Mjesečni horoskop za ožujak 2022. – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za ožujak 2022. Dobro došli u svoj mjesečni horoskop za ožujak 2022.! Uz mnoštvo velikih astroloških događaja (uključujući tri lunarna događaja, dva važna kozmička susreta i prijelaz sezone), mjesec koji je pred nama obećava da će biti jedan od najbogatijih u godini. Kako ulazimo u ožujak, dočekujemo mlad mjesec u Ribama, koji će nam donijeti sve vrste dobrota. Ova lunacija je jedna od najsretnijih u cijeloj godini, donoseći dugoročan uspjeh vezama svih vrsta. Označite dane između 2. i 6. ožujka kao neke od najboljih da posadite sjeme nečeg novog i smislenog.

Do 9. ožujka bit će četiri planeta u vodenom znaku Ribe, što će donijeti velike vibracije za odmor. Ako ste htjeli napraviti pauzu, ovo bi moglo biti savršeno vrijeme za to. Ako ste u kreativnom polju, ove vibracije Riba mogu značiti velika preuzimanja inspiracije. Osobito 13. ožujka je sretan dan za ostvarenje svojih romantičnih ili kreativnih snova.

18. ožujka puni mjesec ovog mjeseca izlazi na nebo, donoseći priliku za velike promjene u našim životima. Natezanje užeta između logike i osjećaja sigurno će nas progutati pod ovom lunacijom. Ali bez obzira na pritisak koji osjećate, slušajte svoje srce.

Dva dana kasnije okrećemo stranicu dok pozdravljamo sezonu Ovna i proljetni ekvinocij. Naša će intuicija biti pojačana otprilike u to vrijeme, a mi ćemo osjetiti kako se vatra gradi u nama. Sada je moguće početi graditi život kakav želimo. Tijekom posljednjih nekoliko dana ožujka, na nebu Vodenjaka bit će ukupno četiri planeta, što će unijeti logiku i trajnost u naše pothvate. Označite 28. ožujka kao najbolji dan za sklapanje dogovora o vezi ili poslovnom partnerstvu.

 

 

 

 

Mjesečni horoskop za ožujak 2022. 

 

 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Bit ćete uspješni u karijeri i uspješno ćete se suočiti sa svakim izazovom. Neki ljudi na radnom mjestu mogu se urotiti protiv vas, ali neće moći napraviti nikakvu štetu, Ovnovi. Izbjegavajte bilo kakva rizična financijska ulaganja tijekom mjeseca i držite se svog proračuna. Oženjeni mogu planirati proširenje obitelji. Izbjegavajte prenaprezanje i umor.

Vaš će vladar, Mars, cijeli mjesec putovati vrlo blizu Venere. Ovo se prevodi u prilike za romantiku, više kreativnosti i još više novca, dragi Onovni. 2. i 3. ožujka su nevjerojatni dani za afirmaciju na polju karijere. Prijavite se za novi posao ili tražite povišicu otprilike u to vrijeme.

Ovo je također mjesec u kojem će vaša intuicija biti na vrhuncu svih vremena, čineći prvu polovicu mjeseca idealnom za meditaciju, psihički ili ezoterični rad. Nakon što Sunce uđe u vaš znak 20. ožujka, bit ćete spremni za svoje najdragocjenije ciljeve!

 

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi detaljno predviđanje za karijeru!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Vaš vladajući planet, Sunce, većinu mjeseca provodi u Ribama, zbog čega biste se mogli osjećati kao da živite u svijetu mašte, Lavovi. Iako ova energija nije najbolja za usredotočenje na detaljan rad, nevjerojatna je za preuzimanje poruka i obavljanje dubinskog istraživanja duše. Ako imate ozbiljnog partnera, ovo je također vrijeme u kojem biste mogli postići novootkrivenu bliskost ili čak dublju predanost. Pun mjesec 18. ožujka u Djevici mogao bi značiti povišicu ili dolazak uplate koju ste čekali.

Ovog mjeseca ćete se naći u natjecateljskom okruženju. Morat ćete se potruditi da dobijete što god želite. Ali u profesionalnom smislu ovo je povoljna faza jer bi vas mogli razmotriti za novu ulogu u vašoj organizaciji. Oni koji se bave pravnim pitanjima mogu se suočiti s dodatnim stresom. Možete kupiti neki elektronički predmet za obitelj. Planirajte posjet liječniku ovog mjeseca.

 

Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min. i zatražite detaljno predviđanje za područje novca i karijere!

 

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Ovog mjeseca morate biti oprezni prema svojim konkurentima jer vam mogu narušiti imidž, Strijelci. Budite oprezni prilikom potpisivanja službenih dokumenata, kao i ponašanja sa zaposlenicima. Suzdržite se od govora loše protiv bilo koga i ne sudjelujte u uredskim tračevima. Vaš će osobni život biti zadovoljavajući, ali vaš supružnik se može suočiti s nekim zdravstvenim problemima.

Čini se da prolazite kroz razdoblje introspekcije, a mjesec ožujak nastavlja taj trend. Imate zvjezdane aspekte u svom domu i obiteljskom sektoru, pa ako ste ikada htjeli kupiti dom ili povećati svoju obitelj, ovo je jedan od najboljih mjeseci za to. Međutim, kada puni mjesec 18. ožujka izađe na nebo, mogli biste biti pozvani da radite na važnom projektu na poslu. Stavite svoju najbolju nogu naprijed! Jednom kada Sunce uđe u Ovna, imat ćete mnogo više vremena za uživanje u životu i zabavu!

 

Moguće je naići na izazovne profesionalne situacije, stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje novca!

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Za vas, Bikovi, mjesec ožujak 2022. bi mogao imati malo intenzivan početak jer se vaš vladar, Venera, sastaje s Plutonom početkom mjeseca. Međutim, kada ta energija utihne, imate nevjerojatnu podršku iz svemira da se afirmirate u polju karijere i javne vidljivosti.

Mars i asteroid Vesta u Vodenjaku pomoći će vam da postignete svoje ciljeve. Ključ za postizanje onoga što želite leži u tome da budete odani svojim ciljevima i da tražite pomoć. Ne ustručavajte se umrežiti jer će vaš jedanaesti dom zajednice biti osvijetljen ovog mjeseca.

Ovog mjeseca mogli biste krenuti na dugo putovanje. Na radnom mjestu može doći do nekih nepovoljnih događaja koji za neke mogu dovesti do premještaja ili preseljenja. Vaš će ljubavni život ostati umjeren, a odnosi s voljenom mogu biti pomalo zategnuti. Čuvajte zdravlje svog oca i budite na oprezu.

 

Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobno predviđanje za područje ljubavi i karijere!

 

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Mlad mjesec 2. ožujka u Ribama donosi veliki novi početak važnoj vezi. Ako već neko vrijeme hodate s nekim, svoju povezanost mogli biste podići na sljedeću razinu. Dani između 5. i 13. ožujka, kao i 23. ožujka, nevjerojatni su za pokretanje profila za upoznavanje ili za početak rada s trenerom koji vam može pomoći da ostvarite svoje najluđe snove. Ovomjesečni pun mjesec događa se u vašem znaku, donoseći kulminaciju projekta koji je započeo prije šest mjeseci. Ovo bi moglo zahtijevati slavlje!

Mjesečni horoskop za ožujak 2022. pokazuje kako može doći do povećanja vaših troškova i možda ćete trebati adekvatno financijsko planiranje kako biste izbjegli pretjerivanje. Ipak, ovo razdoblje dobro nagovještava vaš financijski rast jer ćete vjerojatno dobiti poticaje i pogodnosti na poslu. Nemojte reagirati kada je u pitanju rješavanje osobnih odnosa. Održavajte redovitu rutinu vježbanja.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

 

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Početak mjeseca vrišti veliku transformaciju dok se Venera i Mars susreću s Plutonom u vašem znaku. To bi moglo značiti da će vaš odnos dostići nove visine – ili pak, vi ćete naglo zauzeti moćnu poziciju na poslu, Jarci. Novac također izgleda dobro ovog mjeseca, pa je ovo dobro vrijeme za ulaganje ili traženje povećanja plaće. Kada Sunce 20. ožujka uđe u Ovna, vaš fokus će se polako, ali sigurno prebaciti na vaš dom. Sljedećih mjesec dana mogli biste raditi renoviranje doma ili zabavljati ljude u svom prostoru.

Imat ćete pravo s novcem što se tiče vaših profesionalnih ciljeva. Svaki zadatak ćete izvršavati energično i brzo ćete donositi odluke. Međutim, čuvajte se neželjene agresije jer ona može izazvati neke iskre u vašem osobnom životu. Ovo je dobro vrijeme za kupnju nove nekretnine ili potrošnju na kućanske poslove. Izbjegavajte unos začinjene i kisele hrane.

 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mariju na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

 

 

Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE!

 

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Imate zvjezdane zvijezde za uspjeh ovog mjeseca, dragi Blizanci. Postrojenje planeta u Ribama aktivirat će vašu desetu kuću karijere, ali budući da ova vodena i mistična energija može hipnotizirati, morat ćete ostati usredotočeni! Barem ako to želite iskoristiti najbolje. Puni mjesec 18. ožujka navest će vas da birate između karijere i kućnog života, kada ćete možda morati odabrati ovo drugo. Dani između 17. i 20. ožujka ključni su kada je u pitanju izlazak iz zone udobnosti i jurnjava za svojim najdragocjenijim ciljevima!

Vaša financijska situacija će se stabilizirati i osjećat ćete se psihički sigurni. Ali izbjegavajte neobična ulaganja i usredotočite se na dugoročne opcije. Neki novi izazovi mogu se pojaviti u vašem poslu i mogli biste dobiti dodatni posao izvan svoje domene. Neki od vas skloni su parnicama, pa planirajte unaprijed. Izbjegavajte biti grubi prema svom ljubavnom partneru.

 

Stoga nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min, koja će Vam odati sve detalje u ljubavi za ožujak 2022.!

 

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Pred vama je naporan mjesec, drage Vage. Od vas će se zahtijevati da preuzmete dodatni posao koji može pokvariti vaše postojeće obveze s obitelji. To će uroditi plodom jer ćete biti primjereno nagrađeni od strane starijih osoba. Ovo je povoljno vrijeme za ulaganje u nekretninu ili preseljenje u novu kuću. Vodite računa o zdravlju svoje majke. Pazite na očne bolesti.

Mjesec započinjete tako da vaš vladar, Venera, sjedi pored Plutona. Pazite na svoje interakcije otprilike u to vrijeme, jer bi se neki intenzitet mogao pojaviti u nekim vašim odnosima. S druge strane, ovaj bi vam intenzitet mogao pomoći da potvrdite ako je ono što vam treba injekcija energije. Pun mjesec 18. ožujka pokrenut će neki duboki podsvjesni materijal, donoseći vam priliku da napustite stare nesigurnosti i zastoje. Nakon što Sunce uđe u vatreni znak Ovna 20. ožujka, ući ćete u razdoblje od mjesec dana u kojem ćete se usredotočiti na partnerstvo, romantično ili poslovno.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Ovog mjeseca bi vam se mogli dogoditi veliki dogovori ili proboji, jer planeti potiču novu verziju vas da izbije na površinu. Vaš financijski sektor također izgleda sjajno, jer prima pomoć od velikog Jupitera. Ako je ikada bilo vrijeme da preformulirate svoju financijsku strategiju, to je vrijeme sada! Zapravo, pun mjesec 18. ožujka je nevjerojatno vrijeme za podmirenje nekih dugova. Alternativno, netko bi vam se mogao obratiti za zajam. Ali prije nego što kažete da, budite jasni kada ćete dobiti vraćeno.

Ovom mjesecu morate pristupiti oprezno. Vjerojatno ćete ostati skloni lakšim ozljedama, stoga se savjetuju odgovarajuće mjere opreza. Vjerojatno će doći do nekih nepredviđenih izdataka koji mogu uzrokovati neopravdani stres. Održavajte svoj mir. Mjesečni horoskop za ožujak 2022. također pokazuje kako neki od vas mogu pronaći novu priliku za posao. Oni koji se žele preseliti ili otputovati u inozemstvo bit će uspješni.

 

Stoga već danas nazovite savjetnicu Violetu na kodu 973, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite veliku magiju blagostanja!

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Ožujak je mjesec da proširite svoje vidike, fizički i psihički, dragi Rakovi. Teški utjecaj Riba aktivirat će vašu devetu kuću filozofije i daleke horizonte, potaknuti vas da otvorite svoj um novim mjestima, svježim konceptima i zanimljivim ljudima. Putovanja i učenje mogu vam stvarno pomoći da rastete, a istovremeno vam otvaraju um. Proljetni ekvinocij 20. ožujka započinje mjesečno razdoblje za fokusiranje na svoju karijeru. Ako želite pokrenuti ili predstaviti novi projekt, pokušajte to učiniti za vrijeme mladog mjeseca 31. ožujka. Iako se ova energija može osjećati intenzivno, ona će vas katapultirati do uspjeha, pogotovo ako je vaša strategija dobro definirana.

Budite mirni na radnom mjestu i izbjegavajte upadanje u neproduktivne razgovore. Oni koji su zaposleni trebali bi izbjegavati započeti nešto novo ovog mjeseca. Nemojte se nametati drugima jer će to izazvati ogorčenost, bilo da se radi o vašim kolegama ili voljenima. Samci će pronaći novu iskru u svom ljubavnom životu koja će dodati zamah. Čuvajte se želučanih tegoba.

 

Već danas nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

 

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Nadamo se da imate zabavne planove na kalendaru ovog mjeseca, Škorpioni! Postava Riba na nebu potiče vas da se odmorite, zabavite i uživate u ljepoti života. Kreativnost i izlasci također se potiču u ožujku. Zapravo, ovo je jedan od najboljih mjeseci u godini za traženje partnera, ako tražite. Ili, alternativno, produbite odnos ako se to čini ispravnim. Vi ste osoba koja voli privatnost i ovaj pun mjesec bi vas mogao natjerati da neko vrijeme provedete sami. Ako je potrebno, postavite granice kako biste se mogli opustiti.

Mjesečni horoskop za ožujak 2022. govori da ćete biti puni energije i ostat ćete motivirani za postizanje svojih ciljeva. Kratko putovanje je vjerojatno iz profesionalnih razloga koji će se pokazati produktivnim. Ulaganja izvršena u prošlosti sada će početi pokazivati pozitivne signale. Vaša mlađa braća i sestre će se pokazati sretnima za vas. Vjerojatno ćete se oporaviti od bilo kojeg tekućeg zdravstvenog problema.

 

Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za karijeru!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2022.

 

Ožujak je pun mogućnosti, osobito tijekom prve polovice mjeseca. Svi planeti na nebu će aktivirati vašu prvu i drugu kuću. To znači da se možda prebacujete između introverzije i ekstroverzije, što je u redu! Zapravo, trebat će vam puno vremena nasamo da biste mogli kanalizirati svu inspiraciju koju ovaj mjesec ima za vas. Označite dane između 5. i 13. ožujka kao neke od svojih najsretnijih dana u godini! Započinjete 12-godišnji ciklus rasta i manifestacije, stoga se pobrinite da ovaj sjajni mjesec iskoristite najbolje, drage Ribe!

Blagostanje je u horoskopu za vas ovog mjeseca. Možete zakoračiti u novu ulogu koja će vam dati više moći i ovlasti za donošenje odluka. Oni u poslu vjerojatno će sklopiti nove financijske poslove. Oni koji su slobodni vjerojatno će pronaći kompatibilnog partnera. Obiteljsko okruženje ostat će blaženo i neki od vas mogu očekivati prinovu u obitelji.

 

Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje novca!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

tarot-telefon

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO: 

 

Teško ćete ih nadmudriti! Ovo su najinteligentniji horoskopski znakovi

 

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

Ljubavni sat – Satnica – Magija Ljubavnog sata