu očaravajuću 12. kuću podsvijesti. Ova lunacija potaknut će Vas da osjetite sve što ste izbjegavali, a zatim sve to oslobodite.

Vaše će veze osjetiti ovu iscjeliteljsku energiju dok se 13. ožujka odvija veza Venera-Neptun, što može dovesti do starih pritužbi kako biste si konačno mogli pružiti priliku za oprost. Kad Merkur uđe u Vašu duhovnu 12. kuću do 15. ožujka, iskreni i terapijski razgovori zauzeće središnje mjesto.

23. ožujka Merkur će se suprotstaviti Ribama, stvarajući trenje između Vaše intuicije i Vašeg logičnog načina razmišljanja. Dajte srcu priliku da sustigne mozak prije donošenja bilo kakvih važnih odluka!

Do 28. ožujka, Puni Mjesec u Vagi zasjat će u Vašoj sedmoj partnerskoj kući, što može otkriti neke grube istine u vezi s ljudima s kojima dijelite svoj život. Ako se ne osjećate voljeno ili poštovano, vrijeme je da iskomunicirate svoje osjećaje i ponovno otkrijete svoj ljubavni jezik na puno dubljoj razini.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021.

 

Ovog mjeseca ste usredotočeni na financije, Bikovi. Kad Mars aktivira Vašu drugu kuću posjeda i financija 3. ožujka, motivirat će Vas da postignete svoje financijske ciljeve i obavite kupnje za kojima ste žudjeli. Međutim, Vaš horoskop u ožujku 2021. nije samo novac.

Također se radi o ostavljanju pozitivnog traga u svijetu i traženju pomoći svoje zajednice da to učini!

Zapravo, kad mladi mjesec započne 13. ožujka, nadahnut će Vašu 11. kuću nada i želja, potičući Vas da se u potpunosti usredotočite na svoju viziju svjetlije budućnosti. Sanjajte veliko – nije vrijeme za malo razmišljanje!

Ovaj optimizam obogatit će i Vaše veze dok se Venera udružuje s Neptunom, približavajući Vam mnoge ljude i pomaže Vam da premostite jaz s ljudima s kojima se ne slažete. Kako Merkur ulazi u Vašu društvenu 11. kuću 15. ožujka, možda ćete se početi osjećati ekstrovertnije nego inače, oslobađajući društvenog leptira u sebi.

Očekujte uzbudljive događaje u svojoj karijeri do 21. ožujka. Dok Mars formira trigon sa Saturnom, kozmos se okuplja kako bi podigao Vaše ambicije i pomogao Vam da pošteno dobijete naknadu za svoj rad!

No, dok se Merkur 23. ožujka obračunava s Marsom, mogli biste naići na nesuglasice sa svojim kolegama. Zauzmite se za svoje ideje, ali pripazite da im pružite priliku da se povežu s tuđim. Šanse su da će Vam okupljanje umjesto svađe pomoći da smislite još bolju ideju.

Kad puni mjesec procvjeta u Vašoj šestoj kući rada i zdravlja 28. ožujka, to će Vam pomoći da ojačate svoju rutinu i učinkovitije iskoristite svoje vrijeme!

Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min, koja će Vam odati sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Mjesec ožujak započinjete s povjerenjem i guštom, Blizanci! Napokon, Mars ulazi u Blizance 3. ožujka, usadivši Vam volju za pobjedom. Upotrijebite ovu ambicioznu energiju za nadmetanje i postizanje svojih ciljeva sa svime što imate.

Ako se posljednjih tjedana osjećate rastreseno i nepovezano, ovdje je Vaš horoskop za ožujak 2021. koji će Vam predstaviti svu energiju za kojom ste žudjeli!

Svu ovu dodatnu energiju možete iskoristiti da se usredotočite na svoju karijeru i napredujete na svom polju. 13. ožujka mladi Mjesec proletjet će kroz Vašu 10. kuću ugleda. Ovo predstavlja lijepu priliku za stvaranje karijere koju ste oduvijek željeli!

Ako niste na dobrom putu, vrijeme je da se potrudite i preusmjerite svoje napore. Kako će se veza Venera-Neptun održati 13. ožujka, privući ćete toliko značajne pozornosti kolega i nadređenih. Svima ćete dati do znanja da ste vrijedni višeg položaja.

A kada Merkur uđe u Vašu autoritativnu 10. kuću 15. ožujka, to će Vam pomoći da prenesete svoje sposobnosti i ulijete svoju karijeru u Vaše istinske strasti u životu.

Budite otvoreni, jer Mars 21. ožujka sa Saturnom stvara trigon. To će Vas navesti na samootkrivanje i avanturu, potičući Vas da se predate putu višeg učenja i filozofskog širenja. Međutim, kad se Merkur 21. sklopi s Marsom, Vaš ego može izvući najbolje iz Vas.

 

Zapamtite

 

Natječete se protiv svog bivšeg sebe, a ne protiv svojih suvremenika! Kad puni mjesec zrači kroz Vašu petu kuću samoizražavanja 28. ožujka, postat će jasno da je u pitanju putovanje, a ne odredište. Važno je samo da se prepustite kreativnosti i pronađete svoju radost, poručuje Vam mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Stoga nazovite savjetnicu Viktorija na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min. i zatražite savjet stručnjaka!

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021

 

Početak ožujka savršeno je vrijeme za neku akcija iza kulisa, Rakovi! Kad Mars uđe u Vašu 12. kuću podsvijesti 3. ožujka, shvatite to kao izgovor za povlačenje iz “stvarnosti” i ulazak u svoj privatni svijet snova.

U ovom svijetu snova možete meditirati o svojim duhovnim brigama dok se usredotočujete na iscjeljenje i opraštanje. Ne žurite, jer se Vaš horoskop za ožujak 2021. polako razvija!

Dok mladi mjesec 13. ožujka šalje magiju u Vašu devetu kuću mudrosti i širenja, osjetit ćete uzbuđenje zbog još jedne avanture koja Vas zove! Ovaj novi mjesec potaknut će Vas da napravite korak unatrag i pogledate širu sliku. Kao i da prihvatite mogućnosti koje bi Vam obično mogle proći.

Venera se također udružuje s Neptunom 13. ožujka, začinjavajući stvari u Vašem ljubavnom životu. Ako ste u vezi, zajedno se odvojite od svoje tipične rutine. Ako ste u potrazi za ljubavi, okušajte svoju sreću na spojevima!

Kada Merkur uđe u Vašu filozofsku devetu kuću 15. ožujka, dat će Vam hrabriji i idealistički način razmišljanja, pomažući Vam da u svemu vidite ljepotu.

 

Brinite o stanju duše i tijela

 

Međutim, kako se mjesec bliži kraju, dajte duhu priliku da se odmori i izliječi. 21. ožujka Mars će stvoriti trigon sa Saturnom. Gurajući Vas prema oslobađanju i pomlađivanju. Počet ćete razumjeti sve žrtve koje ste podnijeli i kako su Vam pomogle da se transformirate, kaže mjesečni horoskop za ožujak 2021.

No, kad se Merkur 23. marta sklopi s Marsom, možda ćete biti preplavljeni osjećajima i zbunjenošću. Ne zaboravite se odmaknuti od svega toga kad to trebate! Kad se pun mjesec usredotoči na Vašu zaštitnu četvrtu kuću 28. ožujka, on će otkriti Vaše najdublje potrebe i kako ih njegovati. Stavite svoje duhovno ja na prvo mjesto!

Moguće je naići na izazovne profesionalne situacije, stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju novca!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Vaša predanost Vašoj zajednici je ono što Vas motivira ovog mjeseca, Lavovi. Zapravo, kada Mars uđe u Vašu ekstravertnu 11. kuću 3. ožujka, to će povećati Vašu želju za umrežavanjem i ojačati Vaš osjećaj za timski rad!

Dođite do ljudi u svom životu i predstavite se i novim ljudima i vjerujte u svoju sposobnost druženja i šarmiranja drugih. Vaš horoskop za ožujak 2021. tu da Vam pomogne stvoriti sve vrste uzbudljivih novih veza.

Međutim, raspoloženje je sumorno i ozbiljno 13. ožujka. Mladi Mjesec zrači transformirajućom energijom kroz Vašu osmu kuću smrti i ponovnog rođenja.

Vrijeme je da pregledate svoje obveze. Financijske i emocionalne. I zapitate se isplati li se ono za što se trudite. Uložite svoje vrijeme i energiju u nešto što Vam je važno! Kako se veza Venera-Neptun također odvija 13. ožujka, ona ima moć produbiti Vaše veze kao nikada prije.

Podijelite tajne, upoznajte se. Kad Merkur uđe u Vašu intuitivnu osmu kuću 15. ožujka, Vaša će se psihička osjetila potpuno aktivirati. Otkrijte istinu poput duhovnog detektiva kakav ste!

Vaše će se veze razvijati na nove lijepe načine do 21. ožujka. Tada će Mars formirati trigon sa Saturnom, potičući poznanstva da se pretvore u dugotrajna prijateljstva. Međutim, kada se Merkur 23. ožujka sklopi s Marsom, Vaši strahovi od intimnosti mogu Vas uplašiti. Međutim, nema ništa loše u tome da stvari idu polako.

Zapravo, kad puni mjesec probije Vašu treću kuću komunikacije 28. ožujka, bit će to moćna prilika da budete iskreni u vezi s tim kako mislite i osjećate se.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Pripremite se za nevjerojatno motivirajući i energični mjesec, Djevice! Napokon, 3. ožujka Mars će ući u Vašu autoritativnu 10. kuću, gurajući Vas da dominirate svojim terenom i natječete se za apsolutno najboljeg. Što se tiče Vaših ciljeva u karijeri, nema vremena poput sadašnjeg.

Zato imajte na umu ono u čemu stvarno želite uspjeti i krenite prema tome. Čak i ako se cilj čini daleko!

Vaš horoskop za ožujak 2021. postaje vruć i tek počinje! Zapravo, to može čak naznačiti početak nove veze kad se mladi mjesec održi 13. ožujka. Bez obzira jeste li se zbližili s nekim značajnim u svom životu ili redefinirate svoje razumijevanje onoga što vezu čini zdravom.

Kada se veza Venera-Neptun održi 13. ožujka, potaknut će Vas da se vodite empatijom i razumijevanjem. Pomažući Vam u rješavanju sukoba ljubaznošću i suosjećanjem.

Ipak, pripazite da ne romantizirate vezu koja Vas boli, pogotovo kada Merkur uđe u Vašu sedmu kuću partnerstva 15. ožujka. Veza je više od onoga što jedni drugima govorite; radi se o vašim postupcima i usklađuju li oni se s vašim obećanjima.

Mogli biste se iznenaditi koliko Vas izdržljivost i produktivnost tjeraju naprijed do 21. ožujka. Tada će Mars formirati trigon sa Saturnom, pomažući Vam da ostvarite svoje ciljeve posvećujući se svom napornom radu. Korak po korak i uskoro, bit ćete tamo!

Međutim, kada se Merkur 23. okomi s Marsom, kritički razmislite o svojim poslovima. U svakom slučaju, pomirit ćete se sa svojim samopoštovanjem do 28. ožujka. Upravo kada puni mjesec prođe kroz ponosnu drugu kuću. Neka samoprihvaćanje bude prioritet.

Obratite se savjetnici Etiki na kodu 333, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za mjesec ožujak! 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Ovog ste mjeseca slobodnog duha, Vage. Napokon, Mars ulazi u Vašu spontanu devetu kuću 3. ožujka, prisluškujući Vašu želju za uzbuđenjem izvan okvira Vaše stvarnosti. Ono za čim žudite je dublje značenje Vaših iskustava. Iskoristite ovu nevezanu energiju da se prepustite osjećaju avanture.

Otvorite svoje srce prilikama koje Vam se čine nove. Vaš horoskop za ožujak 2021. Vam poručuje da se nemate čega bojati.

Međutim, praktično razmišljanje nužno je kada se mladi mjesec održi 13. ožujka. Aktivirajući svoju šestu kuću rada i zdravlja, mladi Mjesec potiče da svakodnevno preispitujete svoje rituale i rutine.

Poradite na stvaranju navika koje izvlače najbolje iz Vas! Dok se Venera i Neptun pridružuju Vašoj šestoj kući 13. ožujka, najbolji način da pokažete svoju ljubav je da olakšate život jedni drugima. Nesebična djela sezat će daleko!

A kad Merkur uđe u Vašu produktivnu šestu kuću 15. ožujka, Vaša sposobnost planiranja budućnosti i držanja svojih odgovornosti samo će dobiti više snage.

Vaši kreativni instinkti nadahnjuju Vas da idete dalje od svoje zone udobnosti kako se mjesec bliži kraju. 21. ožujka Mars će sa Saturnom formirati trigon. Što će Vas potaknuti da ponovno otkrijete svoje vjerovanje i predanost svojim umjetničkim sposobnostima.

Ali kad se Merkur 23. marta sklopi s Marsom, Vaša želja da prihvatite život kakav jest ometati će Vašu potrebu da se držite plana. Pronađite sredinu! Pogotovo 28. ožujka, kada se Pun Mjesec u Vagi izdiže kroz zodijak. Ovaj puni mjesec donijet će otkrića o tome tko ste i tko postajete, pa budite u toku s onim što slijedi!

Stoga već danas nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

Sanjarica

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021.

 

Ovog mjeseca radite ono što najbolje radite – transformirate se. Kad Mars uđe u Vašu osmu kuću smrti i ponovnog rođenja 3. ožujka, dodirnut će Vašu želju da prošlost ostane prošlost. Tako da možete prihvatiti obećanje budućnosti. Baš kao i feniks, začas ćete ustati iz pepela, Škorpioni! Vaš horoskop za ožujak 2021. Vas i ohrabruje da napustite sve što Vas sputava.

To bi moglo zvučati ozbiljno, ali nemojte pogriješiti. Kad se mladi Mjesec dogodi 13. ožujka, ponovno otkrivate značenje zabave! Aktivirajući Vašu petu kuću zabave i užitka, ovaj Vas mladi Mjesec potiče na ponovno povezivanje sa svojim unutarnjim djetetom. Kao i produbljivanje osjećaja radosti u svijetu.

Kad se Venera i Neptun udruže u Vašoj romantičnoj petoj kući, to bi čak moglo dovesti do nove simpatije! Možda prejako žudite za nekim, zato se obuzdajte.

A kad Merkur aktivira Vašu kreativnu petu kuću, poezija i umjetnički izraz bit će Vam u prvom planu.

Emocije će napredovati kako se mjesec bliži kraju. Kad se Merkur 23. okomi na Mars, mogli biste se dvoumiti između Vaše potrebe za romantičnim uzbuđenjem i Vaše želje za nečim dubljim. Neka ova energija začini stvari umjesto da Vas preplavi!

A kad puni mjesec zrači očaravanjem kroz Vašu 12. kuću duhovnosti, osjetit će se kao reflektor na Vašoj duši. Zavirite duboko u potrazi za pronicljivim otkrićima o tome što osjećate i što Vam Vaša podsvijest pokušava reći!

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Ovog mjeseca se predani svojim vezama, Strijelci! Kad Mars uđe u Vašu sedmu partnersku kuću 3. ožujka, strast koju osjećate prema ljudima u Vašem životu zauzet će glavno mjesto. Iako ovo evocira neke glavne vibracije i potiče Vas da smisleno udružite snage s drugima.

Isto tako, to također može izazvati neke svađe ako niste oprezni. Srećom, Vaš horoskop u ožujku 2021. tek počinje!

Kad se mladi mjesec 13. ožujka pomakne kroz Vašu četvrtu kuću i obitelj, dočarat će novi početak u najsvetijem aspektu Vašeg života. Zavirite duboko i otkrijte što po Vašem mišljenju čini „obitelj“ i zbog čega se dom osjeća kao „dom“.

Kad Venera i Neptun naprave povezanost u Vašoj emocionalnoj četvrtoj kući, možda ćete se osjećati kao da ste u blizini ljudi koji Vas najviše razumiju. Ako ste daleko od njih, zbog toga ćete se osjećati nostalgičnije nego ikad!

Srećom, možete se virtualno ponovno povezati i uživat ćete u vremenu s njima čim ponovno budete mogli biti osobno. A kad se 15. ožujka Merkur  pridruži ovim ostalim planetima u Vašoj četvrtoj kući, Vaš talent da se drugi osjećaju sigurno i zaštićeno doseći će nove visine.

Možda ćete stvari shvatiti malo previše osobno do 23. ožujka. Kad se Merkur postavi na kvadrat s Marsom, nesigurnost će se možda razbuktati. Zato se dodatno uvjerite!

Dok puni mjesec prodire kroz Vašu 11. kuću orijentiranu na zajednicu 28. ožujka, možda ćete se osjećati rastrgano između tapkanja u vlastitom samoizražavanju. I fokusiranja na ono što je dobro.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021.

 

Mjesec započinjete snažnom radnom etikom i još snažnijom željom za napredovanjem, Jarci! Naporan Vam posao prirodno dolazi. Kada Mars 3. uđe u Vašu produktivnu šestu kuću, s lakoćom ćete obavljati zadatke. Iako je Vaš horoskop u ožujku 2021. proaktivan, važno je zapamtiti da je davanje prioriteta Vašim osobnim interesima jednako važno kao i rad.

Zapravo, kad se mladi Mjesec održi 13. ožujka, aktivirat će Vašu treću kuću intelektualne stimulacije. Potičući Vas da se ponovno povežete sa onim što budi veliko zanimanje u Vama.

Učite nove stvari i sudjelujte u inteligentnoj razmjeni s ljudima s kojima uživate razgovarati. Dok se Venera i Neptun udružuju u Vašoj trećoj kući komunikacije, razgovori s voljenima osjećat će se pozitivno opojno. Neka empatija obuhvaća Vaš društveni život.

A kad Merkur uđe u Vašu mentalnu treću kuću 15. ožujka, Vaš će se um utrkivati s potencijalom, pa ga upotrijebite da upijete što više informacija!

23. ožujka, kada se Merkur izjednači s Marsom, Vaše misli će biti raspršene. Svi zadaci i odgovornosti mogu Vas odvesti s puta! Ali kad Vam puni mjesec proleti kroz 10. kuću karijere 28. ožujka, dobit ćete solidnu dozu ambicije koja će Vam pomoći da bilo što prevladate.

Obavezno nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi zaštitu!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Pripremite se za mjesec koji je prepun kreativnog istraživanja i ekstatične radosti, Vodenjaci! 3. ožujka Mars će ući u Vašu petu kuću zabave i užitka, vodeći Vas prema razigranoj perspektivi svijeta. Odvojite svoju potrebu za savršenstvom i postignućima.

Vaš mjesečni horoskop za ožujak 2021. želi da se usredotočite na ponovno otkrivanje stvari koje Vas čine sretnima.

Pa, to nije sve na što Vas potiče. Napokon, mladi mjesec 13. ožujka odvija se u Vašoj drugoj kući vrijednosti i financija. Iako ovo predstavlja lijepu priliku za postavljanje ozbiljnih financijskih ciljeva i povećanje znamenki na Vašem bankovnom računu, to je i prilika da cijenite ono što već imate.

Zahvalnost će Vam utonuti duboko u srce, pogotovo kad Venera i Neptun udruže snage 13. ožujka.

Vaša potreba za uzbuđenjima i uzbuđenjem mogli bi Vas čak izbaciti iz ravnoteže do 23. ožujka. Dok se Merkur postavlja u kvadrat s Marsom, Vaša želja za nečim većim od života mogla bi nadvladati perspektivu Vaše stabilnosti. Držite noge čvrsto na zemlji!

Pogotovo kad Vam pun mjesec proleti kroz prostranu devetu kuću, jer se neki važni detalji mogu izgubiti u uzbuđenju Vaše sljedeće pustolovine. Imajte na umu praktičnost, ali nemojte dopustiti da Vas i ona koči.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021.

 

Iskoristit ćete svoje njegujuće i zaštitničke osobine kako ovaj mjesec započinje, Ribe. Mars ulazi u Vašu emotivnu četvrtu kuću i obitelj 3., nadahnjujući Vas da se borite za život kakav ste oduvijek željeli! Iako možda postoje neki sukobi, njihovo prevladavanje osjetljivošću i pažnjom približit će Vas Vašim voljenima. Neka Vas tamo vodi Vaš mjesečni horoskop za ožujak 2021.!

Ožujak je za Vas izuzetno važan mjesec, Ribe. Napokon, Mladi Mjesec u Ribama održava se 13. ožujka, aktivirajući snažni i duhovni novi početak u svim aspektima Vašeg života. Ostavite za sobom “staro” i prihvatite novo!

Kad se Venera i Neptun udruže u Vašoj prvoj kući sebe, suosjećajna i praštajuća energija provlačit će se kroz Vaš osjećaj sebe, približavajući Vas ljubavi koju zaista zaslužujete!

A kada Merkur uđe u Ribe 15. ožujka, otkrit ćete dublje povjerenje u način na koji govorite i komunicirate svoje želje i potrebe. Nemojte se činiti malim kad se treba istaknuti!

Ono što se doista postavlja na mjesto 21. ožujka je emocionalna stabilnost. Dok Mars formira trigon sa Saturnom, donijet će Vam unutarnji mir sve dok ste ga spremni prihvatiti. Dodirnite ono što Vaše srce treba i vjerujte da Vam dolazi.

 

Međutim

 

Do 23. ožujka neka trenja mogla bi izazvati tu stabilnost dok se Merkur postavlja u kvadrat s Marsom. Iskorištavanje osjećaja sebe može zahtijevati da zakoračite izvan svoje zone udobnosti, ali nema razloga da ne idete polako.

U svakom slučaju, transformacija se događa do 28. ožujka, kada puni mjesec zrači kroz Vašu osmu kuću smrti i ponovnog rođenja. Prihvatite činjenicu da je prošlost prošlost, ali okrećete stranicu u novu, nevjerojatnu priču.

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vam odraditi detaljno predviđanje za mjesec ožujak! 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

UPRAVO SE ČITA:

Što muškarac u znaku Škorpiona misli (a što čini)!

Kako osvojiti muškarca Bika?

Nostradamus o 2021. – nova otkrića u starom proročanstvu!

Numerologija – znanost brojeva

Tarot tri karte – odaberite jednu kartu i započnite svoj Tarot