Mjesečni horoskop za siječanj 2022. – saznajte što Vam zvijezde donose!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. Nebo je nalet aktivnosti, slično kao u razdoblju nakon blagdana. Postoji vremenska škripa, hrpa posla na koji se treba vratiti i melankolija koja dolazi na kraju dugog godišnjeg odmora. 1. siječnja Merkur ulazi u Vodenjaka, gdje će produžiti svoj boravak jer postaje retrogradan 14. siječnja – često vrijeme pregleda, prilagođavanja i čekanja stvari.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Mladi mjesec u Jarcu 2. siječnja će pomoći u stvaranju potpornih struktura i rutina. 17. siječnja, pun mjesec u Raku će osvijetliti sve od srpnja 2021. Ovaj puni mjesec je nasuprot Plutona, izazivajući strahove vezane za kraj stvari. Uran, planet kaosa i oslobođenja, kreće naprijed 18. siječnja jer pravi mjesečevi čvorovi također mijenjaju znakove na Bika i Škorpiona – ukratko, promjena je u tijeku.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sunce ulazi u Vodenjak 19. siječnja, uvodeći duboku zimu na sjevernoj hemisferi. Mars ulazi u Jarca 24. siječnja, što potiče produktivnost i pomaže nam da završimo stvari. Merkur, koji je još uvijek retrogradan, vraća se u Jarca 25. siječnja, nadamo se da će naše ambiciozne ideje pretvoriti u realnije mogućnosti.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Venera u Jarcu konačno kreće naprijed 29. siječnja nakon što je retrogradna od 19. prosinca 2021. Možda će mjesečna introspekcija na koju su se neki od nas usredotočili kada su u pitanju naši odnosi početi imati smisla. I za posljednje, mlad mjesec, opet, ovaj put u Vodenjaku, dolazi 31. siječnja, započinjući novi godišnji ciklus. Pročitajte svoj horoskop o tome kako će vam ova užurbana astrološka prognoza složiti ovaj mjesec.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

 

 

 

Mjesečni horoskop za siječanj 2022.

 

 

 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

2022. počinje s koncentracijom energije koja osvjetljava vašu karijeru, Ovnovi. Mjesečni horoskop za siječanj 2022. pokazuje kako je vrijeme da prihvatite svoj sveti poziv i kažete ‘da’ novim mogućnostima o tome kako podijeliti svoje darove, mudrost i uvid sa svijetom. Možete vi to! Vi ste prirodni vođa i rođeni ste za ovo vrijeme. Nemojte žuriti s procesom koji se odvija pred vama.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Venera ide retrogradno do 29. siječnja, šaljući vas na putovanje u prošlost. Ponovno ćete promišljati snove koji se nisu baš očitovali i istraživati financijske odluke koje ste donosili tijekom života. Razmislite o tome što se događalo prije osam godina, jer su to neke od istih središnjih tema upravo sada. Merkur 14. siječnja ide retrogradno i vrijeme je da se organizirate usvajanjem navika podrške u radu. Oslobodite svoj radni stol i napravite prostor u svom životu za nešto novo. Veljača će biti pun mjesec! Polako.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sjeverni čvor prelazi u Bika 18. siječnja, čime započinje 18-mjesečni ciklus fokusiranja na financije. Mogli biste otkriti načine za ostvarivanje većeg prihoda ili pogledati svoj proračun i vidjeti gdje uštedjeti. Vaše financijsko blagostanje počinje s vašim načinom razmišljanja – održite nekoliko dobrih razgovora sami sa sobom. Mars u Strijelcu do 24. siječnja je motivacijska sila.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Veze ovog mjeseca imaju dramatične uspone i padove s retrogradnom Venerom. Vaš bi partner mogao biti osjetljiviji sredinom mjeseca. Pun Mjesec Raka 17. siječnja budi čitav spektar emocija. Budite obazrivi u pogledu brige o sebi i usmjerite svoju strast u ostvarenje svojih snova.

 

Stoga već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite veliku magiju ljubavi i uspjeha za siječanj 2022.!

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Za koga se toliko trudite i zašto, Lavovi? Horoskop za siječanj 2022. pokazuje, na mnogo načina, ulaganje svih napora koje činite u odnosu. Ali međusobna uzajamnost je ključna u svakom odnosu: ne možete nastaviti davati samo da biste stalno primali manje. Mjesec koji je pred nama je ponovno promišljanje truda koji ste uložili i načina na koji tako velikodušno dajete. Zapamtite da ne govore svi isti jezik ljubavi kao vi – ako ne primate točno ono što ulažete, to ne znači nužno da ljudima nije stalo.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Proučili ste svoja ograničenja i pristupili svojoj moći da ih prevladate. Neke od odluka koje ste donijeli bile su teške – bez jasnog ispravnog ili pogrešnog odgovora. Dostigli ste nove prekretnice u svojoj karijeri i naučili se strpljenju dok ste koračali prema njima. Ovog mjeseca, vrijeme je da zamislite što slijedi. Možete kreirati nove puteve do radosti, ljubavi i ispunjenja. Ali prvo, analizirajte 2021. godinu. Na mladom mjesecu 2. siječnja usvojite novu naviku kako biste podržali svoje ciljeve što se tiče zdravlja. Slijedite rutinu, dovoljno se odmarajte i budite u prirodi. Ove vrste pokreta mogu formirati strukturu unutar koje možete sanjati, stvarati i zabavljati se.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sjeverni čvor ulazi u Bika 18. siječnja, čime započinje ciklus od 18 mjeseci tijekom kojeg vaš javni život i karijera zauzimaju velik dio vašeg mentalnog prostora. Koje aktivnosti čine vaš život živim sa svrhom? Kojim ljudima volite služiti? Ova vrsta upita pomaže vam pristupiti unutarnjem vodstvu dok se pripremate odgovoriti na sveti poziv ove godine.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Nakon 19. siječnja, sunce se kreće kroz Vodenjaka i obasjava vaše partnerske odnose. I Venera i Merkur su ovog mjeseca retrogradni, što vam daje priliku da se ponovno osvrnete na prošlost u svim područjima života. Mogli biste imati susret s nekim tko je igrao veliku ulogu u vašem životu ili biste mogli proživjeti prošle scenarije u vašoj trenutnoj vezi kako biste ih riješili.

 

Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite veliku magiju ljubavi!

 

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Horoskop za siječanj 2022. vam poručuje kako je vrijeme da prepišete svoju priču o novcu i shvatite da imate moć promijeniti bilo koji njezin aspekt, dragi Strijelci. Venera je retrogradna do 29. siječnja, što je vrijeme za preispitivanje vaših uvjerenja o prosperitetu i obilju. Sunce ulazi u Vodenjaka 19. siječnja i vrijeme je za povezivanje. Neka sunce Vodenjaka osnaži vaš društveni život, ali vodite računa o tome kako provodite vrijeme. Mars sjaji u vašem znaku do 24. siječnja, a uz dodatnu energiju mogli biste pretjerati. Držite sve u ravnoteži.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Profesionalni ciljevi ovog mjeseca poprimaju novo značenje dok nastojite stvoriti više ravnoteže u svom životu. Jupiter sjaji u Ribama, što ovo čini godinom magičnog razmišljanja. Odvojite vrijeme i prostor da istražite što sve to znači. Neka vam aktivnosti ovog mjeseca budu putokaz za cijelu godinu.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

S retrogradnom Venerom do 29. i retrogradnim Merkurom nakon 14., vrijeme je da se pomirite s prošlošću, prakticirate radikalno prihvaćanje i učinite oprost dijelom procesa ozdravljenja. Dok su financije velika retrogradna tema, odnosi su također. Horoskop za siječanj 2022. poručuje da budete spremni vidjeti sve svoje aspekte, uključujući i sjene, da s druge strane izađete cjelovitiji.

 

Stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite magiju za ljubav!

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Ovaj mjesec vas vodi na datum sa sudbinom dok Sjeverni čvor ulazi u vaš znak 18. siječnja, Bikovi. Sjeverni čvor u tranzitu pokazuje nam čemu da damo prioritet, a ove godine, svjetla reflektora su na vama. Mlad mjesec u Jarcu 2. siječnja pomaže vam da vidite proširenu viziju i nadahnjuje vjeru. Uz ove utjecaje koji pobuđuju strast, nagon i predanost, zašto ne biste odmah počeli tako da brigu o sebi postavite kao prioritet i fino prilagodite svoj raspored kako biste imali više vremena za sebe?

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Venera, vaš vladajući planet, ide retrogradno do 29. siječnja. Venera se odnosi na financije, odnose i vlastitu vrijednost, a kada je retrogradna, vidimo neku istinu koju inače ne bismo mogli vidjeti. Vrijeme je da se ponovno osvrnete na prošle veze i pomirite se s prošlošću. Dok ponavljate scene iz mlađih godina, možete dosegnuti nove razine razumijevanja kako ne biste dopustili da vas prošlost porazi. Možete stvoriti svoj život iznova sa svitanjem svakog dana.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Horoskop za siječanj 2022. vam poručuje da probudite svoj osjećaj za avanturu. Proširite svoju perspektivu na bilo koji način, putem putovanja, učenja, podučavanja, pisanja i još mnogo toga. Mogli biste završiti i objaviti svoju knjigu ili se posvetiti novom studiju. Bit ćete motivirani prema kraju mjeseca kada Mars uđe u Jarca 25. siječnja.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Gradite na prijašnjem uspjehu u svom profesionalnom životu, stoga ostanite posvećeni onome što ste započeli. Ako je vaša pažnja raspršena, pronađite svoje utemeljenje kroz iskustva u umjetnosti. Na primjer, obiđite muzej ili galeriju. Dižete se na nove razine obilja i uspjeha. Dopustite procesu da potraje koliko god mu je potrebno.

 

U ovom slučaju od velike pomoći može biti detaljno proricanje, stoga nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min.!

 

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Drage Djevice, vaša kreativnost u siječnju 2022. dostiže vrhunac svih vremena, postavljajući ton za cijelu godinu. Pjevajte, plešite, stvarajte umjetnost ili bilo što drugo što potiče vaš nagon za samoizražavanjem. Neka to bude dio vaše duhovne prakse. Čineći to, zadovoljit ćete svoje unutarnje dijete i vratiti osjećaj nevinosti koji je možda bio ugušen tijekom odrasle dobi, posebno u posljednje dvije godine. Možemo zahvaliti Jupiteru u Ribama što vas podsjeća na ono što potiče radost. Također možemo pogledati retrogradni Merkur 14. siječnja kako bi ponovno raspalio dječji osjećaj čuđenja. Što ćete kreirati ove godine?

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Siječanj 2022. prema horoskopu sija u centru pažnje romantičnih veza. Venera ide retrogradno do 29. siječnja i mogli biste biti svjesniji što ne funkcionira u vašim odnosima. Uz to, mogli biste se prisjetiti prošle ljubavi. Prebrodivši sve emocionalne uspone i padove retrogradne sezone, možete se posvetiti izgradnji boljeg odnosa sa sobom i drugima. Jupiterov utjecaj sugerira da je vrijeme magnetske privlačnosti kada se možete zaljubiti kao da udišete zrak – s lakoćom. Ako ste slobodni i želite vezu, budite otvoreni za čarobni proces. Neće biti kao ništa što ste prije vidjeli.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Profesionalno, gradite novu platformu, a za to je potrebno vrijeme. Mars ulazi u Jarca 24. siječnja kao motivacijska snaga za doprinos na nove načine. Uravnotežite ovaj nagon za djelovanjem sa zdravstvenim praksama koje vam pomažu da ostanete prizemljeni i prisutni u svom tijelu. Dajte prednost meditaciji i brizi o sebi početkom mjeseca dok se Merkur kreće kroz Vodenjak. Vaš će um biti aktivan s idejama i kreativnim uvidima; neka se vaše tijelo odmara između projekata.

 

Nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite veliku magiju za ljubav!

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Horoskop za siječanj 2022. vam poručuje da se oslobodite starih stvari, Jarci. nostalgija vas vraća u prošlost ovog mjeseca s Venerom i Merkurom koji idu retrogradno u vašem znaku. Ovi retrogradni ciklusi pomažu vam da vidite stvari o sebi, svojim odnosima i djetinjstvu na koje prije niste bili spremni. Ako se brinete da ćete zaglaviti u prošlosti, razmislite o analogiji luka i strijele. Što više unatrag vučete, to strijela snažnije leti da pogodi svoju metu. Ove godine ciljajte na određene ciljeve; vratite se u prošlost kako biste krenuli naprijed u veljači.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Početak mjeseca je prilično romantičan, jer se osjeća topli sjaj ljubavi. Veze su tema za puni Mjesec u Raku 17. siječnja, ali nekoliko planeta je naslagano u vašem znaku, pojačavajući vašu potrebu za prostorom. Dok postavljate svoj raspored, imajte to na umu. Nemojte pretjerivati!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Od 5. do 10. siječnja Sunce, Venera i Neptun plešu zajedno, spajajući mistične pojave u vaš svakodnevni život. Sve će se osjećati čarobnije i kao iz snova. Pazite na znakove iz svemira. Vjerujte da su vaši preci prisutni kao vodiči. Bilo bi to dobro vrijeme za povlačenje ili druge aktivnosti osobnog razvoja. Na primjer, možete se disciplinirati da strukturirate meditaciju ili praksu joge. S Jupiterom u Ribama spremni ste naučiti nešto novo, što bi moglo biti dio cjelokupnog plana samousavršavanja. Koje biste vještine željeli razviti? Postoje li neki novi certifikati koje biste željeli imati? Nova godina je čista. Možete stvoriti život kakav zamislite.

 

Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koji će Vam reći o čemu se radi!

 

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Siječanj 2022. počinje ujednačenim tempom, Blizanci, zahvaljujući retrogradnoj Veneri i Merkuru ovog mjeseca. Počnimo s Merkurom, vašim vladajućim planetom. To je promjenjivi planetarni čuvar. Osvrnut ćete se na prošlost na načine koje niste očekivali ovog mjeseca – retrogradni ciklusi nas povlače natrag i unutra, Blizanci. Dok istražujete sjećanja, raspakirate strahove ili se ponovno povezujete s ljudima iz svoje prošlosti, imajte na umu Merkur. Možete li ostati neutralni, neosuđujući? Možete li sagledati situaciju s različitih strana i naučiti nešto novo?

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

S Jupiterom koji sjaji u Ribama, prema horoskopu za siječanj 2022., vaša mašta nema granica. Koristite ga oprezno jer možete zamisliti najgori ili najbolji scenarij. Nakon posljednje dvije godine koje smo imali, razumijemo zašto biste sumnjali u financije, odnose ili svoju karijeru. Možda ćete biti spori s povjerenjem u dobrotu svemira. Ne gubite vjeru.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Pun Mjesec u Raku 17. siječnja pokreće dosadašnja financijska pitanja vezana uz dugoročnu štednju i ulaganja. Ako ste razmišljali o refinanciranju ili podizanju kredita, ovo bi bio dobar trenutak da istražite mogućnosti. Oslonite se na svoju intuiciju, ali shvatite da možda nećete tako jasno razmišljati od 12. do 15. siječnja. Izgradite most između svoje glave i srca – u siječnju 2022. ćete raditi i s mislima i s emocijama. Otvarate svoju sposobnost za ljubav i produbljujete svoju predanost svojim voljenima.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vam odati sve detalje!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Vaš vladajući planet, Venera, ide retrogradno do 29. siječnja, a vi morate pregledati svoj život, Vage. Početak nove godine daje nam stanku za razmišljanje. Mogli biste se prisjetiti sjećanja koja otvaraju vrata u vašoj psihi; ona koja su već neko vrijeme zatvorena. Liječite napuknuta mjesta u sebi i popravljate neke prošle veze. Poštujte proces i dajte sebi prostor koji vam je potreban.

Selidba je velika mogućnost za vas, posebno u vrijeme mladog mjeseca 2. siječnja. Ako se iz nekog razloga osjećate neugodno u svom prostoru – previše pretrpan, nema dovoljno mjesta ili zastarjeli namještaj – vrijeme je da ga raščistite i dotjerate. Merkur ide retrogradno 14. siječnja, signalizirajući vrijeme za popravke u kući i čišćenje.

19. siječnja sunce prelazi u Vodenjaka, zračni znak, a romansa je definitivno vrhunac do kraja mjeseca, što je od pomoći ako ste imali problema u vezi tijekom retrogradne Venere. Ako ste slobodni, možda ste previše zauzeti da razmišljate o vezama, ali u svakom slučaju, veze su vam vjerojatno bile na prvom mjestu.

Mars, 25. siječnja ulazi u Jarca, a s partnerom ili s članovima obitelji mogli ste osjetiti lagano zatezanje situacije. Možda pokušavate balansirati pritiske kod kuće i posla, pokušavajući steći osjećaj ravnoteže. Ako dođe do sukoba, ne morate uvijek praviti kompromise. Mars pomaže uspostaviti granice kao dio brige o sebi. Oslonite se na Mars, koji vam je podrška.

 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., kako bi Vas upoznala sa svim detaljima i otključala Vašu sudbinu!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

U sezonu Vodenjaka ulazimo 19. siječnja kada sunce izlazi iz vašeg znaka, Vodenjaci. Horoskop za siječanj 2022. vam poručuje da uđete u novu godinu bez pritiska. Vrijeme je za razmišljanje, s Venerom koja ide retrogradno do 29. siječnja i Merkurom nakon 14. siječnja. Dok otkrivate relikvije iz prošlosti, poput starih fotoalbuma ili obiteljskih videa, možete cijeniti koliko ste daleko stigli. U isto vrijeme, mogli biste postati svjesni prošle čežnje ili neostvarenih snova. Eksperimentirajte s idejom da učinite ono što ste možda učinili. Vratite svoj aspekt koji čezne da bude poznat i viđen.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Merkur se kreće kroz vaš znak od 1. do 24. siječnja, izvrstan tranzit za usredotočen rad, ali retrogradni Merkur više se odnosi na završetak posla nego na njegovo pokretanje. Razmislite o uklanjanju nereda iz svog života. Zamislite ovaj mjesec kao zagrijavanje za 2022., a prava aktivnost se događa u veljači. Dovršite li dugotrajne nedovršene projekte ovog mjeseca, oslobodit ćete prostor u svom životu za nove početke.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Mladi mjesec 2. siječnja nadahnjuje čaroliju. Meditirajte, vodite dnevnik, opustite svoj um i umirite tijelo. Uzemljite se u ovaj trenutak i sve što ima za ponuditi. Vrijeme je vrlo kreativno: Uran, planet povezan s vašim znakom, postaje izravan 18. siječnja. Ako ste se opirali promjenama, sada je vrijeme da se oslobodite straha i otvorite se mogućnostima.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Ponovno promišljate dinamiku u odnosima i možda dodirujete bazu s ljudima iz svoje prošlosti. Financije su također predmet upita jer spadaju u Venerinu domenu. Budite spremni osjetiti svoj put kroz maglu neizvjesnosti. Imat ćete više uvida kako prijeđemo u veljaču.

 

Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Dobro došli u novu godinu, dragi Rakovi! Horoskop za siječanj 2022. poručuje vam da se opustite i uzmete si vremena. Početak novog poglavlja spor je, postupan proces i htjet ćete stvoriti prostor za razmišljanje i introspekciju s retrogradnom Venerom do 29. siječnja.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Ovaj retrogradni ciklus stavlja vaš ljubavni život u fokus, a vi se možete ponovno osvrnuti na priče iz prošlih veza. Neka vas svaki iznenađujući susret s bivšim ljubavnicima podsjeća na to tko ste nekada bili. Hvala im što su odigrali svoju ulogu u vašoj priči, ali ostanite utemeljeni u svom današnjem životu. Nostalgija romantizira prošlost, a ovogodišnja astrologija previše je obećavajuća da biste se vratili na staro. Nastavite naprijed korak po korak. Stvarajte nove prilike za ljubav, obilje i ispunjenje.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Mladi mjesec 2. siječnja osvjetljava partnerstva. U svom profesionalnom životu usredotočite se na suradnju. Sjeverni čvor u Biku 18. siječnja naglašava pripadnost skupini istomišljenika, a zajednica je za vas vrhunac godine. Naši odnosi nam daju priliku da iskusimo različite aspekte naše osobnosti. Kao da naši najmiliji drže velika ogledala u kojima možemo vidjeti svoje svjetlo i sjene.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Četiri planeta kreću se kroz Jarca – vaš suprotni znak – u različito doba ovog mjeseca. Budite spremni vidjeti svoju ulogu u bilo čemu ili bilo kome koga privučete u svoj život. Umjesto da brzo pripisujete krivnju kada stvari krenu po zlu, pitajte, što me ovo ovdje može naučiti? Ova poruka je najvažnija nakon što Merkur 14. siječnja krene retrogradno.

 

Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje za karijeru!

 

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Slušanje je jedna od vaših supermoći jer ste usklađeni s onim što ljudi ne govore koliko s onim što rade, Škorpioni. Sve to shvaćate i prilično ste vješti u intuiciji činjenica iz fikcije. Dakle, cijenit ćete astrologiju ovog mjeseca jer vam omogućuje da shvatite nešto od onoga što možda prije nije bilo jasno. Naglasak je na komunikaciji i, dobro, na pogrešnoj komunikaciji – što izoštrava vaše vještine.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Imate istinu i mudrost za podijeliti. Dakle, nemojte se suzdržavati. Zakoračite u ulogu učitelja u svom profesionalnom i osobnom životu. Istodobno, vodite računa o tome kako izgovarate ono što trebate reći. Merkur 14. siječnja ide retrogradno i svi se osjećamo osjetljivijima na riječi nego inače. Budite ljubazni.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Horoskop za siječanj 2022. pokazuje kako je Venera retrogradna do 29. siječnja, što će vam pomoći da se vratite u veze koje su se udaljile ili prekinute sukobima. Osjećate se ispunjeni suosjećanjem kada Sunce, Venera i Neptun plešu zajedno od 5. do 10. siječnja. Mogli biste se ponovno povezati s ljudima iz svoje prošlosti ili se iskupiti s nekim tko vas je jednom povrijedio. 11. siječnja, kada Mars izazove Neptun, budite spremni zauzeti glavni put u sukobu. Te će situacije biti manje intenzivne nakon 17. siječnja.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Ove godine vam blagonaklono sja Jupiter u Ribama. Postavite namjere početkom ovog mjeseca da zajašite valove te pozitivne energije. Neka vaše namjere bude jednostavne i jasne. Sreća je dijelom činiti, a dijelom primati. Poduzimate akciju u ime onoga što želite. Tada dopuštate dobroti da teče u vašem životu.

 

Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi zaštitu za siječanj 2022.!

 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

 

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Dobro došli u prvi mjesec izvanredne godine u vašem životu, drage Ribe! Mjesečni horoskop za siječanj 2022. pokazuje kako Jupiter prolazi kroz vaš znak poput jarke svjetlosti koja obasjava sve što radite. Međutim, možda ćete htjeti postaviti neke temelje za ono što dolazi. Ovaj mjesec je sve o izgradnji tih temelja.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Počnimo s velikim astrološkim vijestima. Venera, planet ljepote, veza i financija, retrogradna je do 29. siječnja. Tijekom ovog ciklusa samootkrivanja i rasta, mogli biste se ponovno osvrnuti na odnose koji su se udaljili ili otkriti o prijateljima ili članovima obitelji. Pogledajte kako postupci drugih odražavaju vaše aspekte ili kako prizivaju uspavana sjećanja. Suočavajući se sa svojom sjenom ili iscjeljivanjem kroz prisjećanje, postajete moćniji s druge strane retrogradne faze. Bit ćete nezaustavljivi sljedeći mjesec i dalje!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022.

S Venerom koja se kreće kroz Jarca, vi ste pravi društveni leptir! Raširite krila i poletite ne dopuštajući da vas muče problemi drugih. Vaša prijateljstva se mijenjaju tijekom mjeseca. Ponovno povezivanje s ljudima iz vaše prošlosti mogao bi biti put do života usredotočenijeg na srce, pogotovo ako taj proces uključuje oprost, suosjećanje i ozdravljenje.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Pun mjesec 17. siječnja ističe vaš ljubavni život. Ako ste u vezi, vi i vaš partner mogli biste uživati u većoj povezanosti i intimnosti dok zajedno prolazite kroz izazove kako biste izgradili povjerenje. Unatoč užurbanom rasporedu, odvojite vrijeme za druge. Ako se ponovno povežete s ljubavnikom iz svoje prošlosti, polako. U romantici ostanite prizemljeni, posebno početkom mjeseca. Živite u sadašnjosti, prihvaćajući prošlost i svjesno koračajući u budućnost.

 

Zatražite savjet sudbine od savjetnice Violete na kodu 973, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

tarot-telefon

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO:

 

Kineski horoskop za 2022. godinu – Godina vodenog Tigra

 

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu