Mjesečni horoskop za prosinac – saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za prosinac – saznajte što Vam donose zvijezde! Mars će cijeli prosinac biti u Ovnu gdje će davati dosta poticaja da budete ambiciozni i da poduzmete razne akcije. Od 20.12. pa nadalje pravi kvadrat s Plutonom iz Jarca, što donosi nezaustavljivu i agresivnu energiju. Tijekom tog razdoblja se trebate kontrolirati da ne budete drski prema drugima ili oni prema vama. Najveće preokrete nam donosi ulazak Saturna i Jupitera u znak Vodenjaka pa naša svijest i životni put dobivaju druge smjerove i razmišljanja.

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Prema mjesečnom se horoskopu posebno u financijama otvaraju nova vrata. Ovaj mjesec Vam donosi velike promjene, stoga se potrudite i nemojte propustiti priliku. Mogu se pojaviti okolnosti iz kojih nećete moći izvući ovakvu korist sljedećih nekoliko mjeseci. Ako ste bili nesigurni u vezi sa svojim odnosima na neki način, energija ovog mjeseca mogle bi Vam pružiti veću sigurnost. Možda ćete razmišljati o svojim vrijednostima i kako vrijednosti međusobno spajaju ljude. Ovo može biti vrijeme novih početaka.

Horoskop za ljubav pokazuje kako sada možete računati na partnerovu podršku, no ona mora biti uzajamna. Emotivno budite otvoreni, jer u suprotnom možete propustiti mogućnost velike ljubavi! Sada vrijedi češće provoditi vrijeme u društvu bliskih prijatelja.

Ako se ovog mjeseca pojavi neki zdravstveni problem, to nikako nemojte gurati pod tepih, nego posjetite svog liječnika.

Osobni horoskop  možete zatražite od savjetnice Vere na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE! 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Na prvi pogled se čini da Vas je sreća napustila u ovom mjesecu, ali se ipak skrivaju znakovi koje biste trebali primijetiti. Čak imate priliku i za unaprijeđenje u karijeri, stoga biste se trebali na to fokusirati. Horoskop je dobar na području karijere, pokazuju se dobri događaji. Uz to, pokazuje se pronalazak novog radnog mjesta koji će biti mnogo bolji od sadašnjeg.

U financijama se također pokazuje neočekivano iznenađenje. Postajte više druželjubivi i pruža Vam se prilika da podignete svoju vibraciju u smislu povezivanja s drugima. To će Vam omogućiti da se družiti s ljudima kroz svoj rad, kroz neki profesionalnu organizaciju. To Vam zapravo može biti dio za sklapanje novih prijateljstva, ali i prilika da poboljšate svoj položaj ili mogućnosti da napredujete.

Ovog mjeseca možete uživati u eksplozivnom zdravlju, stoga provodite više vremena na svježem zraku kako biste se osjećali još bolje.

Kad govorimo o ljubavi, ovog mjeseca je vrlo bitno da ne ograničavate svog partnera, jer ćete u protivnom imati mnogo nesporazuma! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Mirta na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Mjesečni horoskop za karijeru Vas moli da ne prihvaćate stvari za koje smatrate da nemate pravo znanje, jer ih mogu pratiti neuspjesi, zbog čega ćete biti nezadovoljni. Bolje odraditi manje, jer ponekad manje može značiti mnogo više nego što to mislite. Još prije Božića možete popraviti Vašu financijsku situaciju, jer će sredinom mjeseca biti najbolji planetarni položaj za Vas! Ovaj mjesec u velikoj mjeri je povezan s putovanjima, visokim obrazovanjem i znanjem.

Ovo je prilika za Vas da vrlo pažljivo razmislite o tome kako se približavate svojoj životnoj ulozi, svojim ambicijama i postoji li neka vrsta prekvalifikacije koju biste možda željeli učiniti u tim područjima.

Prosinac će biti i mjesec o prijateljstvu. To može značiti puno s obzirom na Vaše profesionalne izglede, radi se o tome koliko toga znate. Nadamo se da niste odustali od ljubavi ako ste još uvijek sami, jer će Vas ista pronaći!

Stoga već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za mjesec prosinac!

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka! Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – 24astro.tv – Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

Gordana 311

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Pokušajte uočiti mogućnosti koje će Vam sudbina pružiti ovog mjeseca, jer će ih biti više. Sada će Vas univerzum nagraditi za poteškoće koje ste preživjeli u prošlosti! Možete imati vrlo dobre ideje tijekom prosinca. Možete stvoriti vrlo dobre nove ideje koje Vam mogu donijeti uspjeh. Položaj zvijezda sada najviše podupire karijeru i financijsku dobit. Još jednu ovakvu priliku nećete dobiti duže vrijeme, stoga svakako trebate iskoristiti ove moćne energije.

Što se tiče pravnih pitanja, ovaj mjesec nije pogodan za njih. Ako sada završavate neka pravna pitanja, gotovo možete biti sigurni da će druga strana proći puno bolje od Vas.

Ako ste u novom odnosu, nemojte planirati na duže staze jer druga strana može biti nesigurna; postoji mogućnost da ta osoba još uvijek nije sve raščistila iz starog odnosa.  Oni koji žive u postojećoj vezi, sada može uslijediti neka pozitivna promjena.

Stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odraditi detaljno predviđanje i uputiti Vas u pravom smjeru!

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Budite otvoreni za promjene tijekom ovog mjeseca, jer ako se ne plašite odustati od puta na koji ste već navikli i krenuti putem nepoznatog, onda Vas ovog mjeseca očekuje nevjerojatna prilika i to baš na području financija. Ali zanimljivost je uloga planeta, Vaši će se osjećaji približiti površini. Ako postoje neki osjećaji koji Vam nisu od koristi, potrudite se da ih zamijenite sa drugima. No, kako započinje i ovaj mjesec, uvelike se odnosi na to kako komunicirate.

Možete vrlo pažljivo razmisliti o tome koliko ulažete u određene situacije. Stalno napredujete na poslu, gradeći svoju karijeru, uz manje ili veće uspjehe. U prosincu možete ostvariti veće napretke i možete imati puno više prihoda nego cijele godine zajedno.

U ljubavnom životu ljubomora može izazvati neugodnosti. Čak i oni koji su u vezi su u opasnosti, nikako nemojte koketirati! Pobrinite se da partner primijeti da Vam je samo on važan.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Danijela na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE! 

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Bez obzira koliko pokušavali držati se na distanci i ne miješati se u tuđe živote, na neki način ipak padate u zamku zavisti. Dogodit će se nešto u Vašem okruženju, što ćete smatrati nepravednim, i pomislit ćete, koliko biste bili sretni da se to dogodilo Vama. Ne brinite, sreća će sada pokucati i na Vaša vrata! Prosinac započinje s velikim naglaskom na životnim praktičnostima. Ali Vi ionako imate prirodni talent za to. Ovo će Vam biti važno područje većim dijelom mjeseca.

Prvog tjedna u mjesecu sigurno imate priliku obratiti se drugima na vrlo uspješan način. Pozitivni učinci neće izostati ovog mjeseca, barem što se tiče posla. Horoskop za sreću također naznačuje razdoblja kada biste trebali riskirati. Ta se razdoblja razlikuju ovisno o osobi, rođenju, tako da biste se trebali konzultirati s našim astrologom.

Ako u Vašoj situaciji postoji nešto što škodi Vašoj intimi, zajedničkim resursima, poslovnim stvarima, bilo bi dobro da pokušate voditi vrlo smislen razgovor.

Obratite se savjetnici Zari na kodu 353, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., ako ne možete sami riješiti neke emotivne blokade iz prošlosti. Savjetnica će Vam također pogledati razdoblja kada vrijedi riskirati!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE! 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

S novcima stvari mogu eskalirati i možete potrošiti više nego što to sebi možete priuštiti. To će biti velika pogreška u prosincu, jer lako možete upasti u dugove koje nećete moći podmiriti do kraja godine. Imate sreće što Vas zvijezde podržavaju u financijama, samo malo pažljivije rukujte sa svojim novcem. No možete očekivati poboljšanje financija kao rezultat dodatnog posla.

Na radnom mjestu postoji osoba koju do sada niste voljeli, a može postati Vaš najbolji prijatelj tijekom prosinca. S vremena na vrijeme se događaju ovako velike promjene, kako bismo znali krenuti putem ispunjenja naših životnih zadataka!

Kad je riječ parovima koji imaju duži staž u vezi, potrebno je pokazati pažnju kako bi oživjeli određeni zajednički ideali. Obnovite onaj osjećaj pripadnosti gnijezda čvrstih struktura na kojima možete nastaviti graditi!

Kad govorimo o zdravlju, ako se pojavi neki problem, to nikako nemojte ignorirati, već posjetite svog liječnika!

Obratite se savjetnici Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno proricanje za ljubav!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!   

 

Sanjarica

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Prosinac će za Vas biti sretno razdoblje, kada će se konačno vidjeti cijeli godišnji trud. Vaša karijera je na dobrom putu. Međutim, nije dovoljno samo postići uspjehe, trebate ih znati i održati, što je teže nego što mislite. Tijekom predstojećih nekoliko tjedana možete biti vrlo emocionalni. Moguće je da će Vas osoba u koju ste slijepo vjerovali sada razočarati. Iz toga možete naučiti da Vam nisu potrebni drugi, možete računati samo na sebe ako želite postići određene rezultate.

Mjesečni horoskop ukazuje na sretne preokrete, jer ćete se naći u situacijama koje Vam donose pozitivne rezultate i možete postaviti osnove za sigurniju budućnost. Ako dobijete financijske ponude, budite svakako oprezni, jer možda ne vrijede toliko! Sada se možete pouzdati samo u sebe.

Početak mjeseca obećava vrlo mirno razdoblje kada je riječ o ljubavi, a od trećeg tjedna možete računati na kontroverze.

Stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam reći koji je pravi uzrok problema i odraditi ritual zaštite!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Već početkom mjeseca njegujete Vašu obnovljenu formu, unatoč neprijateljskom razdoblju koje Vam se približava, što i Vi sami manje volite. Također ćete moći izlagati nove stvari vezane za posao koje obećavaju pozitivne stvari za karijeru u budućnosti. Razmišljate o promjeni posla, ali ništa nemojte poduzimati po tom pitanju, jer ćete naći nešto što obećava, ali u budućnosti neće biti tako idealno.

Međutim, ako Vam sine dobra ideja vezana za financije, to svakako trebate i učiniti, jer i horoskop pokazuje jačanje financijske situacije.

Za Strijelce mjesec prosinac najviše pogoduje na području ljubavi. Iako je sada zima i imate manje mogućnosti za zabavu, ovo je ipak najbolji mjesec u godini da biste pronašli savršenog partnera. Ako je Vaš ljubavni život malo stopiran, vrijeme je da nešto poduzmete.

Uz to, razmislite o tome kako možete obnoviti svoj osobni izgled, svoje interakcije s drugima. Ako ste u postojećoj vezi, može pomoći i veća toplina i naklonost.

Nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odati sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Prema mjesečnom horoskopu, možete se suočiti s nekim manjim, ali neugodnim problemima. Možda neke nećete uspjeti ni riješiti, iako sa slobodnim vremenom stojite vrlo dobro. U financijama se pokazuju sjajne mogućnosti, neočekivana zadovoljstva. Kada je riječ o poslu, razvoju karijere, možete naići na prepreke. Možete imati problema s kolegama, klijentima, ali ne mislimo na osobne probleme, već zbog nastanka novih situacija.

U ljubavnom životu lako se može razviti napetost koju ćete znati s lakoćom riješiti. To Vam je od prijeke potrebe, kako biste Božić proveli u ugodnom raspoloženju.  Kada govorimo o zdravlju, trebate ojačati svoj imunitet za predstojeće razdoblje.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam odraditi detaljno predviđanje kartama za ovu situaciju!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Prema mjesečnom horoskopu možete imati uspjeha ako primijetite mogućnosti koje Vam se pružaju, naravno, ako iste iskoristite. Na radnom mjestu možete napredovati, a to će se naviše vidjeti u povećanju plaće. Trebate se čuvati ljubomornih osoba i tuđih negativnih energija! Za Vas je vrlo bitno da iskoristite svoje sposobnosti te da iz svega izvučete materijalnu korist. Mjesec prosinac Vam pruža mogućnosti za isto! Financijsko stanje je jako loše, ali stiže i očekivano poboljšanje.

Uz to, horoskop pokazuje novi početak. Ako ste još uvijek sami, onda možete opet stresti osobu za koju ste mislili da je više nećete vidjeti. Usredotočite pažnju na sebe i svog partnera, obitelj. Na taj način izbjegavate potencijalne probleme i pomažete pri razvijanju odnosa koje već duže vremena želite ostvariti. Maksimalno iskoristite ovo razdoblje.

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje ljubavi!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC

 

Ako osjećate da Vam je teško odraditi neke zadatke, onda slobodno zamolite pomoć od drugih tijekom ovog mjeseca. Ako nepromišljeno samo idete naprijed, imat ćete veliki neuspjeh. istovremeno započinjete više stvari, ali nije sigurno da ćete imati mogućnosti sve dovršiti do kraja. Sredinom mjeseca će se Vaše raspoloženje jako mijenjati i nećete biti zadovoljni ni sa čim oko Vas.

Uzrok tome može biti i nedostatak sna, stoga obratite pažnju na redovit san. Trebate se fokusirati i na svoju obitelj. Ostavite nekoliko dana koje ćete provesti s njima, jer će Vas to maksimalno napuniti energijama. Postoje osobe u Vašem životu koje ste zanemarili? Sada Vam se pruža prilika da to riješite.

Horoskop za ljubav je jako dobar u oba slučaja; krajem mjeseca osobe rođene u znaku Ribe mogu pronaći ljubav, a postojeće veze mogu dosegnuti viši nivo.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

UPRAVO SE ČITA:

Ispeci pa reci: razmišljamo koje bračne tajne trebate zadržati za sebe!

U kojem ste mjesecu rođeni? Vaš partner prema horoskopu!

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

12 anđela s Atlantide – Koji je Vaš?